Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Hayırlısı bakalım. ..
Allahtan umut kesilmez...:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valls canim bu aralar biraz yogunum bat 5 haz.yogunluktanmidir nedir kendimi dinlemeye firsatim olmadi.bekliyorum iste.

Hakkında hayırlısı canım benim inşallah gelir bu ay bebişler.

İnşallah hayırlısıyla gelsin canım. Ben sıklaştırayım da olmadı emin olamazsan dediğin gibi yaparım. Sen ne durumdasın canım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kasık ve bel ağrılarım var. ama belim pek fena. başka bir durumum yok bakalım bekliyoruz canım hakkımızda hayırlısı.

Allah razı olsun canım inşallah bütün arkadaşlarımızla birlikte hamiş olalım Rabbim yüzümüze gülsün.

Ne saati yemek saati....
Hadi canlar yemeğe, yemek yiyelim ki düzenli beslenelim dimi?

Çok öpüyorum sizleri hoşçakalın...

mayıs bıttı gıttı bıle benım ıcın:S:S:S benıde ekleyın kızlar lısteyeee bat 23 hazıran:):) yarın hastalıgımın son gunuu.. bu ay 1 gun arayla calısma yapıcaz ıns tutar. kızlar sogan suyu benım yumurtlama gunlerıme denk gelıyor eger hamıle kalırsan dusuk olur dıyorlar sız sogan suyunu nasıl ıctınızz.

ben illede orgazm diyince topiğin sapığı oldum walla

özelden konuşalım şekerim seninle ne derdin varsa sor konuşalım

ne güzel canım ya benim hala agryor.sölemesi ayıp kayganlastırıcı olmadıgı için tükürekle yapyoz ya oda spermi öldürüyomus ve acıyo öyle olunca.almam lazım benimde

O nasıl bi icatmis ya bendede yara olmustu halen agrio iliski sirasinda vajinusmusu yendim ama ole cuk die olsa fena olmaz :) kaslarimi yumusario acaba

cuk diye oldu haa

kıs bunları vaji konusunda anlatsana adım boşuna sapığa çıkıyo

Olmaas oyle megabitli herkese cinsellik derai vercen ozele gitmek yok.

Kizlar egzersizle kaslari esnetmeden olmaz sonra yirtarziniz benim gibi. Parmak egzeraizleri yapmistim ben iki hafta kadar yeterincw esnemisti.ama kasmaktan dolayi girmiyordu. Yani o jel sayesoinde kaydi gitti ...

Canim cevap icin cok sagol insallah olur benim bir oglum var 4 ay oncede dusuk yaptim insallah allahim bu ay herkesi sevindirir

Canim dus aldim ama hemen sonra degil 1 gun sonra falan aldim o etkilemez herhalde insallah bebislerimiz.bu ay gelir

şekerim okadarda ayrıntıya giremem meydanda yaw:26:

ben en iyisi bi okul açim. yabancı bi dizide görmüştüm
kadın sırf bu iş için okul açıyodu kadınlara ders veriyodu
unuttum walla dizinin adını

hoşbulduk canım :)çok şükür bariz bi sıkıntımın olmadığını söyledi serhopen verdi iğne vs ama ben bunları uygulamak istemiyorum bi defa uyguladım tutmadı bu defa hiç bisey yapmıcam incir kürleri soğan kürleri maydonoz buharı vs denedim ama olmadı işte kısmet çörek otunu bende duydum ama adetim geçtiği için uyugulamadım bu ayda olmassa inş olurr uyugulycam.adetim 22 mayısta başladı 29 ta bitecek normalde 15 inde gelmesi gerkti incir kürü uyguladım 1 hafta gecikti ibu ay ovulasyon testi uygulycam bakalım sen nezamndır istiyosun??bi sorun yoktur inş.:18:

Kızlar bişiy sorucam size ben iki gün one regl oldum ama aşırı derecede bi mide bulantim ve baş donmem var üstüne gormek hafif akintilarla oluyo diye biliyorum benim akintilarim normal böyle bişiy başına gelen var mı ???

Canım benim 4 yaşında bir oğlum var. oğluma ilk ay hamile kalmıştım. Bu sefer 9 ay oldu hala yok. utin bir kontrol sonucu tsh yüksek çıktı ilaç kullanıyorum sıkıntı yok mantar vardı gecen ay onu da temizledik çok şükür. Bu ay çörek otu kullandım umutlu gibiyim ama Rabbim bilir doğru zamanı diyorum. Bu ay olmazsa rahim filmi çektircem ve rutin testleri yaptırcam bakalım. Hakkımızda hayırlısı. Canım beklenen adet tarihin nedir peki?

Canım üstüne görmede az adet gibi olurmuş ve 2-3 gün sürermiş diye biliyorum. Fazla bilinçaltı yapmaktan olabilir canım stres yapma bu ay olacak inşallah.

Birazdan kuzento geliyor oh çok iyi oldu konuşmaya ihtiyacım vardı. Eşim de canımı sıktı biraz aldı çocuğu annesine gitti :) Ay komik oldu ya aldı çocuğu anasına gitti

Kuxen gelsin de azcık derdimi dökeyim ona da kafasını ütüliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…