- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.121
bende su an dandırık 3 tıl ye satılan testlerden var. batımda yaptım negatıf cıktı. o yuzden hewesım kactı yapmıyorum. az once wc ye gıttım akıntım yıne yogun gelmıs. korkuyorum yaaa kotu bısey mı kı bu
Akıntı kokulu mu cnm baktın mı? Hamıle olan arkadaslarda da akıntı var yanı. İnşallah hamişsindir cnm ya korkma sen yap test
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Oo severım fırın makarna. Afiyet olsun.
Bizde de mercımek corbası ve kırmızı bıber ve carlıston bıber dolması. Yanında yesıllık salatası, bı cupcake yaptık oğluşla krem santı koycaz ustune akşam tatlısı.
canım hastanelerde süreç çok sürüyor diyorlar. Hadi geldin aşılama yapalım demiyorlarmış. 3 yıldır anam ağladı testlerden bide devleti bekleyemem vallahi
Alıntı yapılınca mesajı senben nickli arkadaş yazmış gibi görünüyor
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kamudayım canımOy cnm ne işle meşgulsun sen?
Akıntı kokulu mu cnm baktın mı? Hamıle olan arkadaslarda da akıntı var yanı. İnşallah hamişsindir cnm ya korkma sen yap test
ewet kokulu canım normal akıntı kokusu oyle cok agır ıgrenc kokmus balık gıbı kokmuyo rengı de acık sarısen bılıyomusun bu akıntıyı
kamudayım canım
canım benden sana tavsiye 10 aydır bebek isteyen biri olarak gebeliğini kanda öğrenene kadar hayatını ona göre kısıtlama ben aylardır kaç kere o ümitle ay şunu yapmıım ay şunu içmiim dedim durdum ama baktımki kendime stres yapmaktan eziyetten başka bişey değilmiş eşinide bu konuda sen yönlendir fazla kaptırmamasını söle ikimizde sağlıklıyız bu ay olmazsa birdahaki aya olur de.. ama tabi inşallah bu ay olur
sağol canım cümlemizin akşam 10 olsada gidip yatsak yaaa uykuyu dinlenmeyi özlüyor insanAllah yardıncın olsun cnm.
Benim var tatlim birincide sorun olmaz ama ikincide mutlaka igne olacaksin demisti dr.
Bu sekilde ornekler cok aslinda insaallah hamissindir....
Insaallah hamissindir canim
Tatlim yumurtlamadan ne kadar sonra cikti cift cizgi
sORMA CANIM YAA...
iNŞALLAH BİTANEM BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNAŞLLAH. SEN CUMA MI GİDECEKTİN DOKTORA?
İNŞALLAH BENİMDE BEBEĞİM GELMİŞTİR BEKLEYECEZ BAKALIM. SAOL TATLIM.
haklısın canım ama bence tüpde şans daha yüksek yaptırırsan tüp yaptır
ewet kokulu canım normal akıntı kokusu oyle cok agır ıgrenc kokmus balık gıbı kokmuyo rengı de acık sarısen bılıyomusun bu akıntıyı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=224681&page=3
Cnm bı oku sarı akı tı ve hamıle bayanlar gebelık belırtısı inşallah senden umutluyum bn bence hamılesın :)
Haftaya çarşamba 7 haftalık oluyor. Bende perşembe günü gideyim diyorum. Sağlık ocagindaki ebe de öyle tavsiye etti. Gittiğinde kese görünsün bari dedi.
Benim ablam da ebe, oda 7. Hafta da belli olur kese dedi. Bakalım hayirlisi.
Herkesin güzel haberlerini bekliyorum inşallah
sağol canım cümlemizin akşam 10 olsada gidip yatsak yaaa uykuyu dinlenmeyi özlüyor insansiz benim yerimde de yatın dicem ama sende çocuk var sanırım biraz zor
Cnm hmn gıdıyon benı dınlıyon ve kan testı yaptırıyorsun tamam mı? Bak sen hamilesin git yaptır test korkma. Olmazsa önümüzdeki ay olur ya bekleyerek hamıleysen bebegı devstrese sokuyor gelısımını olumsuz etkılemıs oluyorsun buna hakkın yok. Gıt ıkı dk yaptır hadı haber ver bızede
canım tüpe 6000 TL para verdik 1 yıl önce. Tekrar veremem mümkün değil. sonra 1 yıl toparlanamadık maddi olarak.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=224681&page=3
Cnm bı oku sarı akı tı ve hamıle bayanlar gebelık belırtısı inşallah senden umutluyum bn bence hamılesın :)
bılmıyorum tatlım ınsallah dedıgın gıbıdır.. bu yazıyı okumustum nıhalcık hamıle :) ama onun belı agrıyo halsız ve sarı akıntısı var. ben de halsızım ama parlodelın yan etkısı olabılır.cunkı ıctıgımden berı halsızım. akıntım war ama sureklı yogun degıl.bugun yogun geldı bı de 3 gun once. belımde agrıyo ama kasıgımla beraber.gun boyu degıl ara ara wuruyo.
yanı belırtılerım tm nıhalcık gıbı degıl.umıtlenemıyorum bu yuzden puuufff.. hayırlısı dıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?