- 8 Kasım 2010
- 821
- 3
-
- Konu Sahibi sevimistanbul
mrb biraz boş bir fincan oldu ama hislerinize güvenerek bakarsanız çok mutlu olurum.teşekkürler şimdiden :)
kıyamam canım ya.. buradayım ama iş yerinde fal olayına girince başım çok ağrıyo kendimi işe hiç veremiyorum inan benim için çok sıkıntı oluyo
bütün enerjimi falda harcıyorum sanki.. fal bakmaya başladım başlayalı iş yerinde işler birikiyo..
evdede netim sıkınıtlı olduğu için giremedim, yarın bakmaya calışayım sana. Senin falın hangi sayfada kaçıncı fal ?? sana içimden geldi bide ben içimden gelmeyince bakamıyorum maalefe
kimseyide kırmak istemiyorum burda ama sanki gercekten ihtiyacı olanları hissedip bakmaya calışıyorum..zoraki olunca cidden cok efor sarfediyorum :/
nerde senin falın canım yarın bakmağa çalışayım
slmm bende falla çok ilgiliyim ama bende bazen korkuyorum ve uyumadanda gece tedirgin oluyorum. uzun bi süre bakmayıncada unutuyorum, göremiyorum gerçi yeni başlamıştım arkadaşım bakarken bende öğreniyordum siz nasıl öğrenmiştiniz? içten gelen bişeydir eminim ama başlarken nasıl farkettiniz yeteneginiz oldugunu?
cnm teyzelerim falan iyi fal bakıyolardı.. bende merak sardım kitapla aldım bu konuda bi dönem kendimi tamamen fala verdim o kdr kaptırdım ki anlatamam artık ev ev değil tekke zaviye gibi biey olmuştu :)) her hafta tanımadığımız onlarca akraba eve taşıp doluyodu.. ben fal bakarken fenalık gecirenler bie oldu.. çok biliyomuşun vs vs :)
e bu hep böyle devam edince korkmaya başladım rüyalar vs derken tövbe ettim Allaha yalvardım bu özelliğimi elimden alması için
nefret etmeye başladım artık her ortamda yalvarıyolar fal bak diye bide küsenler oluyo bakamıyorum diye.... neseki bi anda özelliğimi yitirdim
ayda yılda bi içimden geliyo.. işte gene içimden gelmişti topic açtım bazı arkadaşlarıma içimden geldi ama ger gitti o heves.. devamlı bakınca cok ıkılıyorum kimseyide kıramıyorum, iki bişey söylemeye calışıyorum
artık bilmiyorum fal falan, zaten inanmıyorumda.. rüyalara ve hislere ianıyorum bide olumlu düşünmeye ve tabi dua etmeye.. zaten her falımda iyi şeyler söyleyip Allah dua niyetine kabul etsin diyorum
ya böyle bi topic actım inşallah günahta olmaz.... O yuzden arkadaşlarıı duaya yönlendiriyorum burda sadece şekillerden göre yorum yapıyorum fal değil aslında..
yerinde olsam merak sarmam canım başın cok ağrır saatte ck gec korktumda canım ya :):18::18::18::18:
evt cnm benimde rüyalarıma falan giriyorlardı gece korkuyordum.şu şekil şu anlama gelir diye bilmiyordum ama yaptığım yorumlar çıkıyordu doğruydu zaten çok bakmadım.özellikle yüz şekilleri görürdüm genelde tanımadığım insanların yüzünü. fala bakmıyorum şuan ama bazen duvara öylesine bakarken yada yatağımın üzerindeki dağınık çarşafa baktığımda bir anda yüz görüyorum tanıdığım kişilerin kızgn üzgün yada mutlu yüzlerini. Allah Allah diyorum noluyo böyle şeyler oluyomu sende çok garip bence bu
evt cnm benimde rüyalarıma falan giriyorlardı gece korkuyordum.şu şekil şu anlama gelir diye bilmiyordum ama yaptığım yorumlar çıkıyordu doğruydu zaten çok bakmadım.özellikle yüz şekilleri görürdüm genelde tanımadığım insanların yüzünü. fala bakmıyorum şuan ama bazen duvara öylesine bakarken yada yatağımın üzerindeki dağınık çarşafa baktığımda bir anda yüz görüyorum tanıdığım kişilerin kızgn üzgün yada mutlu yüzlerini. Allah Allah diyorum noluyo böyle şeyler oluyomu sende çok garip bence bu
O bana da çok olur, hayal gücümüz de çok kuvvetli seramiklerdeki şekillerden yüzler görürüm ben dediğin gibi bir çok şeyden görebiliyorum. Buruşturulmuş kağıttan, çarşaftan yediğim yemekte bile bazen...
