• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütünleme sonuçları açıklandııııı

4 dersten kalmıstım sınıfı gecmem için 2 dersi vermem gerekiyodu ki öylede olmuş çok şükür =)

off kaldım yine üstelik tek ders bile verememişim. 1. sınıfı zor geçmiştim 2. sınıfta yine kaldım. eşim yine bırak okuma diyecek :(( ev iş çocuk olunca olmuyor işte.. eşimde yardımcı olmuyor zaten. aslına bakarsanız bıraksam kaybım olmaz ama bırakmayıda istemiyorum.

4 dersten kalmıştım 2 sine çalışmıştım çalıştıklarımı geçmişim,şimdi alttan 2 dersle 4.sınıfa geçtim
kaçıncı senem ama bu kadar gecikince acaba gerçekten sınıfımı geçtim mi diye tereddüt yaşadım

off kaldım yine üstelik tek ders bile verememişim. 1. sınıfı zor geçmiştim 2. sınıfta yine kaldım. eşim yine bırak okuma diyecek :(( ev iş çocuk olunca olmuyor işte.. eşimde yardımcı olmuyor zaten. aslına bakarsanız bıraksam kaybım olmaz ama bırakmayıda istemiyorum.

Sadece geçmiş yılların sorularını çalış yeter.ben son 2 gün çalışıyorum.ve artık mezun oldum...

Sadece geçmiş yılların sorularını çalış yeter.ben son 2 gün çalışıyorum.ve artık mezun oldum...

valla bu bütünlemeye girdiğimde kapıda bir kızla tanıştım.. sorulara bakmadan attım mat 1 den 70 aldım diyor.. bana nedense imkansız geliyor böyle şeyler.. sen 4 yılı kalmadan mı geçtin? geçmiş yılların sorularına baktım hatta mat 1 var alttan dersim onada bayağı çalıştım ama ondan bile kaldım... mat tek ders olduğundan süre yetmiyor evde çözdüğüm soruyu sınavda yapamıyorum.. bu kadarda olmaz diyorum. kaderimmidir nedir anlamadım. bir ara 30 yıllık bursalı olmama rağmen yanlış otobüse binmiştim..
o stresle son anda yetiştim.. ilk sınava gireceğim gün yol yapım çalışması dolayısıyla 1.5 saate görükleye gidememiştim sınava giremedim. artık kader olduğuna inanıyorum var bu işte birşeyler. :bbo:

uygarlık tarihinden hiç konu konu çslışmsdım grçmiş büt sorularını çözdüm 93 aldım
yupppiiii

muhasebe denetimi 73
finansal yönetim 87
spk 100

ay çok mutluyum mezunuuuummm:sm_cool::sm_cool:
en düşük vize notum spkdandı:sm_cool:

ohhhh sonunda mezun oldum 3.sınıftan maliyet muhasebesinde takılı kalmıştım eğer tek ders yüzünden mezun olamasaydım çok üzülecektim şükürler olsun ki geçmişimmmmm artık mezunummm diplomamı alabilicemmhihoyyyt

offf....tek dersten okulum uzadı..çıldıracam.. şimdi bende mezundum..hemde 48le kalmışım.:2:.

kızlar bişey sorcam.sınıf tekrarında sadece kalınan derslerden mi sınava girilecek?yani diğer geçmiş olunan derslerden sınav yok değil mi?

oh be açıklanmışlar.alttan dersim kalmadı
2.sınıfta rahatın.inşallah seneye bir yere takılmadan mezun olabilirim
bu arada hepimize geçmiş olsun
kayıt yenileme aralık'ta

Back