Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

sagol canım insallah hayırlı olsun hepimiz için tesekkürler

Canım bata 2 gün hatta 1 gün diyelim durumlar nedir güzel haberler gelecek inşallah :)[/QUOTE]

Canım benim hafif karın ağrısı var onun dışında adet belirtisi yok benim yumurta sol tarafta idi dün elimde olmadan bir olaya çok üzüldüm aniden sol kasıgıma değişik bir ağrı saplandı birde belimi bıçakla kestiler sanki ama bir iki dk falan sürdü çok korktum Birsey olmuşmudur acaba

Son düzenleme:
Gunaydin Ataturk'u anma gençlik ve spor bayraminiz kutlu olsun. Bugün resmi tatil kesimde evde aksam girebilecegim ancak hepinizi kocaman opuyorum sevgiler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bata 2 gün hatta 1 gün diyelim durumlar nedir güzel haberler gelecek inşallah :)

Canım benim hafif karın ağrısı var onun dışında adet belirtisi yok benim yumurta sol tarafta idi dün elimde olmadan bir olaya çok üzüldüm aniden sol kasıgıma değişik bir ağrı saplandı birde belimi bıçakla kestiler sanki ama bir iki dk falan sürdü çok korktum Birsey olmuşmudur acaba[/QUOTE]

İnşallah yerine yerleşmiştir canim endişelenen güzel düşünelim güzel olsun inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm valla çok okudum geç döllenme olanların geç çıkıyomuş baya sen bekle biraz daha sonra yeniden yaptır testini belirtilerin varmıydı peki

cnm simdi gördum yazılarını..ben belırtı aramıyorum kendımde.belırtı aradıgım zamn sonra ben uzuluyorumm...ve hala hastalanmadımmm sevınım mı uzuleyım mı bılemedım...

Canım normal regl oluyor muydun? Bu ay mı şaştı. Ben bugun regl oldum çok ağrım oldu ama seviniyorum içim temizlendi en azından

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet kuzum ya hıc sasmazdı 28 gunde bır oluyordum...evlenmeden once 32-33 gunu buluyordu..bu ay bole oldumm....neden bılemedım...

balım adanada büyüdüm hiç uğramazmıyım memleketim gibi.........minübüslerde müslüm şarkılarını özledim:)

evet gülüm herşeyi daha farklı ben 10 yıl izmirde yaşadım ama dayanamadık tekrar adanaya geldik ben çok seviyorum buraları candan içten insanları var aynı sizler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…