Falım yalan mı oldu yani ?
Banada bakarmısın?*
nolurrr yardımmmm resimlerim yüklenmiyor ne yapacağım ben
cnmm bu dönem yaşadığın dengesizlik var.. bunlar yüzünden yanlış kararlar verebilirsin. dikkat et !!! Çünkü gerçek ihtiyacını ayırt edemiyorsun. Çevrendekilerin işlerine karışması, ve sanki karışılan bi ilişki var... aranda bi anlaşmazlık çıkmasına neden olabilir. kendini ifade edemiyosun
anlaşmazlıklar var.. Senin yada bi yakının sağlıkla ilgili bir problemin olabilir problemler iyileşme aşamasında olabilir.
Bir süre önce aşk hayatın bir üzüntümü yaşamışsın?? Ama artık bunu atlatmışssın. Seni bekleyen mutlu günlerin farkındasın ve bir kuş gibi kendini özgür hissediyorsun. Artık serbestçe hareket edebilirsin. Çünkü bir dönem önce hissettiğin korkuların hafifledi ve özgürsün.
Hayatta çok istediğin bir olayı başaracaksın. Zor bir sınavı tamamen sevindirici bir olayla aşacaksın. Daha yüksek bir pozisyonda yeni bir başlangıç yaşayacaksın.
Karşındaki bir kişi var.. kafanı meşgul ediyor.. duygusal açıdan olgunlaşmamış ve güvenilmez birisi osanki... Çünkü duygusal gerçekler ya da sorumluluklarla yüzleşmek istemeyen birisi. Yalan ve aldatmalarla karşı karşıyasın. Dikkatli ol.
ama sıkı dur cnmm mutlu sonuçlara kavuşacaksın. Özlediğiniz bir ilişkiyi kuracak ya da bulacaksınız. Özel bir günü sevdiklerinizle kutlama, hayatı bir bayram sevinci gibi yaşama duygusuna sahip olacaksınız. Oluşan pozitif düşünceler hayatınızda değer kazanacak ve istediklerinize zamanla sahip olacaksınız.
Yanlış bir hüküm alabilirsin. ön yargılı bir tavırla karşılaşabilir, hak ettiğini alamayabilirsin. önyargılı birisiyle karşılaşabilirsin. duygu-düşünce, alışveriş, iş ve eğlence arasında bir dengesizlik yaşıyorsun. Büyüme ve gelişmeye doğru içten gelen dürtülerinizi önemsemiyorsun cnmm.
ideallerinden şaşmamalı ve sığınıcak bir liman aramamalısın. güvenin gelecek... Kişisel sorgulama dönemindesin.... dini tecrübeler yaşayacağınız bir zaman gözüküyor canım.
geçenlerde bende bi eve gittim kadın kurşun falı bakıyor...herşeyi bildi..yalnız 2 şeye dikkat ettim kadın kapalı namazında niyazında...birde fal bakarken sanki kitap okuyor gibi moduna giriyor normal konuşma değil yanii....bende hep demişimdir bu fal bakanlar 3 harflileri mi var ne ...???merak konusu yani..bide dinen sakıncalıdır yaa günahtır yani...hemde parayla bakıyordu..bilemiyorum tartışılır...