Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

selam canım, benim geçen ay neredeyse adet günüme kadar ağrı olmuştu. dr normal demişti. bu ayda yine oluyor. çatladıktan sonra da ağrı devam ediyor canım.

o zaman benim hala ağrıyor olması normal

ya benım dun kasık agrım daha coktu bugun yıne devam edıyor ozellıkle sol taraf batıoda batıo sık ıdrara cıkıorum ,burda okuya okuya benıde suphelendırdınız heeee =) ama galıba benımkı yumurtlamadan dolayı bole

benimde sağ taraf canm ya .... yani benim tam yumyum günleri olduğu için biliyorum

ya benım dun kasık agrım daha coktu bugun yıne devam edıyor ozellıkle sol taraf batıoda batıo sık ıdrara cıkıorum ,burda okuya okuya benıde suphelendırdınız heeee =) ama galıba benımkı yumurtlamadan dolayı bole

bende batma yoktu canım bugün sağ kasığıma pıt pıt vuruyor ama bende okuduklarımdan etkilendim gibi geliyor. o yüzden ağrıyı acaba uyduruyor muyum emin değilim etkileniyoruz yaahuuu :)yumurtlama ne zmmdı senin

benım eve gıdıp ders calısmamm lazımmmm :( dun yaptım yemek bugunde onu yıyecegız, bazen ben bazen kocam bısıler yapıo yuvarlanıp gıdıyoruz bız oyle :D

black sen calısıyormusun?

Yok canım 6 ay öncesine kdr çalışıyordum..oğlan kreşe gidiyordu eşim hafta sonu tatildi ben çalışyordum oğlnana vakit kalmıyordu eşime de bir de muhasebedeyim smmm sınavına girdim oda başarılı olmayınca erteledim dedim bir bebeğim daha olsun sonrası bakarım artık çünkü bi yaştan sonra kafam kaldırmaz oldu muhasebeyi de. evdeyim mutluyum bçyle oğlumla sadece ben ilgileniyorum o da ev delisidir parka gidelim desem gitmez evde faaliyet yapacak oyun bana yardım edecek mutfakta öyle geçiyor canım günler. Çok şükür sağlığımız yerimizde huzurumuz yerimizde.

Geçenlerde bi kadın yazmış gördünüz mü bilmem ben çocuk istemiyorum kariyer yapıcam çocukları hiç sevmem başkasının çoğunu da sevmem felan diye afaroz ettiler kadını o ayrı tabi kazen konuyu kapatmış hemen. Ben kariyer delisi olmadım. Kariyerim bana huzrsuzluk veriyorsa eşimden ve oğlumdan geçeceğime kariyerimden geçerim. Bir kere geldiysem bu hayata yaşayacağım günler huzurlu günlerdir. Huzur akıbetinde sağlığı da getirir çünkü insanın mutlulukla pozitiflikle yenemeyeceği hastalık yoktur bana göre. Bende kariyerimden geçtim eşimle ve oğlumla inşallah olacak bir bebeğimle daha,erkek olursa o da 3. olacak bebeğimle de mutlu olacağım.

Ay çok uzun yazdım canım yaa:25:

Yok cnm fitil icin fitil kullanirken hamilelik çalışmasına devam etmeli mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım 6 ay öncesine kdr çalışıyordum..oğlan kreşe gidiyordu eşim hafta sonu tatildi ben çalışyordum oğlnana vakit kalmıyordu eşime de bir de muhasebedeyim smmm sınavına girdim oda başarılı olmayınca erteledim dedim bir bebeğim daha olsun sonrası bakarım artık çünkü bi yaştan sonra kafam kaldırmaz oldu muhasebeyi de. evdeyim mutluyum bçyle oğlumla sadece ben ilgileniyorum o da ev delisidir parka gidelim desem gitmez evde faaliyet yapacak oyun bana yardım edecek mutfakta öyle geçiyor canım günler. Çok şükür sağlığımız yerimizde huzurumuz yerimizde.

Geçenlerde bi kadın yazmış gördünüz mü bilmem ben çocuk istemiyorum kariyer yapıcam çocukları hiç sevmem başkasının çoğunu da sevmem felan diye afaroz ettiler kadını o ayrı tabi kazen konuyu kapatmış hemen. Ben kariyer delisi olmadım. Kariyerim bana huzrsuzluk veriyorsa eşimden ve oğlumdan geçeceğime kariyerimden geçerim. Bir kere geldiysem bu hayata yaşayacağım günler huzurlu günlerdir. Huzur akıbetinde sağlığı da getirir çünkü insanın mutlulukla pozitiflikle yenemeyeceği hastalık yoktur bana göre. Bende kariyerimden geçtim eşimle ve oğlumla inşallah olacak bir bebeğimle daha,erkek olursa o da 3. olacak bebeğimle de mutlu olacağım.

