- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.701
bizimki coktan geldi tatlmda c..si bekliyodk black yapmis bile negatif yazdi
Cok heyecanlandim black hamile kalacak yaa nazli onunki kiz olacak belli:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimki coktan geldi tatlmda c..si bekliyodk black yapmis bile negatif yazdi
MİC CANIM gitti gidiyordan aldımsenin testn markasi ne canim
Oyyy onu yazan ellerine kurban olsun black yavruuummmmmmmCok heyecanlandim black hamile kalacak yaa nazli onunki kiz olacak belli:)))
ay ben 6-7 gündür yapıyorum hep negatif ya 9 aydır bir silik bile görmedim ya kimyasal bile geçirdiğimde çıkmadı lanet olası nasıl şeyse
MİC CANIM gitti gidiyordan aldım
ya ben oğluma hamileydim canım 5 haftalık bak keseyi gördük eve gelirken test aldım çok silikti yaa çok sinir...canim arkadasimn kimyasal gebeligndede testler hep negatif cikiyodu
Oyyy onu yazan ellerine kurban olsun black yavruuummmmmmm
İnşallahhh valla bu ay olsa bi de kız olsa Allahım deliririm valla bende eşimde hatta yedi cediim diyim
Ya ne bilim canım ilk defa aldım ameli körlemek için sadece. yani eczaneden aklım estikçe 4-5 liraya alacağıma ne olsa olsa da bende geç çıkıyo boşuna onlara para vermiyorum en azından yani.guvenilir demi tatlm hic duymamistm
Insaallah kuzuuuummm yani tabi delirmeyinde:))) hayirli saglikli datlimi datli kizin olur insaallah cnm.:)
ya ben oğluma hamileydim canım 5 haftalık bak keseyi gördük eve gelirken test aldım çok silikti yaa çok sinir...
ben ogluma adet gunumde test yapmistim silik cizgi cikmisti hemen aklimda hamilelik bile yoktu simdide kafayi taktikca olmuyo iste
merhaba blacberryyim beni de ekle listeye canım bat 8 haziran inşaallah gelir bu ay bebişim
ay ben 6-7 gündür yapıyorum hep negatif ya 9 aydır bir silik bile görmedim ya kimyasal bile geçirdiğimde çıkmadı lanet olası nasıl şeyse
Yok canım normal istediğin zaman gidebilirsin.
bu arada nasılsın cnm
Hoş geldin bitanem eklemez miyim canım en başa ekliyorum hemen inşallah sana da uğur getirsin listemiz canım..
Canim batımız aynı seninle. ..ben de iki gün önce yaptım merakima yeni düştüm negatif çıktı yalnız erken gebelik testi degildi...tutacam kendimi bi süre daha yapmamaya çalışacam inşallah :) ayy inşallah hayırlısıyla bebiş sayımız tavan yapar bu ay canlar :))))
İyiyim tatlım cok sukur beklemedeyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbuldum neşeli topiğine mart topiğinden başka topiğe ekletmedim adımı inşaallah uğur getirir beklemek zor sabırsızlığım arttı kızıma müjde vermek istiyorum
black im askimm benim seni yalniz birakirmiym bi kosu test yapip gelim ve tabikideeeeeee negatif