- 18 Temmuz 2014
- 185
- 13
- 38
ugraştırdıgım için çok özür dilerim cnm ama aradığım böyle bişi degil sanırım gerçekten çok özür dilerim
Rica ederim canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ugraştırdıgım için çok özür dilerim cnm ama aradığım böyle bişi degil sanırım gerçekten çok özür dilerim
Buyrun 25 liraaaa
Çantalar gerçek deridir biri Cosmo marka biri Mango...
Koyu kahve Cosmo kuzu derisi yumuuuuşacıkktır
Açık kahve Mango yepyenidir ve deridir
Gömlekler orjinal tommy hilfiger ve burberry kaçırmayın :) Abiye ayakkabı çanta beraber 35 sadece ayakkabı 25
gömlekler satıldı mııı?
kac beden fıyatı ne kdrr
Merhaba henuz satilmadilar.. gomleklerden Burberry olan large, Tommy Hilfiger da 40 a denk geliyor. Ama kalipli gomleklerdir, salas degil :)
geç mi kaldım bilmiyorum ama ilk koyduğun resimlerden lacivert askılı bluzun bedeni nedir acaba göremedim?
Canim lacivert onden dugmeliyi mi diyorsun 4. Fotodaki? Medium dur kendisi:)
evet oydu ama bana büyük olur o zaman çok güzelmiş ama :)
Merhaba, bunları almayı düşünüyorum toplam bir fiyat rica edebilir miyim, bir de pantolonların açık resmini görebilir miyim?
Merhabaaa buyrun acik hali pantolonlarinnn
Teşekkür ederim, pantolonların duruşları nasıl, giyip baktığınızda memnun kalmış mıydınız
siyah çıtçıtlı kazağın önü tamamen açılıyor mu yoksa göründüğü şekliyle sabit mi,
bir de kışlık şapkanın boyutu nasıl, dar gelir mi acaba diye soruyorum?
. Buyrun 20 liraa.
MARKASI Next tir İngiliz marka
takas düşünürmüsünüz bu ve diğerinde
Hayir kislik sapka kesinlikle dar gelmez cok ideal bir boyutta..siyah citcitli kazagin onu tamamen aciliyor istersrniz... Pantolonlari cok begenerek almistim.. Ne yuksek bel ne dusuk bel istiyordum bunlar hafif dusuk bel bence guzel duruyorlar ama bence tabi, ustune olsalar denerdim ama zor :)