Buyrun Kahve ve Çay Falınıza Bakayım :) İddialı Değilim Ama İyi Yorumcuyum :)

cnm merhaba,daha onceden ekledigimde olumsuz enerji vardi sonra yine ekle demistin.ben dedigin dualari da okuyup sonra ictim kahvemi.1 2 gune donerim demistin hatta.ama fal fotolarim arka sayfalarda kaldi,ama olumsuz enerji hissedersen yine bakma tabiii (( ama bakarsan cok sevaba girersin cnku col mutsuzum (

bu arkadaşlar kaldı sırada.. hergün ikişer bakabilirm.. zaten üçüncüye artık kendimi veremiyorum arkadaşlar cok yoruluyorum.. sonradan gelen

arkadaşlar resmi yükledikten sonra lütfen listeyi güncellesinlerki onlara da sıra gelince bakayım.. şuan kapatma dosyası hazırlama lazımken burdayım

hala :// nese bana dua edin, işlerim çok zor :// ofiste tekim :// falada fazla kaptırmayın olurmu canım arkadaşlarım.. öyle zmn geciriyoruz burda...

liseteme göre en son olan arkadaş = cillikiz 14. sayfa 132. mesaj

lütfen bu arkadaştan foto ekledikten hemen sonra listenin en sonuna adınızı yazın arkadaşlar..

hem fala bakıp hem sayfa sayfa insanları arayınca zmn katbı oluyo..

prenses peri arkadaşımız cok şükür el atıp bu listeyi yaptıda daha hızlı dönüşl yaptım onun sayesinde.. burdan teşekkürlerimide sunayım o arkadaşımıza..

bende ilk kez böyle bi yere gittim ve kurşun falı baktırdım...kadın kurşun döküyor baktırmak istediğin kişininde iç çamaşırını atletini istiyor bence buda bahane..kurşuna bakarak kitap okur gibi konuşuyor gözleri bi tuhaf oluyor tırstım yani..şuan bile tırsıyorum acaba beni böyle konuşurken hissedebiliyormu falan diye...:18:ev normal bi ev kadın hatta günlük yaşantısına devam ediyor kızının odasında bakıyor...nohut pişiriyordu akşama misafirim gelcek falan diyordu...
yani böyle işte...çözemedimm..bende çook rüya gören biriyim ...şu aralarda sık sık kendi bulunduğum evde 3 harflileri görüyorum falan ..işte...ayyy...

[B]
cnm o kdr msj arasından senin falını ararken bi arkadaşın daha falına bakarım o yuzden zahmet olmazsa en son güncellediğim sıraya senin eklediğin sayfanın numarasını ve kaçıncı msj olduğunu yazarsan dönmeye çalışırım.. listeye eklenmediği için görmemişm.. sen bi zahmet listemi alınıt ile cvplayıp altına şu sayfa şu msj de oke .. bakacağım cnm merka etme.. ekle şimdi bakayım hatta.. kızmasın diğer arkadaşlarda içimden geldi ( [/B]

cnm sıkınıtlı cıkmış annen... çözüme kavuşması gereken tonla iş var.. yapmak zorunda olduğu epeyce iş var.. cok pimpiriklimi annen ?? çok ayrıntıcı...

sabırsız davranıyo bazı konularda o yuzden mutsuz gördüm.. ama gercekten haketmediği sıkıntılarda war... inşallah çözüme kavuşturur.. kalçaları geniş olan insanlar war.. annen zamanında cok cekmiş onlardan.. şimdi mesafe koymuş ama iş işten gecmiş zamanında oldukça sıkıntı yasamış bi insan annen..

ama içini sıkmasın tabağı yani geleceğpi çok aydınlık az bi zaman sonra hersey yoluna girecek böyle söyle annene....

kafasında bişeyler war.. yapsammı yapmasammı... bence yapsın... çünkü sonu cok hayırlı..

Gamsız ve uçarı biri anneni çok sıkıyo.. sabretsin canım.. yoksa senmisin bu sen :))

çelişkileri var ama haksız değil düşüncelerinde...

Problemlerle ilgili bir sorunun sonucu aranıyorsa, çok yakındr inşallah...

heyecan veren bir olayla karşılaşabilirsiniz ama hanede cok nazar var... özelliklede annende.. baş ağrıları çıkmış.. nasr ve felak okusun devamlı...

huzurlu bir döneme başlayacak ama....

Hak ettiğini alamamış ama 6 lı vakit var cnm

birde beynimin sol arka tarafına ağrı girdi.. sizin evde biri bu ağrıları çekiyo kim o ??? kötü bişey yok ama ağrı çeken biri var...

bi dönem evlilik sıkıntılıymış... gecmiş ama.. suan hersey rayında...

şu dönem sıkıntılı ama güzel günler kapıda inşallah....

rica ederim canım.her zaman buradayım her zaman yardımına hazırım

güncel liste şöyle....

Jut 6. Sayfa 75. mesaj ından itibaren bakılacak....

