- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.981
kızlar kızlar delimisin dicen ama 17 gün sonra adet oldum çok şükür adetimmmmmmmmmmm inşallah haziran 30 da bebişim var diye haykırrım
Goguslerimde agri ve uykusuzluk var ustumde. Dilerim tutmustum ama tek deneme zor ihtimalbat 3 haziran heyecanliyim yinede.
Canım zor ihtimal de olsa bi ihtimal var ki olabilir.umudunu yitirme. Ins güzel haberi alırsın. Gününe az kalmış benim daha çok var 11 haziran zaman durdu sanki ;(
Goguslerimde agri ve uykusuzluk var ustumde. Dilerim tutmustum ama tek deneme zor ihtimalbat 3 haziran heyecanliyim yinede.
Canım zor ihtimal de olsa bi ihtimal var ki olabilir.umudunu yitirme. Ins güzel haberi alırsın. Gününe az kalmış benim daha çok var 11 haziran zaman durdu sanki ;(
geçer canım geçer zaman dediğin nedir ki stres yapma yeterbenimde 9 u... geri sayım başlıyor bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun canım. umutlar hazirana artık inş. haziranda iyi haberi alırsın
Ins peşpeşe güzel haberleri veririz buradan. ..geçer canım geçer zaman dediğin nedir ki stres yapma yeterbenimde 9 u... geri sayım başlıyor bakalım hayırlısı
Leylaaaaaa nirdesinnn kıızzzzzzzz çık gel de iki kaynatalım
geçer canım geçer zaman dediğin nedir ki stres yapma yeterbenimde 9 u... geri sayım başlıyor bakalım hayırlısı
e hadi hayırlısı senin az kalmış 10 de başla bakalım. inş güzel haberlerini bekliyoruz
geldim cnm caymi kahvemi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ins peşpeşe güzel haberleri veririz buradan. ..
inş. canım. listeye nazar değdi galiba ne güzel başlamıştık resmen durdu kimseden iyi haber çıkmıyo
kızlarrrrrrr dün akşam test yapmıştım silik ikinci çıkmıştı, bugün sabah kan testi yaptırdım oda 75 çıktı yani 1-2 haftalık hamişmişimmmm
Daha çok yeniymiş mercimeğim
artık benide ekleyebilirsiniz 30 haziran ay çok sevindim olduma menopoza girmemişim
cay içeyim kuzum kahvemi sabah içtim hatta telefona falci bacı diye bişi indirdim fotoğrafını çektim gönderdim bi güzel yorum yapmış ki anlatamam o yüzden çay istiyorum zahmet olmazsa
cnm ya bende subatta korkmustium aklimizda ne sorular oluyo gecikince neyse cnm hayirlisi haziran da hayirli haberlerini aliriz insallah....
kiz nescafe icsene cay gjt gel konusamayiz ben nescafe yapiyom......o uygulamayi ben sildim fotodaki kadindan korktum:))))
nescafe sevmiyorum ki ben anacım... aman neyse gönlünden madem o geçmiş nescafe olsun tamam
yaptın mı testt ??
kızlar üye nasıl oluyoruz