- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Merhaba bende nisan 19da düşük yaptım kanamam hala var bat hala belirleyemedim ama bende haziranda bebek sahibi olmak istiyorum 24 yaşındayım ilk olacak Allah nasip ederse rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Listeye bende kendimi ekledim inş hepimizin ve tüm bebek isteyenlerin gönlüne göre verir Rabbim.Bizde iki aydır istiyoruz bu ay adetim ilk defa gecıkmıstı 3 gün sevinmiştik heralde hamileyim diye bugün çıktı geldi kırmızılar 😭😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar benim bu aydan umudum kalmadi inş haziranda olur
Merhaba cnm hosgeldin. İnsallah bu ay hemen dolar gobusler. Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin. Benim bir oglum var dort yasinda. Ogluma ilk ay hamile kalmistim. Bu sefer 9 ay oldu hala olmadi. Tsh hormonum yuksek bu ay ilaca basladim. Bir de vajinal mantar vardi onu da temizledik. Bu ay umutluyum ama Rabbim ol derse olur tabi.
Mrb cnm hosgeldin hakkinda hayirlisi insallah bu ay gobusun. Dolar canim. Adetin duzenli 28 gunde mi cnm?
Bat 20 haziran
Hosbulduk.26 27. Gün kesin olur sasmaz hic bu ay ilk defa 3 gün gecikmişti ama geri geldi😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Stres gecikme nedeni olabiliyor bazen yada mevsimsel degisimler de neden olabilir cnm. Doktora gittin mi hic?
Oo cnm baya varmis bu ay nicin umudun yok. Sanirim henuz adet olmadin dimi?
4 hazıranda reglı olmam gerekıyor
Canim bn de ayni dokuz ay oldu bu adetimle. Bende bir dusuk yaptim ama dusuk oldugunu bilmiyordum kanama cok olunca dr gittim kimyasal gebelik dedi test felan yapildi. Tsh hormonum yuksekti ilac tedavisi basladik bu aydan umudum var insallah bakalim.
oh beraber gebe kalırız inşallah benimde tarih aynı:)
:)) inşallah canım senı takıp edıcem bende:)) yaptıgın bıseyler varmı
Ben geldiiiimmmm ;-) beni de ekleyin listeye.bugun aadetim bitti.15 inde ovulasyon donemim basliyo.haziranin 5 inde adet gormeyip hamile kalma umidiyle.sizleri coooook seviyorum.dert ortaklarim benim.hersey gonlunuzce olsun.
olmazmı:)bal ç.otu tarçın yarın da yakı yapıştıracağım.....hayırlısıyla bu ay herkesin dilekleri kabul olur inşallah hep dua ediyorum....
Canim bu saydiklarin ne icin faydali ve olculeri tuketim miktari nasiln?acaba bilgi verebilirmisib
hoş geldin:)hadi hayırlısı inşallah bu liste uğurlu gelir hepimie...