Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

İnşallah cnm inşallah çok guzel yazmışsın ve çok doğru. Çörek otu hepimize şifa olsun inşallah.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba dlfn

bıldıgım kadarıyla sac kesılmesı sıkıntılardan kurtulma anlamına gelıyo.son donemlerdekı gebelıkle ılgılı sıkıntılarından dolayı bu tur bır ruya gormussun.ama bır kız cocugunun senın sacını kesmesı de bence hamıle kalıp sıkıntılarından kurtulacagın anlamına gelıyor. Insallah hepımızın hakkında hayırlısı olur.

Allah cümlemizden razı olsun bitanem ne demek güzel paylaşımlar için burdayız hepimiz.

Canım benim bu son olumsuz sözüm olsun. Söz sana kötü düşünceleri sildim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Umarım sende çok daha iyisindir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa benim 2. Günüm bugündü şehir dışında ailemin yanındaydım şimdi dönüyorum yapamadım yarın başlasam olmaz mı acaba

Olur cnm bende 4. Gunu basladım şifa olsun inşallah. Ben organik bulamadım bal ama balparmak aldım.

Keçi boynuzu bende alıcam :) kocalara da bize de kürler :) yarın başlayayım bende fayda faydadır

Bende aynı şekilde yordum canım içimden öyle geçti. Hayırlara yoralım hayır olsun inşallah

sanırım bana cewap werebılecek kımse yok.

Olur cnm bende 4. Gunu basladım şifa olsun inşallah. Ben organik bulamadım bal ama balparmak aldım.

Âmin canım inşallah bende bulabileceğimi pek sanmıyorum ama bakıcam yine de. Çörek otunu normal alıp robottan mı geçirdin canım yoksa toz halde var mı

gelsin kürler gitsin kürler. gelsin ovulasyonlar gitsin yumurtalar oohhh maşallah maşallah
zeynep_xx nerde acep haberi olan var mı?

Son düzenleme:

İyiyim cok sukur.inan bana cok kotu gunler gecirdim.otuzbin de bir gecirilen bi gebelik yani heterotopik bi gebelik gecirdim .arastirabilirsin google dan.hergun buraya girip sebeklik yapmaya calisyorum.tabi herkes cok mutluyum saniyo ama oyle gorundgu gibi degil.sakin bi daha buyuk bi derdim var deme buyuk Allahim var de.

Merhaba canım, yazını görmemiştim yeni gördüm. İnşallah hamişsindir. Kasıklarda batma oluyor genelde ben oğluma hamileyken kasığıma bıçak sağlanırdı sanki ara ara. Mide bulantısı genelde 6. Haftadan sonra baslıyor ama bazen erken başladığı da oluyor. Bunyeden bunyeye değişiyor tabi. Kabızlık da oluyormuş hamileylen onu hatırlamıyorum ama umarım güzel haberler verirsin bize cnm alıntın varmı?

Çok haklısın canım aşmaya çalışıyorum hep aklıma en kötü senaryolar geliyor. Çok haklısın ne desem bilemedim çok sağol emin ol bu dik duruşunla kazanacaksın. Dua edicem sana kendime hepimize Allah razı olsun

Robottan geçir canım toz yok maalesef. Bir de keçiboynuzu pekmezi doğal bulamadım ben eczanelerde hunnap var keçiboynuzu özü tamamen doğal ondan aldım ben bilgin olsun. Marketlerdekilerde hep e işareti var doğal değil hiçbiri. Ya memleketten felan getiren olacak doğallığından emin olduğun yada eczanedeki tamamen doğal buyuk şişe 10 tl

mıgde bulantıı hamılelıkten sonra baslıyo genelde.(ıstısnalar war elette) o bulantı parlodel yuzuden olmus bende.az once ınternette arastırdım.benım prl 30 cıkmıstı.doktorum bu hapı kullan demıstı bana.parlodelın belırtılerı hamılelık belırtılerıne cok yakın ve kasıklarımın gurul gurul etmesı (sokuluyo gıbı) huzursuz ettı benı..

ewet tatlım akıntım var.hatta dun rahatsız ettı benı sureklı ıslak hıssettım kendımı.gogsumde fln herhangı bırseyım yok. sanırım bu belırtıler adete daha yakın dımı

İsye buuuu ! Hep poziyif hep rahat olarak bunu basaricaksin.ben sana guveniyorum .kesinlikle duygularinin seni yonetmesine izin verme.sen duygularini yonet.hep yanindayim.sen guclusun unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…