Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Aminnn inşallah artık bekletmesin dün eşimde stres oldu bu ikidir oluyor adam tam boşalcakken olmuyo mecbur iki saat sonra tekrar başlıyoruz o işe... sizin sayenizde biraz daha rahatladım ama...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hic strese girmesin sen ona olacak o kadar de:)

Aminnn inşallah artık bekletmesin dün eşimde stres oldu bu ikidir oluyor adam tam boşalcakken olmuyo mecbur iki saat sonra tekrar başlıyoruz o işe... sizin sayenizde biraz daha rahatladım ama...

Canim eşine belli etme onlar stredteyken sperm hizlari azaliyor. Bu ay biraktim de ve hiç konusunu açma yumurtlama zamanki sen sokul yanina. Ona belli etmezsen ve sikintini paylasmazsan o da stres olmaz.

Bugün adetin 6. günü yarından itibaren adet olana kadar gün aşırı çalışıcam :) bakalım bu sefer nolucak :)

Canim eşini strese sokma TBMM mi o bilmesine bi de bol bol tatil yap keciboynuzu pekmezlisende te hadi gazaniz mübarek olsun güzel haberler insallah

bugün reglden sonraki 13. günüm sağ kasığım hala ağrıyo dün bişi yapamadık ama bugün saldırmayı düşünüyorum zira doktorum öyle söyledi :1::1::1:

Canim eşini strese sokma TBMM mi o bilmesine bi de bol bol tatil yap keciboynuzu pekmezlisende te hadi gazaniz mübarek olsun güzel haberler insallah

Valla eşim benden meraklı ne zaman bitiyo şu adet diyo ne zaman çalışmaya başlıcaz diyo :) ona kalsa hergün çalışıcaz :) inş bu ay gelir bebiş :)

Valla eşim benden meraklı ne zaman bitiyo şu adet diyo ne zaman çalışmaya başlıcaz diyo :) ona kalsa hergün çalışıcaz :) inş bu ay gelir bebiş :)

Olsun cnm simdi öyle der ama strese girerler sonra bunlar boyle. Sen hic bahsetme ona. Rahat ol.

RABBİM herseyin hayirlisini versin once yuvalarimiza dirlik duzen versin gecen bir topikte kadin 8 sene sonra hamile kaliyo ve cocugunu doguramadan bosaniyordu dusunsenize hic sevinememisti.....herseyin vakti var ama rabbim hayirlisiyla babalariyla buyumeyi nasip etsin.....

Arkadaslar kafamizi bosaltsak belki hemem hamile kalcaz ben buay gene kendimi tam dinlicek oluyorum hemen kafami dağıtıyorum dusunmemeye çalışıyorum :) inşallah hepimizin iyi haberlerini en kisa surede alırız :))

Canim bu kafa nasil bosalir ah keske dusunmesek ama olmuyor

Kızlar yumurtlama günüm bu cumartesi ama beyaz akıntı geliyor bu ne .s

Tatlim stres hava kosullari erken yumurtlamana sebep olabilir neye gore cumartesi diyorsun . Hesaplama yaptiysan cumartesi gununden oncwde yumurtlaman mumkun...

kıslar hepinize aydınlık günler diliyorum:1:

dün akşamdan beri aklımda bi soru var nettende araştırdım ama bana bi cvp verin hele:27:

gebeliğim henüz belli değil otobüsle 16 saat kadar yolculuk yapabilirmiyim?

tabi dönüşte eğer gebeysem 1 aylık olucak bide bunun dönüş yolu var yani?

ben ilk bebeğimi 4 saatlik bi yolculuğun ertesi günü kaybettim. doktoruma sordum onun yüzünden düşmez dedi. düşeceği varmış sağlıksızmış dedi o da 1 aylıktı. doktorada sorcam ama merak ediyorum. bilgisi tecrübesi olan var mı?

Canim bazi kisiler uzun otobus yol uluvunda strese girerler stres ocugu dusurebilir tek bazina faktor degildir diye dusunuyorum

valla cnm ahtım var uyanik olursam sezeryan cunku poposuna iki tane yapistiracam

Ama annesi acir totosuuuuuu ):)

Allah kabul etsin gülüm ben okumadım daha hep niyetlendim ama okuyamadım.uzun bir sure.calıstıgım için yorgun olyodum devam ettiremedim:(

gülüm öyle düsündüm ama hoca cok hızlı okuyo yani ben bazı kelimeleri yanlıs okuyabiliyorum yetişeyim diye.ama öyle yapayım bencede haklısın

bn KURAN okuyabiliyorm ama çok seri diilim o yüzden okunuşunu cıktı aldm onun üzerinden okuduk ALLAHIM kabul etsn hepimizinkini

tecrübem yok ama ben yolculuğun zarar vereceğini sanmıyorum, millet tarlada çalışıp hamile kalıyordu eskiden :)

bende hep oyle dusunuyorum bılıyomusun ya eskıden boleymıs soleymıs dıye ama sonra dusununce buluyyorum hersey neden eskıyle cok farklı, eskıden ınsanlar cok hastada olmazdı sımdı Allah kımseye gostermesın Rabbım vermesın kımseye kanser grıp gıbı yaygın mesela,cunku bızım yedıgımız herseyde zararlı bırsey var koyde yenılenlerle zerre alakası yok canım bız dogururuz 2 kılo bebek tarlada calısanlar koy hayatı yasayan analarda dogruru 4-5 kılo yalan mı :):)

Back