- 15 Mart 2013
- 512
- 108
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.921
Canim bu kafa nasil bosalir ah keske dusunmesek ama olmuyor
Tatlim stres hava kosullari erken yumurtlamana sebep olabilir neye gore cumartesi diyorsun . Hesaplama yaptiysan cumartesi gununden oncwde yumurtlaman mumkun...
Canim bazi kisiler uzun otobus yol uluvunda strese girerler stres ocugu dusurebilir tek bazina faktor degildir diye dusunuyorum
Ama annesi acir totosuuuuuu ):)
cnm calismalar baslasin demek erken gelebilir akintin bu arada iltihap yok dimi
Hayır yok iltihap
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm benim yumurtla zamanim 12. gun basliyo adet olmadan 1 gun once bitiyo yani degisebiliyo kisiden kisiye yastik bel alti ayaklar yukarda dene insallah bu ay mujdeli sonucu aliriz bu arada beli ve ayaklarida sicak tutuyoz topigin ablasiyim yas 37 guven bana:)
Aynen tatlim en iyisi buay bile yumurtlama testi yapmicaktim arkadaslar israr etti heralde hayal kırıklığı yasamaktan yoruldum artk kendimizi dinliyip kendimize kötülük yapiyoruz canım daha genciz elbet olcak buay olmadı öbür ay olcak :)
aminnnnnnnnnnnnnnn inş canımmm :) sen kac yasındasın ,genc anne olmak nasıp olsun bızlere inş
cnm benim yumurtla zamanim 12. gun basliyo adet olmadan 1 gun once bitiyo yani degisebiliyo kisiden kisiye yastik bel alti ayaklar yukarda dene insallah bu ay mujdeli sonucu aliriz bu arada beli ve ayaklarida sicak tutuyoz topigin ablasiyim yas 37 guven bana:)
Leylacımmm bende mi abla oluyorum şimdi benimde yaş 36 işte 37ye doğru gidiyo
Sağol şeker. Söylemesen ben hala takılırdım kendimle :))
kıslar hepinize aydınlık günler diliyorum
dün akşamdan beri aklımda bi soru var nettende araştırdım ama bana bi cvp verin hele
gebeliğim henüz belli değil otobüsle 16 saat kadar yolculuk yapabilirmiyim?
tabi dönüşte eğer gebeysem 1 aylık olucak bide bunun dönüş yolu var yani?
ben ilk bebeğimi 4 saatlik bi yolculuğun ertesi günü kaybettim. doktoruma sordum onun yüzünden düşmez dedi. düşeceği varmış sağlıksızmış dedi o da 1 aylıktı. doktorada sorcam ama merak ediyorum. bilgisi tecrübesi olan var mı?
Leylacımmm bende mi abla oluyorum şimdi benimde yaş 36 işte 37ye doğru gidiyo
Hayirrrr sadece ben ablayim kiz bunlar hep kucuk yaaaaa
merhaba bayanlar aranızda gonal f yumurtlama iğnesi kulanan var mı bana yardımcı olabılır mısınız bu konuda lütfennnn
dün akşamdan beri aklımda bi soru var nettende araştırdım ama bana bi cvp verin hele
ben ilk bebeğimi 4 saatlik bi yolculuğun ertesi günü kaybettim. doktoruma sordum onun yüzünden düşmez dedi. düşeceği varmış sağlıksızmış dedi o da 1 aylıktı. doktorada sorcam ama merak ediyorum. bilgisi tecrübesi olan var mı?
Kızlar yumurtlama günüm bu cumartesi ama beyaz akıntı geliyor bu ne .s
Teşekkür ederim :) ben 25 e girmeye 4ay kaldı 9 aylık evliyim çikolata kisti falan vardı bir ay korundum geçen ay o da hastalanınca kist gitti şimdi bu ay çalışmalara başladık dün belimin altına yastık koydum bu aralar belim çok ağrıyor ama
sen bugun mutlaka çalış, erken yumurtluyorsundur belki
Teşekkür ederim :) ben 25 e girmeye 4ay kaldı 9 aylık evliyim çikolata kisti falan vardı bir ay korundum geçen ay o da hastalanınca kist gitti şimdi bu ay çalışmalara başladık dün belimin altına yastık koydum bu aralar belim çok ağrıyor ama
rica ederim askim cabucak gelsinler annelerinee insallah.....
İnşallah cnm BN de de yumurtlamadan beri bel ve klasik agrisi var bucak kesiyo gibi yatinca çok iyi ayakta olunca belin ikiye kesikiyo sanki seninde ayni mi
Leylacim demek ki sorun sende değil esinde. Ona bu ay kur yapsaydin keşke.
Cnm yumurta yy kesindir erken olabilir. Değerlendirme cnm.
Ya 16 saat uzun bi sure cnm ya riske atmasan daha iyi ama sen bilirsin.
Askim ne onerirsin ne yapim ben bu uyuz adama herseyi yedirememki
Keciboynuzu yesin incir tatlisi yap cevizli mesela keciboynuzunu kaynatmeyve susuyla karistir ver keciboynuzu pekmezli tatlilaryap ve akyardan ham kuruyemiş lislenmemis yas ceviz baden findik kuru dut incir kayisi bunları yap bakalim tavan yapar yanından ayrilmaZ adam bi de bu ay biraktim de söyleme strese görmesin yumurtlama zamani sen sokul yanina
rica ederim askim cabucak gelsinler annelerinee insallah.....
Aminnn inşallah artık bekletmesin dün eşimde stres oldu bu ikidir oluyor adam tam boşalcakken olmuyo mecbur iki saat sonra tekrar başlıyoruz o işe... sizin sayenizde biraz daha rahatladım ama...
Hayirrrr sadece ben ablayim kiz bunlar hep kucuk yaaaaa
kız bende onu diyorum işte bunlar küçük benimde yaş 36 bende ablayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?