• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütünleme sonuçları açıklandııııı

arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum
ben dikey geçiş ile işletme hazırlık sınıfında okuyorum 3 dersimi veremedim kaldım
şimdi kayıt yenilemeden mi yoksa tekrar dikey geçişten mi kaydımı yaptıracağım?
aöfün başvuru ekranında kayıt yenileme diye bir bölüm yok

:nazar:geçtimmmmmmm hihoyyytinanamıyorummmmm :lepi: :teytey: :dance: :sm_cool:

tek dersim vardı geçmişim.1. sınıf Not ortalaması için zemuszemuszemuszemus aldığım notlar toplamına kaç ders varsa onu bölüyoruz değil mi kızlar?

Ben de merakla açıklanmasını bekliyodum ama sonuç hayal kırıklığı 2dersten kalmışım benimki önlisans o yüzden mezun olamıyorum kpssye çalışıyordum. şimdi napıcam yaaa...

üzülme ben de kaldım:((( yani yalnız değilsin:))

ne yapalım sağlık olsun :)
peki bişey sorabilir miyim ben 2 yıllık üni okudum
sonra dikey geçiş yaptım işletme hazırlık sınıfındayım
şimdi kayıt yenileme yapacağım dimi aöfün sitesinde kayıt yenileme bilgilerini bulamadım da

ne yapalım sağlık olsun :)
peki bişey sorabilir miyim ben 2 yıllık üni okudum
sonra dikey geçiş yaptım işletme hazırlık sınıfındayım
şimdi kayıt yenileme yapacağım dimi aöfün sitesinde kayıt yenileme bilgilerini bulamadım da

diğer sayfaya da bu yazını yazmışsın oraya cevap yazdım?

merhaba arkadaşlar bende mezun olamıyorum tek derstn iktisat bela oldu başıma.bu yıl alttan alıodum zaten.üstelik dgsyide kazandım kayıt yaptıramıcam okuluma.tekrar dgsye girmek zorundayım ofssssssssssssssss :kızgın:

ohh be bende 4. sınıfa geçtim 3 dersten bütünlemeye girmiştim.alttan dersim kalmadı ya buna çooooook sevindim.işi baştan sıkı tutmak lazım yani ara sınav notların nekadar yüksek olursa okadar iyi oluyor çünkü çalışacağın ünite sayısı az, zaman daha fazla:dance:

merhaba arkadaşlar bende mezun olamıyorum tek derstn iktisat bela oldu başıma.bu yıl alttan alıodum zaten.üstelik dgsyide kazandım kayıt yaptıramıcam okuluma.tekrar dgsye girmek zorundayım ofssssssssssssssss :kızgın:

çok üzüldüm yaaaa:1no2:

bende istatistikden kalmışım canımm ama itiraz etmeyi düşünüyorum çünkü beklediğimin çok altında geldi puanım...

kızlar ben yıne tek dersı verememısım tıcaret hukuku 47 kaldım=((( m bu dersı gecenler fıkır versın lutfen

Son düzenleme:
bende istatistikden kalmışım canımm ama itiraz etmeyi düşünüyorum çünkü beklediğimin çok altında geldi puanım...

Bende istatistik, devlet bütçesi ve idare hukukundan 3.sınıfı tekrar maalesef...Aynen benim de beklediğimin çok altında geldi istatistik puanım..Ama maalesef itiraz hakkımız yok sanırım...

Son düzenleme:
Bende tek dersten kaldım onuda bekliyordum matten:((( neyse 2.sınıfa geçtim çok mutluyum:lepi:

Bende istatistik, devlet bütçesi ve idare hukukundan 3.sınıfı tekrar maalesef...Aynen benim de beklediğimin çok altında geldi istatistik puanım..Ama maalesef itiraz hakkımız yok sanırım...

bu gün AÖF bürosuna gittim sordum dilekçe yazın gönderin dedi ve çevremde herkez istatistikden aynı şeyleri söylüyor kağıdımın tekrar incelenmesini istiycem... hakkım varsa onlara bırakmam...

Back