- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #8.861
geldim be şapşalütü yaptık herhalde.....
alla alla hep bu saatlerde kayboluyosun bilemiyorum yaniii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim be şapşalütü yaptık herhalde.....
Hilalcim testi tekrarla silik bile olmadan cikmiyo canim. İnşallah güzel haberler bende adet olcam gibi agriyo ama normal yani.
Canim beta HCG mi 126 cikti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İNAN COK SEVINDIM DUN BANA demıstıunkı aynı bana benzıyorsun dıye ınsallah hamişimdir
ettim bitanem uğur getirsin inşallah. Rabbim hepinizi tez tez tez zamanda hamile görmeyi nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Herkese ayaklarında cenneti taşıyan anneliği tattırsın inşallah....amin.
DAMLALAR 3, 4 DAMLA 45 YAZMIŞIM:))))))adam evde olsa anlayacam imalarını da adam yok napacam iş güçalla alla hep bu saatlerde kayboluyosun bilemiyorum yaniii
DAMLALAR 3, 4 DAMLA 45 YAZMIŞIM:))))))adam evde olsa anlayacam imalarını da adam yok napacam iş güç
İnşallah cnm inşallah Allah gönlüne gore versin.
DAMLALAR 3, 4 DAMLA 45 YAZMIŞIM:))))))adam evde olsa anlayacam imalarını da adam yok napacam iş güç
hep öleyim ben reglydede aynı şeyi yaparım günüm gecem tuvallette saymakla geçeroturdun tek tek damla saydın sandım,,,, 3 4 5 6 diye gidecekmiş nerdeyse
oturdun tek tek damla saydın sandım,,,, 3 4 5 6 diye gidecekmiş nerdeyse
yok kız o kan değeri dahaaaa neler yav şebek ettiniz resmen beeeee ................klavyem hızlıda söylemesi ayıp bazen böle oluyoSen gene iyi anlamisin . Ben 3.45 diye anladim o ne be saat gibi:))))))
hep öleyim ben reglydede aynı şeyi yaparım günüm gecem tuvallette saymakla geçer
Sen gene iyi anlamisin . Ben 3.45 diye anladim o ne be saat gibi:))))))
yok kız o kan değeri dahaaaa neler yav şebek ettiniz resmen beeeee ................klavyem hızlıda söylemesi ayıp bazen böle oluyo
Valla benim Esim benden çok sever oynamayi karsilikli oynayan bacim her bi de toprağa ayak basim o da alir stresi
okudun dimi paytipo bak kendi yandan yandan vuruyo biz bişey dedikmi hemen küsüyo hanım......al birini vur ötekine misali gibisiniz kııızzzz..... çatlaklarrrr Leyla senin işinde zor be anacım... hep tuvalet hep tuvalet yazık sana
okudun dimi paytipo bak kendi yandan yandan vuruyo biz bişey dedikmi hemen küsüyo hanım......
normaldir cnm kanama fazla olsa kork derdim ama bizdede aynı oldu hatta ilk gün 3 45 damla kanamam olmuştu.....
inşallah cnm benim şubatta çektirdim ben hayırlısı sen hemencecik hamile kalırsın peteğim.....çok sağol canım benim inşallah hayırlı olur filmlerimizde bebişlerimiz gelir