- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
- 148
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.361
Canım bursada bursa devlet hastanesi var. Sana yakın mı bilmem hangi ilçedesin? hemen bulalım iyi bi hastane sana devlet mi özel mi?
CANIM ben yaptırdım bugun test negatifffff sonra eve geldim adet oldum çok uzuldummm ağladım moralim çok bozuk bu sefer cok umutlunmıstım
CANIM ben yaptırdım bugun test negatifffff sonra eve geldim adet oldum çok uzuldummm ağladım moralim çok bozuk bu sefer cok umutlunmıstım
Canim kiyamam ama uzulmek yok Aysecim inşallah bu ay olacak tatlim. Demek ki stresten adet olmamissin. En azindan adet oluyorsun. Bu ay kur dene bence cnm. Soğan kuruyle birlikte çörekotu olabilir. Tabi tercih senin.
Kizlar mrb. Napiyonuz bakem. Benim dun ovu.testinde iki cizgi vardi. Dun calistik bugunde iki cizgi var ama koca yokcalisiyo malesef. Yarin alissak gec olmazinsaallah. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
ben bursalıyım canım ama bizim burda adana durumcu çok var
Canim kiyamam ama uzulmek yok Aysecim inşallah bu ay olacak tatlim. Demek ki stresten adet olmamissin. En azindan adet oluyorsun. Bu ay kur dene bence cnm. Soğan kuruyle birlikte çörekotu olabilir. Tabi tercih senin.
ilk defa adetim gecikmisti bir senedir o yuzden cok umutlsnmistim canim sogan kurunu denemek istiyorum ama o iltihabi falan sokucek ya dusukde yaptirmiyacak mi ?
Ayşe bende severim adana durumu İstanbul gel birlikte yiyelim kuzuu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk defa adetim gecikmisti bir senedir o yuzden cok umutlsnmistim canim sogan kurunu denemek istiyorum ama o iltihabi falan sokucek ya dusukde yaptirmiyacak mi ?
Yok cnm yumurta gelişimine yardımcı oluyor soğan kürü inşallah faydasını görursun cnm. Bu arada kestane şekerine bayılırım :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bengeldiiimmm gece gece
Hoşgeldin cnm pof uykum kaçtı yaaAli şen'in torunu vefat etmiş o haberi okuyordum bende
kocacın evde değilmi niye uyumuyon?
benimki gececi...Evde cnm o uyuyo oğlan uyuyo yanımda. Bende yatakta gelmıyo uyku ya koca bı bardak sut ıctım tık yok.
Sen neden uyumadın
Canim merhaba. Dun ilişki olduysa spermler bugünde yasiyordur. Ama adete KDE calismaya devam aksatmak yok. Adete 3 gün kala hamile kln insanlar var sadece yumurtlama gününe yogunlasmamak gerekiyor.
benimki gececi...
o gececi olunca beni uyku tutmuyo... zombi gibi geziyom evin içinde
Uyumuslar tatlim:)Kızlar gece gece bende geldim nasılsınız
Kızlar gece gece bende geldim nasılsınız
Anaaamm sende mi uyudun kis . Bi ben mi kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?