- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.101
napıyım kuzum çalışıyorum valla
ama black ber burdayım da bi sor acaba burdamıyımçalışıyorum o yüzden sayfa aşağıda siz kaynatıyosunuz sonra okuması zor oluyo.
Bu arada ben dün aksam enginar pişirdim ben yemem ama kocam çok sever,,, yanına da semizotu yaptım bi salata tamam
soylemesi ayip dun icli kofte yapmistim bugun yanina patates salatasi yapacam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
napıyım kuzum çalışıyorum valla
ama black ber burdayım da bi sor acaba burdamıyımçalışıyorum o yüzden sayfa aşağıda siz kaynatıyosunuz sonra okuması zor oluyo.
Bu arada ben dün aksam enginar pişirdim ben yemem ama kocam çok sever,,, yanına da semizotu yaptım bi salata tamam
ben 10 a kadar nöbetteyim evde yemekte yok koca artık dışarıdan yesin bişiler :)
amin canım eğitim ve araştırma hastanelerine git canım yada üniversite hastanesine hem ücretsiz yaptırırsın şans çok düşük çünkü %15
İnşallah hamişsindir canım hakkında hayırlısı olsun bize de güzel haber ver moralimiz yerine gelsin erken gebelik testi yapsana canım?
Hamileliğin 20 küsür haftalarında ve doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapılıyor başkada bişey yapılmıyor canım.Kızlarrr benımde bı sorum olacakkk sizlere ,
Eşinizle kan uyuşmazlığınız varmı?bılmeyenlerde hemen kan gruplarına gore arastırsın varsa önlem alınsın ne yapılması gerekıyor ise.
sımdı benım hazıran reglımden sonra kontrolum var (polıpten suphelenmıstı doktor ama cıkmadı bıse 2 kontrolumdede 2 ay sonra tekrar gel demıstı ) bende hazıran reglım bıttıkten sonra bebe calısması yapıcam inş.zaten bıse cıkmadı dr gıtmesemmı hıc yoksa gıdeyım hem bu ay bebek calısması yapacagımı ve kan uyusmazlıgımı solesemmı bebek olayını solemıstım folık asıt verdı hemen ama kan uyusmazlıgını soylemeyı unuttum.
Hamilelik düşünürken antibiyotik mi içiyorsun sen.Ya benim gecikeli 3 gün oldu ama idrar testi negatif????? Hala da adet olcam gibi bi belirti yok. Karnım ağrımıyo gögüslerde de hassasiyet yok :s kafayı yiycem ya neden olur benim hiç gecikmezdi.
Nolur yardım edin böyle bir şey duyan var mı?
Antibiyotik kullanıyorum o geciktirir mi ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Valla bız gormedık cok şukur Rabbım verıyo rızkını cnm yas
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Ben yemem ona yediririm yeterki olsun sağlıcakla kuzularım :)
ben dün sabah yaptim test ama negatif cikmisti. gelezse reglm nezamn yapayim birdahaki testi..? negatif görmekten gerekten cok skildim artik.
İnşallah guzel hbrler al cnm. Erken gebelık testı yapsana
bende su an dandırık 3 tıl ye satılan testlerden var. batımda yaptım negatıf cıktı. o yuzden hewesım kactı yapmıyorum. az once wc ye gıttım akıntım yıne yogun gelmıs. korkuyorum yaaa kotu bısey mı kı bu
Gene gözlerim doldu,1 hafta önce fln doktora gitmiştik bebeğiniz olabilir %90 dedi yumurtalar kendi kendine şişiyor çatlıyor eşinde sıkıntı yok,doğru gün beraberlik oldu deyince eşimin gözleri doldu sevinçten,mahvoldum o an yemin ederim,dün de şehir dışından arkadaşları geldi hadi cafeye gidelim dedi,tamam dedim ama ben içicem sarhoş olmak istiyorum dedim(1 an unutarak hamile olabileceğimi) o bana hayır hayatım hamile olabilirsin dedi,oturdum çocuk gibi ağladım...o benden çok istiyor ve çaktırmamaya çalışıyor üzülmemeyim die
Hamileliğin 20 küsür haftalarında ve doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapılıyor başkada bişey yapılmıyor canım.
Hamilelik düşünürken antibiyotik mi içiyorsun sen.
Cnm bı arkadasımız adetten ıkı gun sonra yaptı negatıf cıktı 7-8 gun sonra kanda cıktı. Gec dollenme de olabılır
Aynen oyle oluyo valla. Bız bıle avm ye gıdınce esımle hmn oğlan oyuncak kıyafet yemek hep ona kendımıze bakmak cok kalımıza gelmıyor. O mutlu olsun kafı ama dozunu da bılmek onemlı bır oyuncak bır cıko mesela fazlası yok.
insallah cnm yaa.. dualariniza benide ekleyin lütfen. buarada yemek demisken firinda makarna var bugün hem pratik hem lezzetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?