- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.481
Kiz peki pozitif oldumu
ayy onu görmedim canım yaa inşAllah olur yani artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz peki pozitif oldumu
Askolsun bi tane alsaydin içinden![]()
İnş cnmayy onu görmedim canım yaa inşAllah olur yani artık![]()
Bende gidip geliyom kendimde bir belirti aramaya calisiyorum ya herhalde ben yine kirmizilari mi gorecemburda testleri gördükçe okudukça demek yer etmiş anam anlamadımaz kaldı aslında çokta test düşünmiorum vaktim ğek olmuyor ama siyom ya okuyorum görüyorum ya ondan herhalde
![]()
Sen hasta oldun mu ki canim . Ayrica hangi siteden aldin canim sankim bende hasta olacam
Yoo bat 7 temmuz yada 10 beklemedeyim cnmSen hasta oldun mu ki canim . Ayrica hangi siteden aldin canim sankim bende hasta olacam![]()
Al cnm feda olsun :)bugün görürsem alırım artık
![]()
Batdaşiz az kaldi ama bu son günler gecmiyor ya . Belirti aramaktan yorumluyorum artk ya ama elde bisey yok hasta olacaksam bari hemen olayim diyorumYoo bat 7 temmuz yada 10 beklemedeyim cnm
Cnm belirti arama bekliycez ins güzel haber aliriz senden hayırlısı olsun hakkındaBatdaşiz az kaldi ama bu son günler gecmiyor ya . Belirti aramaktan yorumluyorum artk ya ama elde bisey yok hasta olacaksam bari hemen olayim diyorum
Cnm belirti arama bekliycez ins güzel haber aliriz senden hayırlısı olsun hakkında
İnş senden de guzel haber aliriz cnmbenimde bat 7![]()
İnş senden de guzel haber aliriz cnm
Amin insallah guzel haberler veriririz birbirimizeCnm belirti arama bekliycez ins güzel haber aliriz senden hayırlısı olsun hakkında
Hayirlisi olsun hakkında cnmnasip bakalım yaa bekliyorum bende sadece.. arayabilecek bir belirtimde yok zatensadece cuma yola çıkacam çıkmadan önce test yapsam mı diyorum ama yine de ümidim yok
![]()
Hepimize dagit ikram et ayol belki sansli gelir pozitif cikarAskolsun bi tane alsaydin içinden![]()
Yoo bat 7 temmuz yada 10 beklemedeyim cnm
benimde bat 7![]()
İkram ediyim şeker tutar gibi test :))))Hepimize dagit ikram et ayol belki sansli gelir pozitif cikar![]()