Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Rabbım kolaylık versın bacımm..

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

İnşallah hamişsindir canım hakkında hayırlısı olsun bize de güzel haber ver moralimiz yerine gelsin erken gebelik testi yapsana canım?[/QUOTE]

ben dün sabah yaptim test ama negatif cikmisti. gelezse reglm nezamn yapayim birdahaki testi..? negatif görmekten gerekten cok skildim artik.

Benim gibi bi durum duyan kimse yok mu? Benim için hala bu ay umut var mı acaba? Testler negatif (

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

aynen bende çalışıyorum canım yoruldum valla

amin canım eğitim ve araştırma hastanelerine git canım yada üniversite hastanesine hem ücretsiz yaptırırsın şans çok düşük çünkü %15

canım hastanelerde süreç çok sürüyor diyorlar. hadi geldin aşılama yapalım demiyorlarmış. 3 yıldır anam ağladı testlerden bide devleti bekleyemem vallahi

İnşallah hamişsindir canım hakkında hayırlısı olsun bize de güzel haber ver moralimiz yerine gelsin erken gebelik testi yapsana canım?

ben dün sabah yaptim test ama negatif cikmisti. gelezse reglm nezamn yapayim birdahaki testi..? negatif görmekten gerekten cok skildim artik.[/QUOTE]

Cnm bı arkadasımız adetten ıkı gun sonra yaptı negatıf cıktı 7-8 gun sonra kanda cıktı. Gec dollenme de olabılır

Hamileliğin 20 küsür haftalarında ve doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapılıyor başkada bişey yapılmıyor canım.
Hamilelik düşünürken antibiyotik mi içiyorsun sen.

Kızlar cevapları geç gördüm kusura bakmayın. Çok endişeliyim. Olacaksa da gecikmeden olsa keşke

Ben yemem ona yediririm yeterki olsun sağlıcakla kuzularım :)

Aynen oyle oluyo valla. Bız bıle avm ye gıdınce esımle hmn oğlan oyuncak kıyafet yemek hep ona kendımıze bakmak cok kalımıza gelmıyor. O mutlu olsun kafı ama dozunu da bılmek onemlı bır oyuncak bır cıko mesela fazlası yok.

ben dün sabah yaptim test ama negatif cikmisti. gelezse reglm nezamn yapayim birdahaki testi..? negatif görmekten gerekten cok skildim artik.

Cnm bı arkadasımız adetten ıkı gun sonra yaptı negatıf cıktı 7-8 gun sonra kanda cıktı. Gec dollenme de olabılır

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...[/QUOTE]

insallah cnm yaa.. dualariniza benide ekleyin lütfen. buarada yemek demisken firinda makarna var bugün hem pratik hem lezzetli

canım benden sana tavsiye 10 aydır bebek isteyen biri olarak gebeliğini kanda öğrenene kadar hayatını ona göre kısıtlama ben aylardır kaç kere o ümitle ay şunu yapmıım ay şunu içmiim dedim durdum ama baktımki kendime stres yapmaktan eziyetten başka bişey değilmiş eşinide bu konuda sen yönlendir fazla kaptırmamasını söle ikimizde sağlıklıyız bu ay olmazsa birdahaki aya olur de.. ama tabi inşallah bu ay olur

Hamileliğin 20 küsür haftalarında ve doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapılıyor başkada bişey yapılmıyor canım.

Hamilelik düşünürken antibiyotik mi içiyorsun sen.

Doktora söyledim yazmadan önce, o da bu hamilelikte de içilebilir dedi :S

insallah cnm yaa.. dualariniza benide ekleyin lütfen. buarada yemek demisken firinda makarna var bugün hem pratik hem lezzetli [/QUOTE]

Oo severım fırın makarna. Afiyet olsun.

Bizde de mercımek corbası ve kırmızı bıber ve carlıston bıber dolması. Yanında yesıllık salatası, bı cupcake yaptık oğluşla krem santı koycaz ustune akşam tatlısı.

Alıntı yapılınca mesajı senben nickli arkadaş yazmış gibi görünüyor

oyuncaklarda ucuz değil ki canım. Ablamın kızına bazen alıyorum en ucuzu 50 tl

insallah cnm yaa.. dualariniza benide ekleyin lütfen. buarada yemek demisken firinda makarna var bugün hem pratik hem lezzetli

Oo severım fırın makarna. Afiyet olsun.

Bizde de mercımek corbası ve kırmızı bıber ve carlıston bıber dolması. Yanında yesıllık salatası, bı cupcake yaptık oğluşla krem santı koycaz ustune akşam tatlısı.

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...[/QUOTE]

afiyet olsun insallah bende birgun oglumla kizimla biseler yiyip icebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…