Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

afiyet olsun insallah bende birgun oglumla kizimla biseler yiyip icebilirim [/QUOTE]

İnşallah canım bu seferde ikinci için çabalarsın ama inşallah çabalamadan kendısı gelır.

Herkese tavsıyem olsun bırıncı olsun ıkıncı ıcın asla cok beklemeyın pespese olsun bırbırlerıne arkadas olurlar evde.

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

canım hastanelerde süreç çok sürüyor diyorlar. Hadi geldin aşılama yapalım demiyorlarmış. 3 yıldır anam ağladı testlerden bide devleti bekleyemem vallahi

haklısın canım ama bence tüpde şans daha yüksek yaptırırsan tüp yaptır

Çok ama çok sağol canım,inşallah hepimiz:)

Benim var tatlim birincide sorun olmaz ama ikincide mutlaka igne olacaksin demisti dr.

Bu sekilde ornekler cok aslinda insaallah hamissindir....

Insaallah hamissindir canim

Tatlim yumurtlamadan ne kadar sonra cikti cift cizgi

Canim benim ovulusyon testinde pozitifi gördükten sonra 12. Gün silik çizgiyi gördüm ilk dakikada denemek için ovu testi ve gebelik testini yapmistim ikisinde negatifdi silik çizgiyi gördüğümde ovu testinide yaptim ayni yumurtlama ki gibi kipkirmiziydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haftaya çarşamba 7 haftalık oluyor. Bende perşembe günü gideyim diyorum. Sağlık ocagindaki ebe de öyle tavsiye etti. Gittiğinde kese görünsün bari dedi.

Benim ablam da ebe, oda 7. Hafta da belli olur kese dedi. Bakalım hayirlisi.

Herkesin güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Cnm o zmn kalp atısı bıle duyulur sanırım ben 5 haftalık keseyı gormustuk 7 de kalp atısını hayırlı haberle gel ınsallah.

Leylaaaaaa senınde sarı mı akıntı bacımm

sağol canım cümlemizin akşam 10 olsada gidip yatsak yaaa uykuyu dinlenmeyi özlüyor insan siz benim yerimde de yatın dicem ama sende çocuk var sanırım biraz zor

Valla şu anda ayağımda sallıyorum sallanmadan uyumuyo, bi yandan belim sızlıyo bı yanda ıpadde yazıyorum bı yandan sallıyorum..

ya kızlar bu yumurtlama ağrısı en fazla kaç gün hissedilir ?? dün gündüz sağ kasığım, akşam sağ ve sol, şimdide sağ kasığım ağrıyo 2 gündür çatlayamadımı bu yımırta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…