- 26 Mart 2009
- 42
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi sevimistanbul
arkadaşlar bugün rüyamda sabaha kadar çok kötü şeyler gördüm... Beni hiç yatırmadılar... Fal baktığım için 3 harfliler peşime takıldı.
çok rahatsız ettiler.. bi sürte bakamayacağım arkadaşlar .. kusuruma bakmayın ama anlayışınızı bekliyorum..
gecmis olsun cnm...sen iyi ol cnm huzurlu ol...rahat ol cnm olur mu falsiz kalinca olmeyiz ya...en onemli olan haytta saglik ic huzur gerisi gelir :)cnm kolay gelsin sana is yerinde ck is oldugunu soluyorsun ve zor oldugunu...basarilar dilerim cnm is hayatinda ...sanirim evlenceksin yakinda insallah ck mutlu olursun cnm bi yastikta kocarsiniz beraber:)cok iyi birisin kalbin tertemiz...cok opuyorum cnm kib
canım gercekten fal baktım bakalı rüyamda tanımadığım çirkin yüzlü erkekler tarafından rahatsız ediliyorum.. garip garip yüzler görüyorum..
rüya bi yana iş güc aile hayatımdada işler bozuluyo.. herseyim ters gidiyo.. fala kaptırdım çünkü..... ALLAH'A SIĞINALIM ....
KANDİL BUGÜN... RABBİMİZDEN İSTEYELİM ONDAN MEDET UMALIM....
DÜZELİNCE sizleri kırmamak adına bakarım ama kafa dağıtmak için oldumu, körü körüne bağlanmayalım fala.. yüzüm gözümden yara cıktı..
canım gercekten fal baktım bakalı rüyamda tanımadığım çirkin yüzlü erkekler tarafından rahatsız ediliyorum.. garip garip yüzler görüyorum..
rüya bi yana iş güc aile hayatımdada işler bozuluyo.. herseyim ters gidiyo.. fala kaptırdım çünkü..... ALLAH'A SIĞINALIM ....
KANDİL BUGÜN... RABBİMİZDEN İSTEYELİM ONDAN MEDET UMALIM....
DÜZELİNCE sizleri kırmamak adına bakarım ama kafa dağıtmak için oldumu, körü körüne bağlanmayalım fala.. yüzüm gözümden yara cıktı..
lütfen nolurrr bana fal bakar mısın özelden bana mesaj atsan bnim atma hakkım yok nolurrrrr
arkadaşlar bugün rüyamda sabaha kadar çok kötü şeyler gördüm... Beni hiç yatırmadılar... Fal baktığım için 3 harfliler peşime takıldı.
çok rahatsız ettiler.. bi sürte bakamayacağım arkadaşlar .. kusuruma bakmayın ama anlayışınızı bekliyorum..
canım şuan bakamayacağım üzgünüm.. çok korkuttular... sıkıntın her neyse Allah'dan medet um... ben cok kaptırdım şimdi sıkıntısını cekiyorum..
canım şuan bakamayacağım üzgünüm.. çok korkuttular... sıkıntın her neyse Allah'dan medet um... ben cok kaptırdım şimdi sıkıntısını cekiyorum..
özlemmmmm....
ben çok üzüldüm bu durumuna.
benim falıma da bakmıştın, suçlu hissediyorum kendimi.
inşaallah atlatırsın yakın zamanda sıkıntılarını.
çok çok geçmiş olsun.
öpüyorum yanaklarından...