• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gidip kan vericem şimdi
en azından diğer kan testinde netleşmiş olur

Heh bende onu dicem daha yumurta çatlayalı 8 gün olunca idrarda belli olmazki yani bence hatta en az 10 gün geçmeli
yani hassasiyetine göre hormon 15 e gelene kadar belli olmuyor
Benim kimyasalda çoook hafif bi çizgi vardı 3 saat sonra gidip kan verdim 17 civarı bi değer çıkmıştı

Yani daha çook yeni be kuzum hatta belki kanda dahi çıkmayabilir
İstersen iki gün bekle en azından 10 gün bitsin ona göre dersin kesin var yada yok diye
Şimdi negatif bile çıksa üzülme derim

Yine böyle bir sabah..

Eklentiler

• 0DC976C3-5C08-4FFE-9D0C-F2027E6EE4B0.webp
    0DC976C3-5C08-4FFE-9D0C-F2027E6EE4B0.webp
    2 KB · Görüntüleme: 65
Eğer çizgi beyazsa artık hiç güvenmiyorum arkadaşım beni o yalancı beyaz çizgiler çok kandırıp hırpalafı çünkü:KK43:

İnşallah seninki yarına kıpppkırmızı olur :KK200:

Ama yinede çizgi var sanki foto flu çıkmış biraz daha geriden mi çeksen acaba dahamı net çıkarki
Sen görebiliyormusun ?

Heh bende onu dicem daha yumurta çatlayalı 8 gün olunca idrarda belli olmazki yani bence hatta en az 10 gün geçmeli
yani hassasiyetine göre hormon 15 e gelene kadar belli olmuyor
Benim kimyasalda çoook hafif bi çizgi vardı 3 saat sonra gidip kan verdim 17 civarı bi değer çıkmıştı

Yani daha çook yeni be kuzum hatta belki kanda dahi çıkmayabilir
İstersen iki gün bekle en azından 10 gün bitsin ona göre dersin kesin var yada yok diye
Şimdi negatif bile çıksa üzülme derim

hastaneye gidecektim zaten kuzum gitmişken kan vereyim dedim acilden
eger o deger şuan 0 küsürse bu saatten sonra yükselmez 5 in üzeri ise ihtimal vardır

Gunaydin kizlar sizleri takip ediyorum. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
Benimde bat 8 temmuz son 3gun. Dun tess yaptim 10dk sonra 2 cizgi silikte olsa cikti. 16 aydir deniyorum ve her ay yaptigimda silik bile gormeye raziydim...bu bile beni umutlandirdi..biliyorum 5dk sonra cikan gecerli olmuyor ama onu gormek bile guzel..

Gunaydin kizlar sizleri takip ediyorum. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
Benimde bat 8 temmuz son 3gun. Dun tess yaptim 10dk sonra 2 cizgi silikte olsa cikti. 16 aydir deniyorum ve her ay yaptigimda silik bile gormeye raziydim...bu bile beni umutlandirdi..biliyorum 5dk sonra cikan gecerli olmuyor ama onu gormek bile guzel..

günaudın canım.. inşAllah yanıltmaz bebeğin seninledir yarın tekrar dene istersen ;)

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 tarlım nerelerdesin dün misafirlerin vardı çok mu yoruldun? durumun nasıl şuan???
Aynen kuzum çok yoruldum valla geceye kadar oturdular iyyim şükür kanamam çoğaldı bakalım nasıl olcak diyetteyim şimdilik iyi gidiyor kuzum sen nasılsın sende ne var ne yok

Back
X