- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #8.781
Canım bak belirtilerimiz aynı bence sende hamilesin sende yapmalısın canım. İnşallah hepiniz güzel haberleri verin bizlere.
canm sen dua et bana bol bol :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bak belirtilerimiz aynı bence sende hamilesin sende yapmalısın canım. İnşallah hepiniz güzel haberleri verin bizlere.
paytipo bu daha doymadı beeee.......
Teşekkürler bitanem Darısı hepiniz olsun inşallahhh....Aaaa blackberrydemi hamile çok sevindim gercekten yaa
İnşallah canım hsağlıklı ve hayırlı evlat olsun da Rabbim gönlümü biliyor. Kız olsa da erkek olsa da başımızın ikinci tacı olacak. Bende yumurtlamadan beri hep ağrı vardı yok kasık ağrısı yok bel ağrısı felan.bacım bu kızsa hiç şaşırmam biliyonmu içimde bir his kız diyo acaba kızlar daha çabuk mu belli oluyo hani nazlılar ya anneyi biraz daha rahatsız edermiş gebelikleri:)
Canım evet sabah akşam içtim zor oldu ama. Bir de öğlenleri cevizle incir yedim canım. Ayaklarımı her ilişkiden sonra diktim tavana. ilginçtir iki gün önce de ilişki oldu ben yine diktim ayaklarımı sanki ne işe yarar ama belli olmaz geç yumurtlama da olabilirdi. Kısmet canım Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.... he bi de eşime keçiboynuzu özü aldım eczaneden sabah akşam ondan verdim canım.Black sen çörekotu kürünü ilk bu ay mı yapmıstın, ve sabah akşam mı içtim? Bide başka ne yaptın?? Ay çok mutlu oldum yaaa 😀
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
evet bıtanem darısı başınıza inşallah daha kan yaptırmadım ama inşallah bir sorun yoktur.aaaaa blackberry hamılemısın cnm
canm sen dua et bana bol bol :)
kız sus valla sarar bize yine zati çok hassas bu ara aplamız neyse ne diyodum kız çok iyidir hazal :)melek gibidir :)ne dese çıkar içine doğar onun.........Sorma leylosum ya . Cantasinda catal bicakla geziyomus bide
Idrarda pozitif cikmasi icin iliskiden sonra 3 hafta gecmesi gerekiyormus. Yani adet gunu gecti ama daha 2 hafta oldu diyelim cikmazmis testte. Yani eger iliskinin uzerinden 3 hafta gecmediyse idrar testi yapip moral bozmayalim lutfeeeeennn. Mesela ben:)))))
He kis oyleymis bisde adet gunu hooop cikcak saniyoz. Kirmizilari gorene kadar kendimi hamile ilan ediyorum. Hem hazalda didi paytipo didi hamile didi:)))
ederim tabiki canım etmez miyim ama bence sende hamilesin canım. bir test yapsan çıkar sanırım.
ayyyyy daha dun aksam konustuk ya aynı benım gıbısın dedım ınsallah bende hamısım dır cnm bu corek otu neTeşekkürler bitanem Darısı hepiniz olsun inşallahhh....
İnşallah canım hsağlıklı ve hayırlı evlat olsun da Rabbim gönlümü biliyor. Kız olsa da erkek olsa da başımızın ikinci tacı olacak. Bende yumurtlamadan beri hep ağrı vardı yok kasık ağrısı yok bel ağrısı felan.
Canım evet sabah akşam içtim zor oldu ama. Bir de öğlenleri cevizle incir yedim canım. Ayaklarımı her ilişkiden sonra diktim tavana. ilginçtir iki gün önce de ilişki oldu ben yine diktim ayaklarımı sanki ne işe yarar ama belli olmaz geç yumurtlama da olabilirdi. Kısmet canım Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.... he bi de eşime keçiboynuzu özü aldım eczaneden sabah akşam ondan verdim canım.
evet bıtanem darısı başınıza inşallah daha kan yaptırmadım ama inşallah bir sorun yoktur.
hayırlı olsun canım Allah devamını nasip etsin inşallah sağlıkla
Topiği açan hamile kalıyomuş ciddden. Bilseydim temmuzu ben açardım :))) blackbarry ikizmi yoksa :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geç yumurtlama olduysa çıkmaz sadece çünkü yumdan sonraki 10.gün çıkıyo testte canım tecrübeyle sabittir
Canım bir arkadaşta da adet iki gün geçmiş negatif çıkmış 10 gün sonra kanda çıktı gç dollenme olabilir tabi ki. Beklemekte fayda var. İnşallah guzel haberler ver bize tatlımmm
Teşekkürler bitanem
İnşallah canım hsağlıklı ve hayırlı evlat olsun da Rabbim gönlümü biliyor. Kız olsa da erkek olsa da başımızın ikinci tacı olacak. Bende yumurtlamadan beri hep ağrı vardı yok kasık ağrısı yok bel ağrısı felan.
Canım evet sabah akşam içtim zor oldu ama. Bir de öğlenleri cevizle incir yedim canım. Ayaklarımı her ilişkiden sonra diktim tavana. ilginçtir iki gün önce de ilişki oldu ben yine diktim ayaklarımı sanki ne işe yarar ama belli olmaz geç yumurtlama da olabilirdi. Kısmet canım Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.... he bi de eşime keçiboynuzu özü aldım eczaneden sabah akşam ondan verdim canım.
evet bıtanem darısı başınıza inşallah daha kan yaptırmadım ama inşallah bir sorun yoktur.
Teşekkürler bitanem Darısı hepiniz olsun inşallahhh....
Hah ben o dediklerinin hepsini başladım sadece calışmalara başlamadık. O zaman bu ay benim de ayım olcak inşallah ☺
ayyyyy daha dun aksam konustuk ya aynı benım gıbısın dedım ınsallah bende hamısım dır cnm bu corek otu ne
kız sus valla sarar bize yine zati çok hassas bu ara aplamız neyse ne diyodum kız çok iyidir hazal :)melek gibidir :)ne dese çıkar içine doğar onun.........
Iste cahil olunca boyle oluyi:) yumurtlamanin ustunden on uc gun gecmis oldu benim.
Blackberry hayırlı olsun canım hamıleymıssın :) maş. Rabbim saglık ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizede dua etmeyı unutma bu ay da olmucak gııb gelıyor bakalım artık bende hep dıkerım ayakarımı ve mesir macunu. Ama ben vajınısmusum tam gırmeden b.. Oluyor. Yenıden hayırlı olsun canım :)