Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

geldim cnm caymi kahvemi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cay içeyim kuzum kahvemi sabah içtim hatta telefona falci bacı diye bişi indirdim fotoğrafını çektim gönderdim bi güzel yorum yapmış ki anlatamam o yüzden çay istiyorum zahmet olmazsa

Asilamadan kaç gün sonra test yapmak gerekiyor. Kimi 12 kimi 14 diyor. 12sinde yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

cay içeyim kuzum kahvemi sabah içtim hatta telefona falci bacı diye bişi indirdim fotoğrafını çektim gönderdim bi güzel yorum yapmış ki anlatamam o yüzden çay istiyorum zahmet olmazsa

kiz nescafe icsene cay gjt gel konusamayiz ben nescafe yapiyom......o uygulamayi ben sildim fotodaki kadindan korktum:))))

cnm ya bende subatta korkmustium aklimizda ne sorular oluyo gecikince neyse cnm hayirlisi haziran da hayirli haberlerini aliriz insallah....

aminnnnnnnnnn inşallah gülüm hep birlikte hayırlı haberler verriz

kiz nescafe icsene cay gjt gel konusamayiz ben nescafe yapiyom......o uygulamayi ben sildim fotodaki kadindan korktum:))))

nescafe sevmiyorum ki ben anacım... aman neyse gönlünden madem o geçmiş nescafe olsun tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…