Buyrun Kahve ve Çay Falınıza Bakayım :) İddialı Değilim Ama İyi Yorumcuyum :)

mrb biraz boş bir fincan oldu ama hislerinize güvenerek bakarsanız çok mutlu olurum.teşekkürler şimdiden :)

[CENTER]
valla sıkıntın derdin yok canımcım, akşam bakıyorum şuan epey yorgunum ama zorlayayım kendimi.. falın açık ve temiz çıkmış yolunda engel yok neye niyet ettiysen o kdr kolay oluyorki Allahın izniyle... seni hiç zorlanırken görmiyorum

önünde uzun huzulu, aydınlık bi yol var.. ağır ağır ilerliyorsun, vallahi böyle yorumladım ama eminde değilim inşallah beklediğin kelimelerdir :)) ama gayet rahat enerjier aldım falıma bakarken
açıların o kdr uyumluki yapmakta olduğun her şeyin sonu acık...

dalaşmalar anlaşmazlıklar bi takım gereksiz tartışmaar herşey geride kalmış aslında hala etrafında ama sen bi karar almışsın.. o yolda ilerliyosun

çok rahat cıkmışsın :)) gıpta ettim :)) öptüm cnm inşallah beğenirsin falımı o kdr zmndır bekliosun
[/CENTER]

slmm bende falla çok ilgiliyim ama bende bazen korkuyorum ve uyumadanda gece tedirgin oluyorum. uzun bi süre bakmayıncada unutuyorum, göremiyorum gerçi yeni başlamıştım arkadaşım bakarken bende öğreniyordum siz nasıl öğrenmiştiniz? içten gelen bişeydir eminim ama başlarken nasıl farkettiniz yeteneginiz oldugunu?

cnm teyzelerim falan iyi fal bakıyolardı.. bende merak sardım kitapla aldım bu konuda bi dönem kendimi tamamen fala verdim o kdr kaptırdım ki anlatamam artık ev ev değil tekke zaviye gibi biey olmuştu :)) her hafta tanımadığımız onlarca akraba eve taşıp doluyodu.. ben fal bakarken fenalık gecirenler bie oldu.. çok biliyomuşun vs vs :)
e bu hep böyle devam edince korkmaya başladım rüyalar vs derken tövbe ettim Allaha yalvardım bu özelliğimi elimden alması için
nefret etmeye başladım artık her ortamda yalvarıyolar fal bak diye bide küsenler oluyo bakamıyorum diye.... neseki bi anda özelliğimi yitirdim

ayda yılda bi içimden geliyo.. işte gene içimden gelmişti topic açtım bazı arkadaşlarıma içimden geldi ama ger gitti o heves.. devamlı bakınca cok ıkılıyorum kimseyide kıramıyorum, iki bişey söylemeye calışıyorum

artık bilmiyorum fal falan, zaten inanmıyorumda.. rüyalara ve hislere ianıyorum bide olumlu düşünmeye ve tabi dua etmeye.. zaten her falımda iyi şeyler söyleyip Allah dua niyetine kabul etsin diyorum

ya böyle bi topic actım inşallah günahta olmaz.... O yuzden arkadaşlarıı duaya yönlendiriyorum burda sadece şekillerden göre yorum yapıyorum fal değil aslında..

yerinde olsam merak sarmam canım başın cok ağrır saatte ck gec korktumda canım ya :):18::18::18::18:

evt cnm benimde rüyalarıma falan giriyorlardı gece korkuyordum.şu şekil şu anlama gelir diye bilmiyordum ama yaptığım yorumlar çıkıyordu doğruydu zaten çok bakmadım.özellikle yüz şekilleri görürdüm genelde tanımadığım insanların yüzünü. fala bakmıyorum şuan ama bazen duvara öylesine bakarken yada yatağımın üzerindeki dağınık çarşafa baktığımda bir anda yüz görüyorum tanıdığım kişilerin kızgn üzgün yada mutlu yüzlerini. Allah Allah diyorum noluyo böyle şeyler oluyomu sende çok garip bence bu

