- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.441
kızlar beni de ekleyn 5 haziran
canım bat kaç bu arada hayırlısı yüzün ikincide güler inşallah......
Tşkler hoşbuldum
Ben hiç anlayamıyorum kiakıntı desem bende genel olarak hep olur az da olsa
Bu ay 5. denememiz olacak ama bu ay pek takmıyorum nedense nasıl olsa yine olmayacak diyorum
merhaba dlfn
bıldıgım kadarıyla sac kesılmesı sıkıntılardan kurtulma anlamına gelıyo.son donemlerdekı gebelıkle ılgılı sıkıntılarından dolayı bu tur bır ruya gormussun.ama bır kız cocugunun senın sacını kesmesı de bence hamıle kalıp sıkıntılarından kurtulacagın anlamına gelıyor. Insallah hepımızın hakkında hayırlısı olur.
Pirelideve..................2 Haziran
Asikalp91..................2 Haziran
Paytipo.....................2 Haziran
Skrys........................2 Haziran
Esra_the_teacher........3 Haziran
Leylaup.....................4 Haziran
Evliyy........................4 Haziran
MEYRAAAAA.............5 Haziran
Nur48........................5 Haziran
BenimAşkPastam.........5 Haziran
Zeynep_xx..................5 Haziran
korkusuzkorkak...........6 Haziran
Blackberry34..............6 Haziran
Zambak84..................6 Haziran
Flower88...................6 Haziran
Naginagi1990.............6 Haziran
Missladybird...............6 Haziran
Mutsuz28...................7 Haziran
Beyazkedi5.................7 Haziran
Şeker pembe..............8 Haziran
Askbahcem................8 Haziran
Ayshenn....................8 Haziran
Megabitli....................8 Haziran
yumurtlama günlerimiz kimimizin bitiyor, kimimizin başlıyor,kimimizin ortasında dikkat bayanlar.............kürlerle, taktiklerle hadi bismillah.....
Yumurtlama günümü bilemiyorum ya bir ay 28 günde oluyorum bir ay 33-36 günde.. Sanırım bu ay uzun olan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benide eklermisiniz 3 haziran
bak bakk topıkte kalalım dıyenler burada:) nasılsınız DFLN :)
iyim kuzum senınde adını gorunce burda bende basladımm burda takılmaya:)kuzum benım iş hazırana kaldı hastalandım dunnmayıs umudum bıttı anlıycann..
Canim mrb bende be oldu bu kizdan haber yok diyordum. Hastalanmamisin umarim bebegin geç yerleşmiştir cnm. Bebek yoksa da inşallah hayirli haberler olur da kotu bir durum yoktur bizi bilgilendir merakta birakma cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok ya ben gezıyorum hıc keyfım yok bızım topıgede yazdım valla sıkıldım okumaktan falan yadaha cok uzuluyorum
cnm doktor şüphelense yönlendirirdi bence başka bir doktora da git için rahatlayacaksa .......
bu ay bana cok koydu hıc sorma esımde ole..6 gun gecıkınce cok umutlanmıstımm...cnmız sıkkın esımm cok ama cok uzuluyor.......artık sasırdım bende napıcamı..
cnm bizimde 5.deneme bnde öyle durumdaym((
pers günü dr a gitcm 14.günüm yumurtama bakıcak bakalm prolaktn de 35 çıktı yüksek sanırım inş olumlu sonuçlar alırız bi an önce
Ya illa hasta olduktan sonrami yumurta catlar adet olmadan once catlamaz mi acaba bnm kafam cok karışık arkadaslar hamilelik 2 gunde belli olurmu yada adet ile beraber düşme ihtimali varmi kafamda cilgin sorular yani aptala baglladim dusunmekten
Wallah bnm durum bir kere dusukyaptim politen dolayi ilk deneme bir daha hic olmadi korunduk simdi korunmadik adeti me 4 gun kala oldu ama anlamadin yani meraklaniyorum acaba idrar testince cikarmi daha 3 gub oldu ne dersin cnm
Wallah bnm durum bir kere dusukyaptim politen dolayi ilk deneme bir daha hic olmadi korunduk simdi korunmadik adeti me 4 gun kala oldu ama anlamadin yani meraklaniyorum acaba idrar testince cikarmi daha 3 gub oldu ne dersin cnm
cnm bedensel yollarla anlayabilirsin göğüsler akıntı kasık batmaları bu ay biraz dinle kendini ya da ovülasyon testine 12. gün başla istersen......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?