- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #8.281
salep olsun cnm tamam bana uyar.......oy çay hiç sevmem ama saleple eşlik ederim canım olar mı? :) sabah kahvaltıda bile çay demlemiyoruz biz yaa cinsiz biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salep olsun cnm tamam bana uyar.......oy çay hiç sevmem ama saleple eşlik ederim canım olar mı? :) sabah kahvaltıda bile çay demlemiyoruz biz yaa cinsiz biraz
benimkide gec gelecek hayirdir bu heriflere nooldu boyle
Sakin kaptirma kendini belirtilere falan bos ver bitak surpriz olsun gelsin tatlim yoksa insan kendini depresif bir durumda buluyor .Rahat ol bir kac gun daha bekle canim sonra kab testi yaptirirsin:) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm ben kist olacak diye korkuyorim insallah bebegim benimledir de korkulari mutluluk olur
INSALLAH bebistir saglikli hayirli guzel mi guzel bir bebistir :) :) :)
:) :) :) :)Insallah canm insallah ya agzindan bal damliyor rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin insallah
Bütün topiğe benden salep canlar. Buyrun afiyet bal olsun pıt pıt bebiş olsun inşallahhhhhh
Eki Görüntüle 1143540
sabahtan beri kac defa selam verdim kimse almadi :-(
Eline sağlık canım
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.. bende artık anne olmak istiyorum. evleneli 10 ay oldu. 2 ay öncesine kadar doğumkontrol hapı kullandım, 2 aydır kullanmıyorum, doğal yöntemleri tercih ettim. ve artık bu ay itibariyle çocuk sahibi olmak istediğime emin oldum. 1 haziranda adet oldum, 9-19 arası gebelik ihtimali yüksek galiba, denicez bakalım. inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder :) bana tavsiye edebileceğiniz birşey var mı?? :)
slm kızlar bugun 27.gunum normalde bugun ya da yarın adet olmam gerekıyor.bıraz once test yaptım cok cok sılık bı cızgı cıktı.ama hıcbı belırtım olmadı.sımdı adet olacak gıbı hıssedıyorum belım cok agrıyor onun dısında bısı yok umutlanmalı mıyım sızce.cok cok acıktı cızgı.hatta esımede yaptrdım bı bakabılır msnz?