çocuk olduğu zaman evde olmak en iisi, bence her çocuğa en azından bir yaşına kadar annesi bakmalı ama tabi maddiyat çok önemli bu zamanda iki insan çalışınca anca geçiniyorlar.. devlet memuru olanlar paralı parasız izin derken bi şekilde bayağ evde kalıyor ama özeldekilerin o şansı yok..

ben kariyere çok düşkünümdür. Amamn başarılı olayım, iyi kazanayım falan filan.. Hırslıyımdır da.. Bilmiyorum dediğim iş pek yoktur. bilmediğimi bir aralıkta öğrenir o işi hallederim. İş hayatında gözdeyimdir, çalışkanımdır..

Kasım ayında şirket beklediğim bir teklifi iletti bana , maddi manevi doyurucu bir teklif. Hemen kabul ettim tabi. Sonra reglimin 7 gün geçtiğini fark ettim. Kan testi ve hamileyim :) Oysa ne paralar döktüm de hamile kalamamıştım. İyi ama şimdi sırasımıydı? Herşey güzelde bebek te zamanlama iyi olmadı diye geçirdim içimden. Bir anda kariyer gözümümü buladı nedir anlamadım. Oysa hayattaki isteğim anne olmamdı.

Biliyormusun içimden bu hisleri geçirdikten sonra bebeği kaybettim. Kimyasal dediler.
O arada teklif de bozuldu..

Hayattaki kendimle ilgili en büyük pişmanlığım.

bende batma yoktu canım bugün sağ kasığıma pıt pıt vuruyor ama bende okuduklarımdan etkilendim gibi geliyor. o yüzden ağrıyı acaba uyduruyor muyum emin değilim etkileniyoruz yaahuuu :)yumurtlama ne zmmdı senin

pıt pıt vurmalar arkadsım pıt pıt vuruyor dedıgınde dalga gectı herkes olmaz ole sey psıkolojık dıe bana tutturdu seyırıo resmen e cok erkendı bence hamıleyım dedı kız ve bekledı regl olmadı test yaptı hamıle :) dılerım senınde psıkolojık degıl oyledır canımmm.benım durum soyle aslında ben hamılelıkten suphelenmıyorum suan cunku reglım ayın 21 inde bitti bugunde reglımın 12. gunundeyım suphelı ılıskıde olmadı dıkat ettim cunku hazıran reglısınden sonra bebe calısması baslıcak ve hesaplıyorum hesaplıyorum ayın 31 i gozukuyor yumurtlama zamanım ,oyuzden anlam veremıyorum bı turlu heralde erken yumurtlama dıe dusunuyorum anca

kizlar simdi sizler ve kendim icin meryem suresini okuyacagim herkes icinden amin desin:)

olsun ne guzelde anlatmıssın,evlatlar en buyuk mutluluklar en buyuk servetlerdır karıyer şöyle dursun,tabıkıde ısten önce eş ve cocuk gelir daima ne mutlu sana hep mutlu ol arkadasımmmm :) gormedım o konuyu ama bu ne gamsızlıktır cocuk nasıl sevılmez ya yuzlerıne bakmaya kıyamıyorum ben bebelerın cocukların ıcım gıdıo yegenlerıme delı oluyorum nasıl sevılmez cocuk..

Tatlım sabah ilk idrarla olması gereklimiymis?ayyy ben cok heycanlandim oyüzden aceleciciyim herhal:)

uzun süre su içmediğin için sabah aç karnına ilk idrarda daha doğru sonuç veriyormuş canım. su içice hcg değeri düşüyor idrarda

pıt pıt vurmalar arkadsım pıt pıt vuruyor dedıgınde dalga gectı herkes olmaz ole sey psıkolojık dıe bana tutturdu seyırıo resmen e cok erkendı bence hamıleyım dedı kız ve bekledı regl olmadı test yaptı hamıle :) dılerım senınde psıkolojık degıl oyledır canımmm.benım durum soyle aslında ben hamılelıkten suphelenmıyorum suan cunku reglım ayın 21 inde bitti bugunde reglımın 12. gunundeyım suphelı ılıskıde olmadı dıkat ettim cunku hazıran reglısınden sonra bebe calısması baslıcak ve hesaplıyorum hesaplıyorum ayın 31 i gozukuyor yumurtlama zamanım ,oyuzden anlam veremıyorum bı turlu heralde erken yumurtlama dıe dusunuyorum anca

erken yumurtlamadır o zaman canım

Son düzenleme:
Back