- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #9.481
tek yumurta bebeğim ya doktora diyorum ki benim yumurtalar geçmi büyüyr diyor ne alaka bugün 13.gün 17 18 mm olmuş pis pis güldü deli adam ahhh kuzuumm keşke ikiz olaydılar ne sevinirdim dünyalar beim olurdu eşime diyorum ki dün tek yumurtam varmışşş ikiz olma ihtimali yok diyor sen 1 tanesine zor bakarsın önce 1 tane doğur dedim zaten allahın izni ile olsun bir tane korunmucam direk yapcam 2.sini;ben millete çok güldüm diyor hemen arkasından çocuüu olanlara sende ne varsa güldüğüm başıma getiriyorsun benim koca kız arkadaşım gibi oldu valla ne var ne yok ona anlatıyorum
ammaa adam doğru diyo beee sen bakma biz ikiz diyoz ama çok zor yaaa hiiii benim kız gibi ikiz olsa yeminle kafayı sıyırırım herhalde işte buna rağmen istiyoruz herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunda tek olsun ne olcek bende istiyorum ikiz ama bazende hiiiiii çok zor olur diyorum :))))) inş senin ki tutar bu ay benimde 28 29 una denk geliyor belki benim kide gelir tabi adetim yine şaşmazsa :)
defne kız sen dr a ne dedinde klomen kullandın çünkü sen zaten hamiş oluyosun yaa ondan merak ettim şimdi bende dr gidicem yaa aklımda olsun :))))