- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.501
yok kız ozenılecek bısey degıl walla:) sonra oturmaya tembellıge alısıyosun :) ben yorgun olmasaydım bugun kursa gıdecektım wazgectım :) hawada oyle guzel kı bugun gunes war hafıf bı ruzgar war. alcam bırazdan kahwemı ooohhhh :)
Allah senı laannn sevındım ole hamıleyımm gorunce sonu negatıfmısss yahuuuu:26:
baktırdın mu kuzu neyın varmıs
ohh keyfıne bak ben evdeydım 3 gun bahar temızlıgı yaptım perdelerı cıkardım falan camlar derken bırsey anlamadım
moral bozmak yok canım. bak adet oldun en azındanınan bende en az senın ladar olmayı ıstıyorum ama cıft cızgıyı anca gunduz gozuyle hayalımde gordum :) hazıran ay yılın ortasıdır guzel aydır hawalar ısınır ınsan kendını daha ıyı hısseder:) bebek olana kadar calısmaya dewam kızlar :)
ınsan kendını temızlıge kaptırınca zaten zaman yetmıyo kalmıyo hatta 1 gun 24 saat degıl 30 saat olsun ıstıyo
aynen oyle kuzum aman napım ya kafam dagılıyor
Intihap varmış cnm yine ilaç verdi adet olunca tedaviye başlıyalım dedi inşallah en kısa zamanda adet olurum
kafayı dağatmak iyidir iyiii..
rahat olmak lazım
Bende adet olmadım cnm daha ama test yaptırdım negatif çıktı cnm ve bol bol Intihap ama hayırlısı inşallah dediğin gibi haziranda hep birlikte hamiş olcaz
Bende adet olmadım cnm daha ama test yaptırdım negatif çıktı cnm ve bol bol Intihap ama hayırlısı inşallah dediğin gibi haziranda hep birlikte hamiş olcaz
aynen oyle kuzum aman napım ya kafam dagılıyor
bende gıttım bı dus aldım kendıme geldım :) adetıme de 5 gun kaldı. kurstan dısarı cıkmam artık ben
ınternetten bol bol fılm ındırıyorum.gunduz ewdeysem fılm ızlıyorum.buraya pek gırmemeye calısıyorum.cunkı o zaman hamılelık uzerıne yogunlasıyorum.sonra engın altanı goruyorum sag tarafta keyfım yerıne gelıyocok cekıcı bı adam yaw
hehehe ama ben sevmıyorum bu adamı itici geliyor kocişler duymasın susss
ben benımkıne ne soyluyorum kız zewzeklıgıne soyledıgımı bılıyo :) benım kociş flo nun reklamını sewıyo son zamanlarda :) kadınlar ne guzel kas goz yapıp guluyolar dıyo heheheheh :)
hahaha onlar olmasa kımle ugrasacaktık yaaa
zaten anormallik var hepten piskopata bağlardık heralde
Köy zlar mrb yoldayim boğazlar tek z guatr yok Dr bebek neden ilmasin ilacinda iyi olur dedi cook mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?