• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eminim tatlım ovulasyon testi kullandım 11 haziranda pik oldu ve akşama doğru tekrar test yaptım silikleşdi .

Degerlendirme de yaptınızmı pikten bir gün öncesi ve pik günü?
Sabahtan akşama silikleştiyse demekki önceki günün testinden hemen sonra lh yükselmiş sende
Normalde kesin çıkması lazım canım ama bekle bakalım batını
Kanama yoksa umut vardır

Kızlar ya iki haftadır bizde tık yok ilk gebeliğimdede aynısı olmuştu.adam korkuyu bebeğe bişey olacak diye yada hamilelik onu farklı bi psikolojiye sokuyor.zorlamayın hemen bebek olsun diye accık tadını çıkarın bol bol sevişin:KK36::rolleyes::KK37::KK33::KK71:

Selam kızlar bişey sorcam size. Benim bugün adetin 10. Günü tuvalete gittiğimde hem iç çamaşırımda hemde peçeteye silince kahverengi leke gördüm. Hala daha devam ediyor ama çok değil birkaç damla ne olabilir ki acaba

6897BB41-B6BC-463B-A0E2-52C722FB7C69.webp Benimki de bugün böyle gittikçe koyulaşıyor yvz13 yvz13 senin iki çizgi daha yakın koyulukta inşallah tutar bu ay Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 hayırlısıyla her şeye rağmen önümüzdeki ay hamiş olursun oluruz inşallah canım bizde bu azim varken Allah da görüp verir hayırlısıyla inşallah :dua::KK5:

Eki Görüntüle 2172512 Benimki de bugün böyle gittikçe koyulaşıyor yvz13 yvz13 senin iki çizgi daha yakın koyulukta inşallah tutar bu ay Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 hayırlısıyla her şeye rağmen önümüzdeki ay hamiş olursun oluruz inşallah canım bizde bu azim varken Allah da görüp verir hayırlısıyla inşallah :dua::KK5:

Canım aramızda 1 gün var yani benim de 16. Gün testim pik gibi
Değerlendirmeyi unutma bugün yarın çatlar seninki :)

Selam kızlar nasil gidiyor benimde bugün yumurtam çatlamış dün ve bugünü değerlendirdik bakalım inşallah olur bat 9 ağustos umarım gelmez

Benimde 8 agustos canım
Ve sanırım yarın çatlamış olucaklar
Hayırlısıyla güzel haberlermiz olur inşallah

4body1soul 4body1soul a da demiştim sen Hamişsin diye oda böyle ilk test yapmıştı silik çıkmıştı o zaman demiştim.inşallah seninde öyledir
Insallah kuzum insallah.
Bebekleri cok seviyorum cok istiyorum bebegimin olmasini gecen ay regl olunca bir gün ağlamıştım ve ilk defa bu kadar üzüldüm. Sonra Rabbime yalvardim ve bol bol dua ettim Rabbim insallah duymustur kabul etmistir dualarımı ve bu ay negatifi görürsem bir hafta ağlarım artk herhalde

Kızlar ya iki haftadır bizde tık yok ilk gebeliğimdede aynısı olmuştu.adam korkuyu bebeğe bişey olacak diye yada hamilelik onu farklı bi psikolojiye sokuyor.zorlamayın hemen bebek olsun diye accık tadını çıkarın bol bol sevişin:KK36::rolleyes::KK37::KK33::KK71:
Kiz bir yildir bunu yapiyoruz yeter artk çocuk olsunda mola verek:KK31:

Insallah kuzum insallah.
Bebekleri cok seviyorum cok istiyorum bebegimin olmasini gecen ay regl olunca bir gün ağlamıştım ve ilk defa bu kadar üzüldüm. Sonra Rabbime yalvardim ve bol bol dua ettim Rabbim insallah duymustur kabul etmistir dualarımı ve bu ay negatifi görürsem bir hafta ağlarım artk herhalde
Ağlama kuzum vardır Rabbimin bildiği iyi düşün iyi olsun

Back
X