Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

resmen doktora gitmeye korkar oldum lekelenmelerden sonra adet oldum bitti hemen ardından kalırmıyım düşermi diyorum sabredemiyorum bi yandanda

Doktorun ne dedi peki canım sana adetin bittiyse ovi günün yakındır ne yapmayı düşünüosun bide her gebelik ayrı ve birbirini etkilemio dio doktorlar o öyle oldu die bidahakide öyle olmayacak Allahın izniyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Black ben adet belirtisi yasiyorum malesef

Ya ben çok değişiğim cnm ya dun ruyamda gordum oğlum kaydıraktan kayıyordu arkasında kardesı sanırım erkektı öyle hatırlıyorum. Anne bız kaardesımlw kayıyoruz dedı. O da aynı oğlumun kucukluguydu aynı. Oğlumu da gormustum ruyamda. İnşallah hamişimdir. Yada psikolojik hissediyorum ne bılıyım yaa test yaptım bısey yok. Esımde guzellestın dıyo bana :) kasıklarım batıyo ayagımda corap patık arada usume gelıyo arada sıcak basıyo. Agzımın tavanında degısık bı tat var gıtmıyo. Su bıle ıcesım yok tadı degısık gelıyo. Pof ya çok mu dınlıyorum kendımı anlamadım ya beklemek cok zor yaaa :KK43:

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Ayyyyy daha da varmış yoksa yerleşme kanaması mı ki:what:inşallah öledir

İnşallah cnm Allah buyuktur. Rabbım hepımıze nasıp etsın bu ay erken yumurtladım ben 3-4 gun

Selammm kızlaar nasılsınız bat a 18 gün kaldı heyecan dorukta ya bide çok akıntı var neden acaba?:26:

Doktorun ne dedi peki canım sana adetin bittiyse ovi günün yakındır ne yapmayı düşünüosun bide her gebelik ayrı ve birbirini etkilemio dio doktorlar o öyle oldu die bidahakide öyle olmayacak Allahın izniyle

bhcg sıfırlandıgında sorun yok tekrardan hamile kalabilirsin dedi.tbi ben bu ay çalışmalara başladım :) inşallah tutar bu kez ama bu ay bşy olmazsa bi kaç ay ara vermeyi düşünüyorum.doğu görevi, tayin,yıl hesabı ay hesabı ne zaman doğururum ne kadar büyür burda derken fazla stres yapıyorum..sen bu denicekmisin kimyasalın üstüne

Ya ben çok değişiğim cnm ya dun ruyamda gordum oğlum kaydıraktan kayıyordu arkasında kardesı sanırım erkektı öyle hatırlıyorum. Anne bız kaardesımlw kayıyoruz dedı. O da aynı oğlumun kucukluguydu aynı. Oğlumu da gormustum ruyamda. İnşallah hamişimdir. Yada psikolojik hissediyorum ne bılıyım yaa test yaptım bısey yok. Esımde guzellestın dıyo bana :) kasıklarım batıyo ayagımda corap patık arada usume gelıyo arada sıcak basıyo. Agzımın tavanında degısık bı tat var gıtmıyo. Su bıle ıcesım yok tadı degısık gelıyo. Pof ya çok mu dınlıyorum kendımı anlamadım ya beklemek cok zor yaaa :KK43:

CANIM BENİM inşallah hamişsindir ALLAH büyük senin bi oğluşun var en azından ona nasıl gebe kaldın istediğin ay oldumu yoksaonun içinde bekledin mi ?

Sen kesin hamilesin bence cnm inş hayirli haberler aliriz

Benim kirmizilar gelmek üzere galiba kızlar. ..
Bugün hafif bi lekelenmem oldu ve biraz da karnim ağrıyor. ..
Sabah da erken gebelik testi yaptım ve negatif. ..
Artık bu ay zorluycaz bakalım :)

CANIM BENİM inşallah hamişsindir ALLAH büyük senin bi oğluşun var en azından ona nasıl gebe kaldın istediğin ay oldumu yoksaonun içinde bekledin mi ?

Cnm korunmaya biraktigimda oldu o zmn bu KDr bilmezdim yumurtlama bilmem ne ztn adette takip etmezdim. Simdi 9 ay bu ayda olmazsa 10 ay bitecek. Bu ay olmazsa rahim filmi cektirmem lazim. Dr 6 ayda istedi ama ben hadi 12 ay geçsin istedim ama sanirim bu ay cektircem. Allah büyük cnm ama inan olsun anlarsin bir tanede olsa kardeş istiyor çok Esim çok istiyor. Belki ben onlar kdr çok istekli değilim. Eşime kalsa Dr olmaz desin hemen tüp bile yapalim der. Hakkimizda hayirlisi inşallah.

bhcg sıfırlandıgında sorun yok tekrardan hamile kalabilirsin dedi.tbi ben bu ay çalışmalara başladım :) inşallah tutar bu kez ama bu ay bşy olmazsa bi kaç ay ara vermeyi düşünüyorum.doğu görevi, tayin,yıl hesabı ay hesabı ne zaman doğururum ne kadar büyür burda derken fazla stres yapıyorum..sen bu denicekmisin kimyasalın üstüne

İlk adeti görüorum şuan hala kararsızım düşükle adet aramda çok fark yok rahim toparlanmış mıdı? die korkuom ama çok istiom:KK70:

Benim kirmizilar gelmek üzere galiba kızlar. ..
Bugün hafif bi lekelenmem oldu ve biraz da karnim ağrıyor. ..
Sabah da erken gebelik testi yaptım ve negatif. ..
Artık bu ay zorluycaz bakalım :)

Gelmeyen adetten ümit cikmaz cnm inşallah bebisin gelmiştir canim. Bekle bakalim. Herkesin idrara karisma suresi bir değil.

Sen kesin hamilesin bence cnm inş hayirli haberler aliriz

İnşallah canim ya ne güzel diyorsun umuduz var ama yine de korku da var acaba psikolojik mi diye. Bu KDE psikolojik hic yasamadim ama olmaz da değil kismet.

İlk adeti görüorum şuan hala kararsızım düşükle adet aramda çok fark yok rahim toparlanmış mıdı? die korkuom ama çok istiom:KK70:

bende aynı şeyi düşünüyorum ama araştırdım düşüğün üstüne hemen hamile kalanlar çok var. sağlıklı hamilelik yani:) tbi yinede insan bir daha olursa kaldıramam psikolojisini de atamıyor haliyle

Gelmeyen adetten ümit cikmaz cnm inşallah bebisin gelmiştir canim. Bekle bakalim. Herkesin idrara karisma suresi bir değil.

Yok ya sanmıyorum adet belirtilerim başladı zaten. ..
Iki gune gelir kirmizilar...
Bi de ben ovulasyon testi pozitif oldugunda ertesi gun ve ondan sonraki gunu degerlendirmistim...
Acaba pozitif gordugum gun ve ertesi gunu mu degerlendirsem bu ay?

bende aynı şeyi düşünüyorum ama araştırdım düşüğün üstüne hemen hamile kalanlar çok var. sağlıklı hamilelik yani:) tbi yinede insan bir daha olursa kaldıramam psikolojisini de atamıyor haliyle

Valla eşim beklielim dio bi hüsranlı sonuç daha kaldıramayız dio ama kandırcm onu galiba:KK70:

X