Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar 7,5 liraa
canım 1.sıradaki renkli hırka bedeni ve 12 liralık grupta olan bir ceket var bedeni nedir acaba birde kullanım durumları
Canim renkli hirka Mango Small. ben mediumken aldim 1-2 kez giyildi hicbir skintisi yok ama.
12 liralik gruptaki ceket Twist 40 beden bir kez iş mülakatında giyildi, onceki sayfalarda baska fotolari da var.. Tarzi hafif eskitme yumusak ketene yakin kot kumasidir, kenarlarindaki acik siyah kisimlari kullanilmaktan degil modelinden oyle yanlis anlasilma olmasinn :))
ceket bana büyük olur canım üsst kısım 36 belki kalıba göre 38 giyorum ama hırka olur onu istiyorum ancak tek ürüne kargo yapmak istemiyorum sanırım bi konun daha var orayada bakim döniyim sana sen ozmana kadar hırkayı ayırırmısın bana
Ayirdim tatlm diger konumun linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=738156
Yarim saate bir seyler daha ekleyecegimm iki konuya da onlara da bakarsinn
tamam cnm onlarıda bekliyim ohalde teşekkür ederim
[sıze=3]bunlaaar 3 lira[/sıze]
1-2 tanesi haric hıc kullanilmadilar cogunlugu 38-40 bedendir iki bedene de uyarlar, ben oyleyken almistim cunku
Cantalar
h&m bere
pamuklu gomlek ceket
penye
askili stradivarius penye
triko penye
koton bere
ıkili ince transparan triko cokkk incedirler ic gosterirler aynisinin siyahiyla iki parca geleceklerdir
canım bu kot gömlek mi ceketmi anlamadım bedeni nedir onun acaba
Canim o ince keten gibi pamuklu kumas:)) düğmesiz gömlek gibi düşün.. Small-medium arasi bi yerde bedeni yazmiyor butikten alnmsti
Canım uğraştırmakta istemiyorum aslında ma ben bunuda çok begendim müsait oldugun bir an üstünde görmem mümkünmü çünkü biraz büyük görünüyor resimde nasıl duruyor üstte görmek isterim eger zahmett olmazsa tabi
Giydim tatlm ama ben large gyiyorum ustumde durusu hosune gider mi bilmem haha