Deren1907 9. Sayfa 81. Mesaj
Asiii_melekkk kendi falı 9. Sayfa 88. Mesaj
_sanat_ 94. 10. Sayfa mesaj
theuglygoddess 10. Sayfa96. Mesaj
smyc 10. Sayfa 97. Mesaj
mahmure54 11. sayfa 110. mesaj
pamuk_helva 12. sayfa 112. mesaj
yagmur55 13. sayfa 121. mesaj
elbola 13. sayfa 122. mesaj
niyyan 13. sayfa 123. mesaj
chiko89 13. sayfa 124. mesaj
estrella39 13. sayfa 125. mesaj
estrella39 ablası 13. sayfa 126. mesaj
haydut06 13. sayfa 127. mesaj
mpb 14. sayfa 131. mesaj
cillikiz 14. sayfa 132. mesaj

lütfen foto ekledikten hemen sonra listenin en sonuna adınızı yazın arkadaşlar..

hem fala bakıp hem sayfa sayfa insanları arayınca zmn kaybı oluyo..

prenses peri arkadaşımız cok şükür el atıp bu listeyi yaptıda daha hızlı dönüşl yaptım onun sayesinde.. burdan teşekkürlerimide sunayım o arkadaşımıza..

elbola kullanıcısından alıntı
cnm merhaba,daha onceden ekledigimde olumsuz enerji vardi sonra yine ekle demistin.ben dedigin dualari da okuyup sonra ictim kahvemi.1 2 gune donerim demistin hatta.ama fal fotolarim arka sayfalarda kaldi,ama olumsuz enerji hissedersen yine bakma tabiii (( ama bakarsan cok sevaba girersin cnku col mutsuzum (

canım bulamadım seni sen hangi sayfadaysan listenin sonuna ekle kendini...

Canım hep doğru şeyler söylemişsin herşeyi bilmişsin:) Annemde ve bende baş ağrısı var.Ama bende daha fazla oluyo ağrı.Çok teşekkür ederim annem geldiğinde okutucam yazdıklarını:)

beni de ekleyin lütfen listeye

cnm ben her resim yükleyeni listeye eklediğim zmn cok zaman kaybediyorum bi kaç sayfa geride güncellenen liste var en sonuna sen ismini eklersen onlara baktıktan sonra sana gelebilrim çünkü onlara bakınca nerden baksan 30 sayfa ilerde olcam dönüp senin falını bulamam

ama listeyi kopyalayıp altınada adını ve falının olduğu sayfayı yazarsan sıradan bakarım yoksa kaybolur falın.

lütfen foto ekledikten hemen sonra listenin en sonuna adınızı yazın arkadaşlar..

hem fala bakıp hem sayfa sayfa insanları arayınca zmn kaybı oluyo..

ben listedeki en son kişiye fal baktıktan sonra yapılan listeye göre hareket ederim... cünkü bazı arkadaşlarla karşılıklı konuşuyoruz bazen soru sorma gereksinimi duyuyorum o arada ekleyenler ekleyip bırakıyolar bende müsaid oldukça fal bakmaya devam ediyorum sonra arkadaşlar teşekkür yazıları ekliyo derken listeye adını eklemeyen arkadaşların falı arada kaynıyo..

kusura bakmayın ama bugün fal bakayım derken işlerimi çok geciktirdim... listeye adını eklemeyen arkadaşlara üzülerek söylüyorum yardımcı olamam..

kime bakıp kime bakmadığımı aklımda tutamam

çok bişey istemiyorumki foto ekledikten sonra benim en son güncellediğim listeyi kopyalayıp adınızı en alta belirtin. bu kadar..

ay cnm anlıyorum seni, ya bence bi daha gitme o kadına, yada gidersen lütfen benle ilgilide bişiler sor :)) bu ne tezatlık deme bende sıkınıtdayım
çok ( şu ara bilen biri olsa öyle ihtiyacım warki ( ben kendime bakamadım hiç ( sana fotomu göndereyim :)) lmaz mı ??

Deren1907 9. Sayfa 81. Mesaj
Asiii_melekkk kendi falı 9. Sayfa 88. Mesaj
_sanat_ 94. 10. Sayfa mesaj
theuglygoddess 10. Sayfa96. Mesaj
smyc 10. Sayfa 97. Mesaj
mahmure54 11. sayfa 110. mesaj
pamuk_helva 12. sayfa 112. mesaj
yagmur55 13. sayfa 121. mesaj
elbola 13. sayfa 122. mesaj
niyyan 13. sayfa 123. mesaj
chiko89 13. sayfa 124. mesaj
estrella39 13. sayfa 125. mesaj
estrella39 ablası 13. sayfa 126. mesaj
haydut06 13. sayfa 127. mesaj
mpb 14. sayfa 131. mesaj
cillikiz 14. sayfa 132. mesaj
cherr 18. sayfa 173. mesaj kolay gelsin

arkadaşlar güncel listem bu. diğer sayfalardaki arkadaşlar lütfen bu listenin altına adlarını ekleyiversinler.. ben tek tek bulursam işe güce kendimi veremem ://

cherr 'cim ilgin için teşekkürler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…