- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.661
Kesinllikle katılıyorum canım sana içki ve sigara çok etki ediyormuş. Çok şükür eşimde bende sigara kullanmıyoruz. içki de kullanmıyoruz. Bu açıdan sıkıntı yok ama ağır kaldırmaksa oğlum 4 yaşında ve 22 kg bazen kaldırmak durunda kalıyorum ben bile. o biraz sıkıntı yaratabilir bize ama hayırlısı Rabbim ol derse olacak inşallah.
http://www.dermobakim.com/Femore-Medikal-Jel-Bayanlara-ozel_2848.html
linke tıkla cnm biraz fiyatlı bişey ama çok iyi. uyarıcı bu. sürekli kullanma 2 kere fln kullan belki sonra kendi kendine uyarılmaya başlar
ama eczaneden al nolur nolmaz
herkese iyi akşamlar canlarım oğlanla markete gidecuk sonra yemek faslı felan ancak 21 gibi gelebilirim. Kendinize iyi bakın güzel haberlerle gelin inşallah. Allaha emanet...
degerin güzel canım hayırlı ugurlu olsun insallah
Allah Allah cok şaşırdım şimdi çok geçmiş olsun bakalım bende etki olacakmi bide 3 ay falan kullan mak iyiymiş dimi ?Biliyormusun yada?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun hemserımm saglıkla kucagına almak nasıp olsun =) eger bayburtlu isen oyuzden hemşerim dedim=))
paytipo kız ben sana dimedimmi bütün vajinismus konularına yaz diye? Allah seni ne etmeye hemi
hemen anlatayım istanbulcum;
femore eczanelerde satılan bir tür jel...
gidiyosun eczaneden alıyosun kullanıyosun ve bu kardeşine dua ediyosun
dimi kız paytipo
başka markanın kayganlaştırıcısını falan verirlerse sakın alma illede femore tamammı cnm. oturamıyorum derken?
kimyasal gebelik sınırında dedi moralim bozuldu
canım sağolda dıger kayganlastırıcılar gıbı degılmı bırde kızlar spermı öldürüyormu bu ılaclar acaba cocuga engelmdır bunlardayaa
kötü düsünme canım insallah artar degerin belli olur bidahaki gidisinde
inşallah canım ilk gebeliğimde düşükle sonuçlandı dua edin bu sağlıklı olsunn
yok şekerim onlar sadece kayganlık veriyo. bunun onlarla hiç alakası yok. bu uyarıcı sürdüğün zaman kendi kendine olması gereken oluyo. fazla sürmüyosun bunu. o yüzden spermlere bişey yaptığını sanmıyorum..
walla ben kullanalı 2,5sene oldu. paytipo nun tecrübesi daha yeni ona sorabilirsin
yok şekerim onlar sadece kayganlık veriyo. bunun onlarla hiç alakası yok. bu uyarıcı sürdüğün zaman kendi kendine olması gereken oluyo. fazla sürmüyosun bunu. o yüzden spermlere bişey yaptığını sanmıyorum..
walla ben kullanalı 2,5sene oldu. paytipo nun tecrübesi daha yeni ona sorabilirsin
paytipo kız ben sana dimedimmi bütün vajinismus konularına yaz diye? Allah seni ne etmeye hemi
hemen anlatayım istanbulcum;
femore eczanelerde satılan bir tür jel...
gidiyosun eczaneden alıyosun kullanıyosun ve bu kardeşine dua ediyosun
dimi kız paytipo
başka markanın kayganlaştırıcısını falan verirlerse sakın alma illede femore tamammı cnm. oturamıyorum derken?
canım fiyatı ne kadar ya sölemesi ayıp benimkide kuru ilişkide acıyo.ne yapsak bilemedik bende alayım.spermlere zarar vermiyo demi
canım sağolda dıger kayganlastırıcılar gıbı degılmı bırde kızlar spermı öldürüyormu bu ılaclar acaba cocuga engelmdır bunlardayaa
anladım bıdenıym bakalım.. Vajınısmus ve bebek...
inşallah canım ilk gebeliğimde düşükle sonuçlandı dua edin bu sağlıklı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?