- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.081
inşallah canım. O 1000 TL ye ben ona ne güzel kıyafetler alırım. Doğmadan masraflı bizimkiler doğunca ne olur kim bilir
İnşallah çok korkuyorum yıne yumurtam oluştmamışsa die 150 ml vuruldum hergun siz kaç. Ml vurulmuştunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kiz yeyzesi yer onu yer cennet kokulular hemencecik gelsinler insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımmm hoşgeldinnnn
çok fazla kaynatmayın yaaa iki dakika işim var bitirip gelicem
Benim var tatlim birincide sorun olmaz ama ikincide mutlaka igne olacaksin demisti dr.Kızlarrr benımde bı sorum olacakkk sizlere ,
Eşinizle kan uyuşmazlığınız varmı?bılmeyenlerde hemen kan gruplarına gore arastırsın varsa önlem alınsın ne yapılması gerekıyor ise.
sımdı benım hazıran reglımden sonra kontrolum var (polıpten suphelenmıstı doktor ama cıkmadı bıse 2 kontrolumdede 2 ay sonra tekrar gel demıstı ) bende hazıran reglım bıttıkten sonra bebe calısması yapıcam inş.zaten bıse cıkmadı dr gıtmesemmı hıc yoksa gıdeyım hem bu ay bebek calısması yapacagımı ve kan uyusmazlıgımı solesemmı bebek olayını solemıstım folık asıt verdı hemen ama kan uyusmazlıgını soylemeyı unuttum.
Bu sekilde ornekler cok aslinda insaallah hamissindir....Ya benim gecikeli 3 gün oldu ama idrar testi negatif????? Hala da adet olcam gibi bi belirti yok. Karnım ağrımıyo gögüslerde de hassasiyet yok :s kafayı yiycem ya neden olur benim hiç gecikmezdi.
Nolur yardım edin böyle bir şey duyan var mı?
Antibiyotik kullanıyorum o geciktirir mi ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Insaallah hamissindir canimHayirli günler
benim dün adet olmam gerekiyordu hala olmadim. belirtiler hala ayni. ama belimdeki agri biraz cogaldi. kasiklardaki agrida ara ara gelip gidiyor. gögüslerdede agri var ama genelde bahsedilen gögüs agrisi nasil? bana bununla alakali bilgi verebilirmisiniz? mesela ben elimle tuttugum zaman agrimiyor, sadece kendiliginden bazen bise batiyor gibi veya hafif bi sanci var.. insalah hamileyimdir...
Bende psikolojik tir diyorum bu kadar erken olmaz diyordum ama adete 3 gün kala silik çizgi 1 gün kala kipkirmizi çizgi cuma günü doktora gidecem
cnm ben vurdurmadim hic kur denedinmi bu ay
ben 10 a kadar nöbetteyim evde yemekte yok koca artık dışarıdan yesin bişiler :)Herkeşler burda kimse konuşmuyor sadece okumayın ya gelseniz sohbete sizde aaaa.....kızıcam hepinize ceza vercem ama :)
Akşama ne yemek yapıyonuz hadi söyleyin bakalım? Kafa dağıtalım biraz :)
Yok hiç kür denemedim ;( sadece ilaç tedavisi bi ay sonra iğneye gectık hemen
insallah denemene gerek kalmaz cnm bu asilama gunu bir arkadas beline yaki yapistirmisti o ay hamile kalinca asilamadanmi yakidanmi bilemedim demisti
Benimki aşılamada olmıcak ama kendiniz denicekmişiz doktor çatlatma iğnesinden sonra gün verecek ilişki için sanırım
hoşbuldukk tatlımm napıyosun
herkeşler burda kimse konuşmuyor sadece okumayın ya gelseniz sohbete sizde aaaa.....kızıcam hepinize ceza vercem ama :)
akşama ne yemek yapıyonuz hadi söyleyin bakalım? Kafa dağıtalım biraz :)
Günceldir. Elsik bilgileri tamamlayalım...
ben hala beklemedeyım.azcık purtuklu akıntım gelıyo.goguslerıme daır bır belırtım yok. kasıgım agrırsa belımde baslıyo ama gun ıcınde ara ara wurup gecıyo..
canım kafadan doğduğunda 3-4 günde bi paket bez 25 tl yani haftada 50 tl sadece bez özel aşısı var 150 tl 3.ayda. her ay kontroller tesetler ıvız zıvır o 1000 tl anca kıyafete gider zaten. daha fazlası gidiyor. Tek ki sağlıklı olsunlar da gerisi boşş
ben hala beklemedeyım.azcık purtuklu akıntım gelıyo.goguslerıme daır bır belırtım yok. kasıgım agrırsa belımde baslıyo ama gun ıcınde ara ara wurup gecıyo..
İnşallah guzel hbrler al cnm. Erken gebelık testı yapsana
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
inşallah gerek kalmaz canım , yoruyor insanı bu süreç. Bende tüp yapmıştım tutmadı bu ay normal yolla gebe kalamazsam temmuzda aşılama deneyeceğiz. Fiyat araştırıyorum bende. Ankara da bulabildiğim en ucuz aşılama fiyatı 1000 tl, allah sonumuzu hayır etsin :)
valla çocuk olanca ailelerde bi zahmet destek verir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?