- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #8.621
yaaaa bu süper bi haberr çook sevidim yaaaaa
Canım bak belirtilerimiz aynı bence sende hamilesin sende yapmalısın canım. İnşallah hepiniz güzel haberleri verin bizlere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaa bu süper bi haberr çook sevidim yaaaaa
her yaptığım test tek çizgi ben nezaman çift görcem acaba
bak söz verdin tamammı ben biraz geç olurum ama olurum Allahın izniyle ona göreAy tamam daha sakinim şu anda. Hepinize çok teşekkür ederim. 9 aydır hep ne zaman görecem pembe bile olmadı derdim hep. Sabah ilk idrarla yaptım ama çıkmaz olsa bile dedim yaptım bıraktım. 10-15 dk sonra bi gittim pembeleşmiş baya resimde çok belli olmuyor ama gözle görülür bir pembe. Zaten idrar giderken de hani pembeleşiyor ya o zman bi değişik oldu aman bu testler de bozuk galiba dedim. He bu arada netten aldığım bütün erken gebelik testlerinde çıkmadı o da cabası. Allahım inşallah hamileyimdir. Kan vermeye gitmeye cesaretim yok adet günüm gelsin bi kendi dr uma giderim diyorum. hastane baya uzak bana ya hiç halim yok oraya kadar gitmeye.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum. Bu sizlerin sayesinde oldu aslında dualarınız güzel dileklerinizle oldu. Hepinizi hamiş yapmadan hiçbiryere gitmiyorum. İnşallah butun yüreği güzel topik arkadaşlarımı hamiş yapacam ve bebeklerimizle olan bi topik kurucaz hep birlikte.
Canım bak belirtilerimiz aynı bence sende hamilesin sende yapmalısın canım. İnşallah hepiniz güzel haberleri verin bizlere.
cnm haydi gözlerin aydın olsun hemen bir kan testi ver dayanamadım ağladım hepimiz böyle sevinçli haberlerle mulu oluruz inşallah.............
Ben onuda yapamıyorum internette herşey engelli giremiyoruz hiçbir yere cepten bakmaya çalışıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay tamam daha sakinim şu anda. Hepinize çok teşekkür ederim. 9 aydır hep ne zaman görecem pembe bile olmadı derdim hep. Sabah ilk idrarla yaptım ama çıkmaz olsa bile dedim yaptım bıraktım. 10-15 dk sonra bi gittim pembeleşmiş baya resimde çok belli olmuyor ama gözle görülür bir pembe. Zaten idrar giderken de hani pembeleşiyor ya o zman bi değişik oldu aman bu testler de bozuk galiba dedim. He bu arada netten aldığım bütün erken gebelik testlerinde çıkmadı o da cabası. Allahım inşallah hamileyimdir. Kan vermeye gitmeye cesaretim yok adet günüm gelsin bi kendi dr uma giderim diyorum. hastane baya uzak bana ya hiç halim yok oraya kadar gitmeye.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum. Bu sizlerin sayesinde oldu aslında dualarınız güzel dileklerinizle oldu. Hepinizi hamiş yapmadan hiçbiryere gitmiyorum. İnşallah butun yüreği güzel topik arkadaşlarımı hamiş yapacam ve bebeklerimizle olan bi topik kurucaz hep birlikte.
ben kendime gelemedi daha valla hüngür hüngür ağlıyomneydi kız senin belirtin..... ay kafam uçtu şu anda bi kendime geldim
Ay tamam daha sakinim şu anda. Hepinize çok teşekkür ederim. 9 aydır hep ne zaman görecem pembe bile olmadı derdim hep. Sabah ilk idrarla yaptım ama çıkmaz olsa bile dedim yaptım bıraktım. 10-15 dk sonra bi gittim pembeleşmiş baya resimde çok belli olmuyor ama gözle görülür bir pembe. Zaten idrar giderken de hani pembeleşiyor ya o zman bi değişik oldu aman bu testler de bozuk galiba dedim. He bu arada netten aldığım bütün erken gebelik testlerinde çıkmadı o da cabası. Allahım inşallah hamileyimdir. Kan vermeye gitmeye cesaretim yok adet günüm gelsin bi kendi dr uma giderim diyorum. hastane baya uzak bana ya hiç halim yok oraya kadar gitmeye.
ben kendime gelemedi daha valla hüngür hüngür ağlıyom
çok bakmakta iyi deil boşwer :) senin bat ne zaman canım?
paytipo naptı yaaa haber yokmu?işyerinde olmasam inan bende ağlarım gözlerim doldu garip oldum yaaa başka birşey bu anlatılmıyo
katılıorum sana hep tek çizgi, tek çizgi okadar test aldım ve nagatıf cıktıkı artık kolıyle alıcam koyucam kenara ((
paytipo naptı yaaa haber yokmu?
bak söz verdin tamammı ben biraz geç olurum ama olurum Allahın izniyle ona göre
neydi kız senin belirtin..... ay kafam uçtu şu anda bi kendime geldim
Bu da daha belirgin galiba resmen ikinci çizgi pembe
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
belli olmaz erkende çıkabilir cnm ama bekle ya bak blackte yapıyordu negatif çıkıyordu hep.....ne biliyim aşağıda baksana susuyo öyle
ya bende test yapsam çıkarmı kuzum ya bi şevke geldim sanki bat pazartesi olsa bile çıkar mı ?