Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Selam kızlar bugün vajinal muayeneye gittim. Foktor bakti bir sorun gormedi hormon testi yapacak adet olunca gidicem. Iltihap var biraz dedi fitil verdi o anda sormayo akil edemedim fitil kullanirken hamilelik çalışmasına devam ediyim mi yoksa sakincali mıdır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendi hesabıma göre canım hep günümde olurum çünkü 28 günde bir o yüzden

Cnm TSH bin gebeliğe etkisi yok bende mantar vardi TSH de baya düştü çok şükür. Mantar spermi oldururmus. O da bitti bu ay umutluyum bakalim.

hımm ben engel dıye bılıyordum yanı zorlastırıyor dıye bılıyordum , ıbu ay senın ayın olsun ınc canım bu aydan umutlu olan herkesın inşş

Sağol şeker. Söylemesen ben hala takılırdım kendimle :))

dıger topıkte guzeldı canım neselı ve aktıftı herkes ama zamanlar ınsanlar yoruldu beklemekten sabretmekten üzülmekten,cogu kısı artık buralara takılmayıp kafaya takmamayı tercıh ettıler hep aklımdalar ama hep duacıyım onlar ıcınde özellıkle afyonlu haber almayı ısterdım cok Allah ım guzel gunler yasatsın evlat nasıp etsın onlara bızlere ısteyen herkesede[/QUOTE]amin canım

Hiç birşey olmaz. Zaten düşeceği varsa düşüyor. Bak ben hiçbirşey yapmadım, hiçbirsorun yoktu neşeli girdiğim doktorun yanından ağlayarak çıktım. Kalbi durmuş meleğimin. Yıldız gibi kayıp gitti. Hayırlısı neyse o.

http://www.milliyet.com.tr/hamilelikte-seyahat-ederken-dikkat-hamilelikhakkinda-1750309/

canım bu haberı bı oku derım, ve cok uzun yolculuk zamanın :S

iyiki varsin meyvesuyunun icine dokeyim sabahlari icer heop iyi fikir askim benim

tecrübem yok ama ben yolculuğun zarar vereceğini sanmıyorum, millet tarlada çalışıp hamile kalıyordu eskiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…