korkma canım bence herkeslede paylaşma, burayada yazma istersen. senin hissiyatın cok kuvvetli.. bence bişeyler içine doğuyo.. temiz kalpli insanlara bence Allah böyle özellikler veriyor. benim yengem inanılmaz temiz kalplidir inan bana rüyasında ne görürse o çıkar.. bence sende öylesin..
bence Alllaha sığın korkma.. bi takım şeyler içine doğuyodur senin.. Ankara Üni.den ilahiyat bölüm başkanı Öznur Özdoğan hocamla ben bu konuyu uzun uzun konuşmuştum.. Hocamız diyanete bağlı bi kurumdada hizmet veriyordu.. O bitakım özelliklerin sadece peygamberler döneminde kalmadığını günümüzdede Allahın bazı kullarına özellikler verdiğini söylemişti.. çok nadir insanlarda hissiyat oluyo.. genede herkesle paylaşma istersen... birde bende sıkıntılı günlerdeyim benle ilgili bişey doğuyomu içine :):80::80::80:

O bana da çok olur, hayal gücümüz de çok kuvvetli seramiklerdeki şekillerden yüzler görürüm ben dediğin gibi bir çok şeyden görebiliyorum. Buruşturulmuş kağıttan, çarşaftan yediğim yemekte bile bazen...

canım banada bakar mısın?

cnmm bu dönem yaşadığın dengesizlik var.. bunlar yüzünden yanlış kararlar verebilirsin. dikkat et !!! Çünkü gerçek ihtiyacını ayırt edemiyorsun. Çevrendekilerin işlerine karışması, ve sanki karışılan bi ilişki var... aranda bi anlaşmazlık çıkmasına neden olabilir. kendini ifade edemiyosun
anlaşmazlıklar var.. Senin yada bi yakının sağlıkla ilgili bir problemin olabilir problemler iyileşme aşamasında olabilir.

Bir süre önce aşk hayatın bir üzüntümü yaşamışsın?? Ama artık bunu atlatmışssın. Seni bekleyen mutlu günlerin farkındasın ve bir kuş gibi kendini özgür hissediyorsun. Artık serbestçe hareket edebilirsin. Çünkü bir dönem önce hissettiğin korkuların hafifledi ve özgürsün.

Hayatta çok istediğin bir olayı başaracaksın. Zor bir sınavı tamamen sevindirici bir olayla aşacaksın. Daha yüksek bir pozisyonda yeni bir başlangıç yaşayacaksın.

Karşındaki bir kişi var.. kafanı meşgul ediyor.. duygusal açıdan olgunlaşmamış ve güvenilmez birisi osanki... Çünkü duygusal gerçekler ya da sorumluluklarla yüzleşmek istemeyen birisi. Yalan ve aldatmalarla karşı karşıyasın. Dikkatli ol.

ama sıkı dur cnmm mutlu sonuçlara kavuşacaksın. Özlediğiniz bir ilişkiyi kuracak ya da bulacaksınız. Özel bir günü sevdiklerinizle kutlama, hayatı bir bayram sevinci gibi yaşama duygusuna sahip olacaksınız. Oluşan pozitif düşünceler hayatınızda değer kazanacak ve istediklerinize zamanla sahip olacaksınız.

Yanlış bir hüküm alabilirsin. ön yargılı bir tavırla karşılaşabilir, hak ettiğini alamayabilirsin. önyargılı birisiyle karşılaşabilirsin. duygu-düşünce, alışveriş, iş ve eğlence arasında bir dengesizlik yaşıyorsun. Büyüme ve gelişmeye doğru içten gelen dürtülerinizi önemsemiyorsun cnmm.

ideallerinden şaşmamalı ve sığınıcak bir liman aramamalısın. güvenin gelecek... Kişisel sorgulama dönemindesin.... dini tecrübeler yaşayacağınız bir zaman gözüküyor canım.

geçenlerde bende bi eve gittim kadın kurşun falı bakıyor...herşeyi bildi..yalnız 2 şeye dikkat ettim kadın kapalı namazında niyazında...birde fal bakarken sanki kitap okuyor gibi moduna giriyor normal konuşma değil yanii....bende hep demişimdir bu fal bakanlar 3 harflileri mi var ne ...???merak konusu yani..bide dinen sakıncalıdır yaa günahtır yani...hemde parayla bakıyordu..bilemiyorum tartışılır...

