• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütünleme sonuçları açıklandııııı

bu yıl hamileliğimden ötürü :CüvCüv:hasta ağır hasta olarak geçti kızlar,ben işletme 3 teyim,ve en zor yılıymış galiba....
vizeye hastaneden çıkıp gittim,elimde serum bantlarıyla,yıl sonu sınavında bayıldım...ve dört dersten büte kaldım(şu ana kadar 70 altı notum yoktu)....
iki seçimim vardı ya vazgeçecek 3 ü tekrar okuyacaktım yada kurtarabildiğim kadar zayıfı kurtarıp 4 e geçmeye gayret edecektim...inanın oturarak çalışamıyordum,ağzı yukarı yatarakta çalışamıyordum...dört zayıf vardı ve ben kandi ihtiyaçlarımı görmekten acizdim...birde benimle beraber 8 yaşında kızım var,oda hasta ,hamile bir anneyle helak oldu...neyse bir o yanıma uzanıp bir bu yanıma uzanıp,aşırı stresli bir halde büte çalıştım....
8 aylık hamile :CüvCüv:halimlede sınava girdim,daha az önce öğrendim 4 e geçtiğimi...iki ders borçluyum ama olsun,yıl kaybım olmadı ya bunada şükür...şimdi doğumuma az kaldı bu yıl kayıt yenilemiycem,inşallah gelecek yılda 4 ü verir mezun olurum....biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim işte...:teselli:

Son düzenleme:
bende çok şükür mezun oldum.kızlar sınıf geçen ve mezun olan herkesi tebrik ediyorum.diğer arkadaşlarda inş seneye tüm derslerini verirler.

kızlar bende mezunum..çalışınca oluyor inanın bende şuan 8.5 aylık hamileyim.zorlu bi hamilelik geçirdim.ama pes etmedim mezun oldum:)darısı tüm okuyan arkadaşların başına..

sınıf tekrarı yapıyorsunuz.para da vereceksiniz tabiki ama tek dersin harç ücreti ne kadar olur bilemem

tek dersin harç ücretide aynı oluyor.yani normal nasıl düyorsan o kadar ödüyorsun.ders başına almıyorlarki parayı.sene başına alıyorlar canım

Mezunn oldum ben de. :) Darısı derslerini veremeyenlere. Yardımcı kitapları okuması bile kafi. Hiç boşlamayın arkadaşlar. Başarılar şimdiden.

Back