- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.481
adetinin ilk gününü 1. gün sayarsan bugün kaçıncı günün?kaç günde bi adet oluyosun? akıntı uzuyorsa yumurtluyosundur...
he sen beklemedesin ya inşllh olur perşembe müjdeli haber verirsin...olmasada üzülme cnm ben şanlıurfada oturuyorum burda aşılama 200 çift yapınca 300 başka ücret ödemiyosun sperm yıkamada içinde yani...özel hemde muayenede 20 ama çok fark var aramızda.cnm ya sana akıl vermek olmasında çevrede yapanlar var diye söyliycem.aşılamayı iki gün üst üste yaptır yani bu gün yapıldı yarın yine tekrar taze spermle yaptır bunu doktoruna söyle...bizde hareket sorunu vardı bal aldım bi kavanoz içine badem ceviz fındık attım 1 kaşık yedi.ve her sabah akşam 7 keçiboynuzu kaynattım suyunu içti.doktor bile şok oldu.bende aşılama belli olunca başladık 10 gün falan yedi.bide günde 1 folbiol eşine ver hayırlı haberlerini bekliycem ve çook dua edicem sana tatlım yaaaa
ya kızlar bişi sorucam da valla konuya nasıl gireyim bilemedim.. her ne kadar birbirimizin yüzünü görmesekte insan utanıyo bu tür şeyleri sorarken ama nolur kusuruma bakmayın.. şu önemli günlerde birlikte olurken pozisyon önemli midir ?
tahlilleri alman o kadar sürüyo canım...elinde geçerli tahlilin yoksa eşinin sperm testi ve aşılama raporu,senin smear testi kan testleri rahim filmi derken bekllemek kalıyor bizede işte.
ya kızlar bişi sorucam da valla konuya nasıl gireyim bilemedim.. her ne kadar birbirimizin yüzünü görmesekte insan utanıyo bu tür şeyleri sorarken ama nolur kusuruma bakmayın.. şu önemli günlerde birlikte olurken pozisyon önemli midir ?
11.gün bugün 21 günde bir oluyorum
canım seninde bat göremedim yazabilir misin uğurlu listemize ekleyeyim. sevgiler.
evet canım önemli.. Senin altta olman belinin altında yastık olması en iyi pozisyon
canım gögsündemi akıntı oluyor oluyorswa bir prolaktin hormonuna baktır mutlaka
Kadın mukusu parmakları arasına aldığında kayganlığı hisseder. İşaret ve baş parmakları arasında mukus varken parmaklarını açtığında mukus (5-10 cm kadar) uzayacaktır.
Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/yumurtlama-ve-yumurtlama-belirtileri.206476/
eğer böyle oluyosa yumurtluyosundur.
linke tıklayıp devamını görebilirsin
Tamam canım sorun yok o zaman. durumlar nedir peki buğun bat belirti bişeyler var mı test felan yaptın mı canım hadi bize güzel bi haberde senden gelsin bugün de keyfimiz yerine gelsin hayatım yaa :)
ya sorun burda zaten... benim adam böyle olunca yapamıyo ya da bana öyle geliyo ben ne zaman tam tersi durumdayım sorun yok ama altta olursam sıkıntı oluyo offf
ya sorun burda zaten... benim adam böyle olunca yapamıyo ya da bana öyle geliyo ben ne zaman tam tersi durumdayım sorun yok ama altta olursam sıkıntı oluyo offf
Canım önce üstte ol sonra boşalmadan hemen önce alta geç ? Bi fikir tabii
özelde defalarca yapıldı o testler canım, devlet kabul eder mi bilmiyorum ama koca bir dosyam var.. 4 ay doktora gitmektense 1000 TL verip ay sonuna aç kalmayı tercih ederim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?