Banada bakarmısın?*

cnmm yaşadığın tatminsizlik var... ve kederli, sıkıntılı durumlardan kurtulmanın yolunu bulabilme yeteneğine sahip değilsin. Hayatındaki yenilgiler yaşamışsın.. kendine yardım edemiyorsun bunlar yüzünden ve çalışmana engel olan olaylar var... Olumsuzlar var...

evlimisin yada ilşkinmi var bilemiyorum ama sıkıntılar anlaşmazlıklr var... sabırsız davranışlar çıkmış..

Uzun zamandır kafanı meşgul eden bir konuda karşındaki kişi veya kişilerle yüzleşmek istiyorsun. Fakat bunun için doğru bir zamanda değilsin. seni rahatsız eden ters durumlar olabilir. beklediğin karşılaşma olmayacakt. Beklenen tartışmalar ve münakaşalar şu an için ortaya çıkmayacak.

ama yinede huzurlu ahenkli ve romantik bir hayat çizgin var. Fakat hassasiyetinden ve insanlara yardımından dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Mavinin temsil ettiği huzur, sizi inandığın şeylerin doğrultusunda sürükleyecek. Yaratıcı kişiliğinizi ön plana çıkarmalısın.

Elindeki işe tüm gücün ve enerjin bağlanacaksın. Cesaretli kişiliğin ve maceraya atılma hevesin ile başarıya ulaşıp, gücünü kanıtlayacaksınız.Ayrıca yaratıcı gücün çok kuvvetli bunun bilincine varıp, doğru yönde kullanmalısın.

Niyetinle ilgili meseleyi ele alırken sıradışı ve farklı bir yol izleyeceksin. Eğer işinle ilgili bir niyet tuttuysan, az bi sıkıntı var...

Birlikteliğinde yada etrafındaki ilişkilerde kısa süreli de olsa bir sorun yaşayabilirsin. Çünkü kendi iç sesinizi dinlemiyor, çevrenizden gelen öğütleri reddediyorsun. Bu tutumunu değiştirmeli olaylara daha ılımlı yaklaşmalısın.

nolurrr yardımmmm resimlerim yüklenmiyor ne yapacağım ben

cnm sitedeki yorumlarda foto nasıl yükleyeceğn vardı.. bi arkadaş yazmıştı, bende bilmiyorum nasıl yükleneceğini...

editörümüzden bilgi alabilirsin.. istersen konunun editörüne msj at dönerler hemen..

sonra bizimlede paylaşırmsın.. adını listeyede ekle oke

canım ağzına sağlık çok teşekkür ederim

ben para için yapılan hiö bişeye inamıyorum.. fal bence körü körüne bağlanılan bişey değilde kafa dağıtmak için anlık içilen kahvenin öylesine

dönderilmesi olmalı.. zaten baktığımı iddia etmiyorum, kahve falınada inanmıyorum sadece sekillerden yorumlar çıkarıyorum.. o an dinliyorum sonra

unutuyorum falı.. eskiden nasıl olduğunu bilmiyorum ama bildiğim söylnirdi ama tövbe ettikten sonra arada sırada öylesine kafa dağırmak için bakıyorum

ayda yılda bir... kurşun falı nasıl oluyor canım ?? merak ettim.. bu araLAR FELAKET ZOR DÖNEMDEN GECİYORUM İNANMAK İSTEMESEMDE İLGİMİ

ÇEKİYO BUNLAR.... :) zaten bu topicide fal bölümünde gezinirken öylesine acıverdim bi anda :)) sonrada kıramadım arkadaşları.. da o kadını merak

ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…