Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

benim aşılama yaptığımı bile bilmiyolar...bırak tedavi gördüğümü bilmiyolar...sorsalar şuan düşünmüyoruz diyorum:KK50: işte üzülüyo diye çıtlatmış...bende dedimki bana birsey sorsalar derim oğlunun kurşunlarda iş kalmamış :KK1: :KK1: :KK1: nasıl kızıyo yaaaa dedim işte tut dilini...

aynen cnm bana soruncada özellikled erkek tarafına düşünmüyz diyorm bizden b1 hft snr evlenen birileri var annesi sordu düşünmyz dedim aaa dedi bnm kız 19 yasında sizden snr evlendi karnı burnnda bgn yarın doğuracak dedi kızın doğurmak için evlenmiş heralde diye baslayıp bi ton laf söyleyesm geldi de demedim yine bişi

falci ne sallamis:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üzülüp durduğun o konu sonunda yüzünü güldürecek bir gelişmeye şahit olacak. eline büyük bir güç gececek iyi değerlendir. ailede sözü geçen saygıdeger biri çok yakında sana mutlu bir haber getirecek. etrafında saygı gören itibarlı biri ile tanışacaksın ve sana faydası dokunacak demiş :KK53::KK53:

üzülüp durduğun o konu sonunda yüzünü güldürecek bir gelişmeye şahit olacak. eline büyük bir güç gececek iyi değerlendir. ailede sözü geçen saygıdeger biri çok yakında sana mutlu bir haber getirecek. etrafında saygı gören itibarlı biri ile tanışacaksın ve sana faydası dokunacak demiş :KK53::KK53:

o itibarli kisi benim herhalde:)))) insallah bebisin gelecek....:)

ben bu aplaliktan vazgectim zaten kardeslerimin ablasiyim 4 tane yeter bu hafta bana kriz yasattilar zati bide size apla olamam el verdim sana hadi sen aplaaaa olllll:))

geçen gün bende aplayım dedim kabul etmediydin nolduuuuuuuu olmuyom ben ben çıtırım daha olamam apla falan :KK52::KK52::KK52::KK1::KK1::KK1:

testmi yoksa

biraz daha zamanı var gelicek o ben biliyorum

daha var bekle yaaaaa

diyorum da dinliyo mu dinlemiyo.... dayaklık bunlar yaaaa döfelim sırayla :KK52::KK52:

Eferin yavrum benim de negatif pu ha ha haaa sinrim.bozuldu uafff

Hiihiiii dovun beni tirmalayin beni kasiyin beni:)))

X