- 22 Kasım 2010
- 11.087
- 19.383
-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Anlamazlar. Ben gitmek istememis olurum sadece. Abisi esime trip atar. Esim de dertlenir buna. Yoksa benim umrumda degiller. Onlari vazgecirecek bir sey olsa keske...Ya bence arayıp detaylıca anlatın korkuyoruz riskli ortam vs. Hediyenizi altınınızı gönderin. Yani bunu anlamıyorlarsa kendi sorunları. Napalım.
Cevrenizdeki insanlar akli basindaymis neyse ki. Bana da lazim onlardanBizimde eşimin kuzeninin düğünü var Gitmeyeceğiz. Kayinvalidemler falanda gitmiyor. Ben hamileyim gelemiycem dedim kayinvalidemlerde çocuk var evde virüs çok gelemiycez demiş. Bu zamanda böyle rahat davrananlar bu konuda da alınmasınlar. Direk söyleyin
Anlamazlar. Ben gitmek istememis olurum sadece. Abisi esime trip atar. Esim de dertlenir buna. Yoksa benim umrumda degiller. Onlari vazgecirecek bir sey olsa keske...
Valla silerler mi bilmem ama burnumuzdan getieirler orasi kesin. Esim abisini sever, o da cok dertlenir. Oglani almayalim biz gidelim der. Biliyorum basima gelecekleriBazıları hak ediyor zor duruma düşmeyi ama genelde kötüye bir şey olmuyor ..
sadece kendilerine zarar verse sorun yok bence ama böyle organizasyon düzenleyip insanları gelmek zorunda bırakanlardan tiksiniyorum gerçekten. Çünkü eşime mesela kardeşinin düğününe gelmezsen seni defterden sileriz dediler anne babası.
Ben zoom dan baglanma konusunda israrci olacagim yaYa da eninde sonunda gidecekseniz çift maske + siperlik + cam açma ve cam kenarında durma + birşey yiyip içmeme + azıcık durup hediyeyi verip en kısa zamanda tüyme ile kendinizi virüsten koruyabilirsiniz gibi geldi.
Valla silerler mi bilmem ama burnumuzdan getieirler orasi kesin. Esim abisini sever, o da cok dertlenir. Oglani almayalim biz gidelim der. Biliyorum basima gelecekleri
Sizin aklınız başında elbette zor ama bu hastalıkta basit bir şey değil. Allah gostermesin birine sebep olmak bence katil olmakla aynı durum. Yapabileceğimiz şey bir müddet daha evde kalmak. Zaten kızmaya hakkı yok. Üzülmüş gibi yap baktın olmuyo. Dersin cook gelmek istiyordum keşke bekleyebilseydiniz ama malum hastalık bulaşır bende olur vebale giremem dersiniz. Zaten Nisan vs yasak şuan büyük cesaret gerçektenCevrenizdeki insanlar akli basindaymis neyse ki. Bana da lazim onlardan
günlük vefat en az 600 maalesef ama ev gezmeleri kız istemeler akraba ziyaretleri tam gaz devam ediyor.tüm çocuklar maskesiz sokaklarda oynuyor.aynı maske günlerce kullanılıyor .Bu insanlar yüzünden hastaneye kontrollerime gidemiyorum hakkımı da asla helal etmiyorumm onlaraKesinlikle gitmeyin. En güzeli iptal edilip yazın yapılması. Annelerinin babalarının hayatıyla oynuyorlar.
Bakın ben Dr um. Bizim hastahaneye gelen bir vaka; kız tarafı düğün diye ısrar ediyor. Damadın annesi diyabet, babası 65 yaş üstü. Mecbur kabul ediyorlar. Düğünden 3 gün sonra baba 1 hafta sonra anne hastahaneye düştü. Yoğun tedaviye rağmen 1 hafta arayla vefât ettiler. Bir kapris uğruna damat annesinin ve babasının katili oldu (dolaylı da olsa). Şimdi boşanmak üzereler. Bu arada teyzesi de çok ağır atlattı. Değer mi? Siz cevap verin. Olduktan sonra pişmanlığın zerre kıymeti yok gözümde.
Eğer mani olamazsanız kesinlikle bir şey demeyin. Tarih belirlensin. Nişana 2 gün kala çok ciddi solunum yolu enfeksiyonu olun. Ateşiniz 40 derece. Eşiniz de hasta. Ve katılmak için can attığınız nişana katılanları korumak adına yoğun bir fedakarlıkta bulunarak gitmeyin
Not: eşinize mesajımı okutun. Aklı başında bir anasını babasını riske atmaz. Eğer bir şey olursa bunun hesabını da vicdani yükünü de kimse ödeyemez. Şu andaki hastahanelerdeki durumu buradan yazamayacağım. Malum aktif çalışanım. Ancak şunu söyleyebilirim durum sandığınızdan çok çok daha kötü. Ve önümüzdeki 3 ay daha da kötüleşeceğini tahmin ediyoruz.
Boşver kötü sen ol,covid olmaktan iyidir,bu işin şakası yok.Al iste. Bizimkiler guya egitimli, kulturlu tipler. Lafa gelince mangalda kul birakmazlar. Onceleri hava soguk da.olsa acik.bi mekanda isiticilar koyarak yapmKtan bahsediyorlardi. Simdi mekanlar kapatilinca evden bahsedilmeye baslandi. Esim bana uyar herhalde gitmezsek ama benim yuzumden oldugu anlasilir kotu olan ben olurum.