Yok canım 6 ay öncesine kdr çalışıyordum..oğlan kreşe gidiyordu eşim hafta sonu tatildi ben çalışyordum oğlnana vakit kalmıyordu eşime de bir de muhasebedeyim smmm sınavına girdim oda başarılı olmayınca erteledim dedim bir bebeğim daha olsun sonrası bakarım artık çünkü bi yaştan sonra kafam kaldırmaz oldu muhasebeyi de. evdeyim mutluyum bçyle oğlumla sadece ben ilgileniyorum o da ev delisidir parka gidelim desem gitmez evde faaliyet yapacak oyun bana yardım edecek mutfakta öyle geçiyor canım günler. Çok şükür sağlığımız yerimizde huzurumuz yerimizde.
Geçenlerde bi kadın yazmış gördünüz mü bilmem ben çocuk istemiyorum kariyer yapıcam çocukları hiç sevmem başkasının çoğunu da sevmem felan diye afaroz ettiler kadını o ayrı tabi kazen konuyu kapatmış hemen. Ben kariyer delisi olmadım. Kariyerim bana huzrsuzluk veriyorsa eşimden ve oğlumdan geçeceğime kariyerimden geçerim. Bir kere geldiysem bu hayata yaşayacağım günler huzurlu günlerdir. Huzur akıbetinde sağlığı da getirir çünkü insanın mutlulukla pozitiflikle yenemeyeceği hastalık yoktur bana göre. Bende kariyerimden geçtim eşimle ve oğlumla inşallah olacak bir bebeğimle daha,erkek olursa o da 3. olacak bebeğimle de mutlu olacağım.
Ay çok uzun yazdım canım yaa