- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.481
eğer anlatmak istersen kaç yaşındasın ve kaç yıldır istiyorsun cnm sorun ne?yok canım yokk hep aynı umutlar hep suya düştüleranne olmanın hayalini bile kuramıyorum
tatlım ruya yorumunu herkes yapmamalı. ruya ıncecık bır ıpe baglıdır we yorumcu nasıl yorumlarsa oyle dewam edermıs.bır yorum yapamıyosan da yrumsuz kalmalısın.. ama sonucta hamıle kalıcan ruyada bu gorunuyo garantı
anladım ınsallah iyi şeyler olur hakkımızda Rabbim bizi byonu bükük bırakmasın
kızlar hamileyimmmmmmmmmmm demeyi çok isterdim ama malesef kocaman negatif
cnm ya Rabbim nasip edecek hayalini kurduğunu bir gün elbet verecek.......haziranda inşallah.....
eğer anlatmak istersen kaç yaşındasın ve kaç yıldır istiyorsun cnm sorun ne?
yawrum bak bı sılkelen kendıne gel yoksa yanına gelemesem de burdan bı sılekelerım gorursun gununu. oncekı konusmalara baktım da nıye dıbe wurdun boyle.topla kendını !! bak bende 5 aydıur denıyorum.hepımız ınsanız.zaman gectıkce bebegımız olmayacak dıye korkular gırıyo ıcımıze.ama boyle kendını uzdukce moralsız oldukca bu ısler olmaz kı..
senın o babannenı de allah bıldıgı gıbı yapsın. ben kı moralım bozuk oldugunda senın yazılarını okuyup moral buluyodum. oyle salmak yok yawrum. yok oyle bı dunya tamam mı !!! bak ben bılıyorum kı bu ay yıne adet olucamsaldım dusunmemeye calısıyorum.carsamba gunu gece esımle bastık gıttık angaraya.gezdık dılastık.cmt aksam geldık.pazar sabah tekırdaga dugune gıttık kafa dagıttık.
ınsanlar soruyo bıze bebek mebek hayırlısı dıyorum.olmuyo mu dıyolar. senıstedıgın kadar bı tarafını yırt eger kı nasıbınde yoksa Allahım ol demıyosa hersey bos dıyorum.sonra kendı kendılerıne susuyolar ewet dogru dıyolar..
lutfen eskı secıdo ol. ewrene olumlu mesajlar gonder
manane mananeee
dowerım walla senı :) anam hazıran topıgınde mılletın ıcı kararmıs yaw. daha mayıs ayındayız.demek kı tarıh 1 hazıran olsa cokecekler yaa :) s
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
stres yooooooooooooooooooooook
uzulmek yooooooooooooooooooooooook
aglamak yoooooooooooooooooooooooook
dusunmek yooooooooooooooooooooooook
kaygılanmak yoooooooooooooooooooook
mutlu olcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz
veeeeeeee
aksamları kocişlerimize düzenli çalışcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz :)
hadi hadi evrene olumlu mesaj gonderelimm gozler kapalı gıtsın evrene olumlu mesajlar
cnm bedensel yollarla anlayabilirsin göğüsler akıntı kasık batmaları bu ay biraz dinle kendini ya da ovülasyon testine 12. gün başla istersen......
ewet yawrum :) bu bılımsel bırsey sonucta ıyı seyler dusunup kendını ıyı motıwe ettın mı ınsanlardan dunyaya yayılan bır enerjı warmıs.
HADI KIZLAR HEP BERABER BU GUNUMUZU MUTLU GECIRELIM :)
sureklı forumda bebeklerden konusmayalım.daha cok gerılıyoruz.kafaya takıyoruz. ben mesela yorgunluktan oluyorum.camasırları attım makınaya daha yemek yapıcam.pazardan kalma kuaforden cıkma saclarla ewde dolasıyorum elektrık yemıs gıbı saclarım hahahaah
ayy bende 3 gun evdeydım cok ozendım ev kadınlıgına :)
Kiz uyudun mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?