• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum çok yoruldum valla geceye kadar oturdular iyyim şükür kanamam çoğaldı bakalım nasıl olcak diyetteyim şimdilik iyi gidiyor kuzum sen nasılsın sende ne var ne yok

Allah kolaylık versin canım.. dün test alıp bugün yapmayı planlıyordum koşturmaktan alamadım unuttum.. bilmiyorum valla.. ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum maalesef :(

Yok bugunde negatif

Eklentiler

• 20180705_102259.webp
    20180705_102259.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 47
Canisi üzülme elbet birgün olur lav5gun kaldı bata canim

son 2 gün tatlim.. 7si bat gelmezse.. dün bel ağrım vardi sivilcem çıktı.. göğüslerim 10 gündür şiş ama acı yok.. arada kasıklarımdan vurıyor dedim geliyor regl herhalde wcye gittim yok.. bugünde birşey yok aman ne bilim.. eşim dün dedi bir test yapsana diye bende dedim günümü bekliyorum ne farkı var varsa çıkar herhalde diyor o da :) ayy bilmiyorum

son 2 gün tatlim.. 7si bat gelmezse.. dün bel ağrım vardi sivilcem çıktı.. göğüslerim 10 gündür şiş ama acı yok.. arada kasıklarımdan vurıyor dedim geliyor regl herhalde wcye gittim yok.. bugünde birşey yok aman ne bilim.. eşim dün dedi bir test yapsana diye bende dedim günümü bekliyorum ne farkı var varsa çıkar herhalde diyor o da :) ayy bilmiyorum
Adet sabahi belli olcak cnm ins hayırlısı neysr o olsun

Adet sabahi belli olcak cnm ins hayırlısı neysr o olsun

amin amin.. ya yolda olcam o gün nevşehirde olurum herhalde gezeceğiz bilsem iyi olur da işte bekleyiş içindeyiz.. sanırım yarın test yaparım ona görede valize eşya koyarım artik :( tabi bugün test alabilirsem ;)

Canisi uzulme elbet gelir bebek çok zor seni çok iyi anlıyorum ama her ay yeni bir umudun olsun emi kuzum

Back
X