Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ya kızlar bu yumurtlama ağrısı en fazla kaç gün hissedilir ?? dün gündüz sağ kasığım, akşam sağ ve sol, şimdide sağ kasığım ağrıyo 2 gündür çatlayamadımı bu yımırta

benim birkeresinde neredeyse adete kadar ağrım olmuştu doktora sormuştum normal korkma demişti hatta o ayda ümitlenmiştim bebek için :) hee bazen çatlayamıyormuş ağrı yapabilirmiş oda adetle atılırmış oda kader kısmet artık inşallah seninki normalidir ;)

Slm kızlar!
4 kişiyi hamile gördüm çok mutlu oldum, darısı hepimizin başına inşallah :52:
Benim bat 6 haziran, bugün sabah şeffaf bir akıntı geldi biraz önce de biraz daha koyulaşmış bir şekilde geldi. Bu yumurtlamaya mı işaret acaba? hiç anlamıyorum bu akıntı olaylarından :)

Son düzenleme:
ya kızlar bu yumurtlama ağrısı en fazla kaç gün hissedilir ?? dün gündüz sağ kasığım, akşam sağ ve sol, şimdide sağ kasığım ağrıyo 2 gündür çatlayamadımı bu yımırta

cnm benim 3-4 gün çok şiddetliydi şimdi de belimde ve ara ara kasıklarda ağrılarım var hala ama çoktan bitti kupkuruyum hatta. Hayırlısı bakalım dr ydollenme olduysa ağrı olabilir demişti,

Leylaaaaaa senınde sarı mı akıntı bacımm

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

cnm su an sanki belim ikiye ayrikiyo akintima cok dikkat etmedim koyu kivamdi aslkim yikadim hemen sonra olursa bakarim ama adette akinti olunca hissediyon ya aynen oyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm benim 3-4 gün çok şiddetliydi şimdi de belimde ve ara ara kasıklarda ağrılarım var hala ama çoktan bitti kupkuruyum hatta. Hayırlısı bakalım dr ydollenme olduysa ağrı olabilir demişti,

kuzum benim bugünler ovu günleri doktor değerlendirin dedi 3 gün verdi işte birer gün arayla dedi sonra hamileyim diye geleceksin sen dedi ben elimden geleni yapıyorum bundan sonra Rabbime en hayırlısı neyse onu verir... ama şu ağrılarda olmasa iyi sanki ne bileyim ya kımıldamak istemiyorum oturduğum yerde bile bazen o kadar ağrı oluyo ki böyle bi durumda kımıldayamazken nasıl ilişki olacak ya off

Bu testlerde geldi anamm her yer test oldu beaaa bu ne

Eklentiler

• $1401195072501.jpg
    $1401195072501.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 37
Valla öyle ya yazık valla nerden nasıl para kırıyorlar ya allahım ellerine düşürmesin

aminnn. bir de ben olumsuz olduğunu öğrendim doktor diyo ki zaten embriyolar iyi değildi! bu cümleyi duyunca kafam beynim zıpladı.. madem iyi değildi niye transfer ettiniz diye söylenip durdum . geçti çok şükür..

cnm su an sanki belim ikiye ayrikiyo akintima cok dikkat etmedim koyu kivamdi aslkim yikadim hemen sonra olursa bakarim ama adette akinti olunca hissediyon ya aynen oyle

ay inşallah gelmiştir yeğenimiz kuzum yaaa

kızlar bu kasıkta batma dediğiniz otururken giren hafif ağrımı? sağ tarafıma arada bi batıyor bugün. Yada ben batıyor zannediyorum. Çok yoğunlaştım ya üzerine kendi kendime mi hissediyorum acepp

Herkeşler burda kimse konuşmuyor sadece okumayın ya gelseniz sohbete sizde aaaa.....kızıcam hepinize ceza vercem ama :)

Akşama ne yemek yapıyonuz hadi söyleyin bakalım? Kafa dağıtalım biraz :)

benım eve gıdıp ders calısmamm lazımmmm :( dun yaptım yemek bugunde onu yıyecegız, bazen ben bazen kocam bısıler yapıo yuvarlanıp gıdıyoruz bız oyle :D

black sen calısıyormusun?

kuzum benim bugünler ovu günleri doktor değerlendirin dedi 3 gün verdi işte birer gün arayla dedi sonra hamileyim diye geleceksin sen dedi ben elimden geleni yapıyorum bundan sonra Rabbime en hayırlısı neyse onu verir... ama şu ağrılarda olmasa iyi sanki ne bileyim ya kımıldamak istemiyorum oturduğum yerde bile bazen o kadar ağrı oluyo ki böyle bi durumda kımıldayamazken nasıl ilişki olacak ya off

fazla yormadan olacak o zaman :) bu arada gün aşırımı dedi dr ?

kızlar bu kasıkta batma dediğiniz otururken giren hafif ağrımı? sağ tarafıma arada bi batıyor bugün. Yada ben batıyor zannediyorum. Çok yoğunlaştım ya üzerine kendi kendime mi hissediyorum acepp

walla canım otururken, kalkarken yürürken her türlü ağrı oluyo

Hamileliğin 20 küsür haftalarında ve doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapılıyor başkada bişey yapılmıyor canım.

sagol sekerım ben en ıyısı onumudekı ay doktora gıdeyım oda bılsın aydınlatsın ıyıce benı , hem dıyorum kı hazıranda regl olayım reglımın 10.11. gunu fln gıdeyım , bebıs calısıcam ya hem o sırada yumurta fln gorur soyler belkı =))))

selam canım, benim geçen ay neredeyse adet günüme kadar ağrı olmuştu. dr normal demişti. bu ayda yine oluyor. çatladıktan sonra da ağrı devam ediyor canım.

ya benım dun kasık agrım daha coktu bugun yıne devam edıyor ozellıkle sol taraf batıoda batıo sık ıdrara cıkıorum ,burda okuya okuya benıde suphelendırdınız heeee =) ama galıba benımkı yumurtlamadan dolayı bole

Back