Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Tşkler hoşbuldum

Ben hiç anlayamıyorum ki akıntı desem bende genel olarak hep olur az da olsa

Bu ay 5. denememiz olacak ama bu ay pek takmıyorum nedense nasıl olsa yine olmayacak diyorum

cnm bizimde 5.deneme bnde öyle durumdaym((
pers günü dr a gitcm 14.günüm yumurtama bakıcak bakalm prolaktn de 35 çıktı yüksek sanırım inş olumlu sonuçlar alırız bi an önce

amin cnm.çok guzel yorumlamıssın.eltımde dedıkı sıkıntılı bı hamılelıgın olacak galıba dedı..bılmıorum kuzum nasıl yorumlarsan nasıl dusunursen ole olr demısler.bız ıyı dusunelım dımı ama.:)

Yumurtlama günümü bilemiyorum ya bir ay 28 günde oluyorum bir ay 33-36 günde.. Sanırım bu ay uzun olan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yumurtlama günümü bilemiyorum ya bir ay 28 günde oluyorum bir ay 33-36 günde.. Sanırım bu ay uzun olan

cnm bedensel yollarla anlayabilirsin göğüsler akıntı kasık batmaları bu ay biraz dinle kendini ya da ovülasyon testine 12. gün başla istersen......

iyim kuzum senınde adını gorunce burda bende basladımm burda takılmaya:)kuzum benım iş hazırana kaldı hastalandım dunn mayıs umudum bıttı anlıycann..

Yok ya ben gezıyorum hıc keyfım yok bızım topıgede yazdım valla sıkıldım okumaktan falan ya daha cok uzuluyorum

cnm benımyenı batt 17 hazıran yapalımm gecıkmelı gelıo yaa 2 gun sonrasını yazalım bızz yenı lısteye beklemede dıılımm aytıkkkk

Yok ya ben gezıyorum hıc keyfım yok bızım topıgede yazdım valla sıkıldım okumaktan falan ya daha cok uzuluyorum

bu ay bana cok koydu hıc sorma esımde ole..6 gun gecıkınce cok umutlanmıstımm...cnmız sıkkın esımm cok ama cok uzuluyor.......artık sasırdım bende napıcamı..

cnm doktor şüphelense yönlendirirdi bence başka bir doktora da git için rahatlayacaksa .......

Ya illa hasta olduktan sonrami yumurta catlar adet olmadan once catlamaz mi acaba bnm kafam cok karışık arkadaslar hamilelik 2 gunde belli olurmu yada adet ile beraber düşme ihtimali varmi kafamda cilgin sorular yani aptala baglladim dusunmekten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu ay bana cok koydu hıc sorma esımde ole..6 gun gecıkınce cok umutlanmıstımm...cnmız sıkkın esımm cok ama cok uzuluyor.......artık sasırdım bende napıcamı..

aynen oyle bende bittim yorgunum artık doktora bıle gıtmek ıstemıyorum artık

cnm adetten bir gün önce bile döllenme olabilir bu da geç döllenmedir yaklaşık 12 gün sonrada tüm tahlillerde belli olması gerekir.adetle sökülmeside olabiliyor tutunamayınca öyle okumuştum senin son durum ne cnm

Wallah bnm durum bir kere dusukyaptim politen dolayi ilk deneme bir daha hic olmadi korunduk simdi korunmadik adeti me 4 gun kala oldu ama anlamadin yani meraklaniyorum acaba idrar testince cikarmi daha 3 gub oldu ne dersin cnm

daha erken gülüm yapıp sinirlerini ve kendini yıpratma biraz bekle derim ama şimdi yaparsan çıkacağını sanmıyorum.....

cnm bedensel yollarla anlayabilirsin göğüsler akıntı kasık batmaları bu ay biraz dinle kendini ya da ovülasyon testine 12. gün başla istersen......

Canım geçen ay tam 14. Gün olmuşum sanırım çünkü 13 ve 15. Günler ilişki oldu hamile kalmıştım. Bu ay da 14. Gün diye hesap edicem zaten dediğin gibi akıntıdan anlıyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…