Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

şoktayım 200TL miiiii :) Allahım şanlı urfaya taşınasım geldi :))Canım ek bişi yemiyor uyuz ediyor beni ya :)
İnşallah perşembe güzel haberleri alırım da aşılama tüp bebek düşünmeyiz artık. Detaylı anlatımın için sağol canım benim :)

ya kızlar bişi sorucam da valla konuya nasıl gireyim bilemedim.. her ne kadar birbirimizin yüzünü görmesekte insan utanıyo bu tür şeyleri sorarken ama nolur kusuruma bakmayın.. şu önemli günlerde birlikte olurken pozisyon önemli midir ?

cnm misyoner ideal pozisyonmus internete bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tahlilleri alman o kadar sürüyo canım...elinde geçerli tahlilin yoksa eşinin sperm testi ve aşılama raporu,senin smear testi kan testleri rahim filmi derken bekllemek kalıyor bizede işte.

özelde defalarca yapıldı o testler canım, devlet kabul eder mi bilmiyorum ama koca bir dosyam var.. 4 ay doktora gitmektense 1000 TL verip ay sonuna aç kalmayı tercih ederim :)))

yani artik jinekolog olmak icin bor dogum yaptirmadigim kaldi ne cok sey ogrenmisim sasiyorum valla

evet canım önemli.. Senin altta olman belinin altında yastık olması en iyi pozisyon

Tamam canım sorun yok o zaman. durumlar nedir peki buğun bat belirti bişeyler var mı test felan yaptın mı canım hadi bize güzel bi haberde senden gelsin bugün de keyfimiz yerine gelsin hayatım yaa :)

Malesef iki gün once bende kırmızı kart yedim

ya sorun burda zaten... benim adam böyle olunca yapamıyo ya da bana öyle geliyo ben ne zaman tam tersi durumdayım sorun yok ama altta olursam sıkıntı oluyo offf

olay bittikten sonra hemen sırt üstü yatağa yat poponun altına yastık koy 1 saat kadar öyle yat. buda iş görür

biz bu 1 saat beklemeye ayaklar foraaa!! diyoruz.

Son düzenleme:
özelde defalarca yapıldı o testler canım, devlet kabul eder mi bilmiyorum ama koca bir dosyam var.. 4 ay doktora gitmektense 1000 TL verip ay sonuna aç kalmayı tercih ederim :)))

tabi imkan meselesi canım benim eşimde ikna olmadı çocuğa 1 yılı buldu benim maceram.hoş zaten devlet olmasa hayatta ikna olmazdı sanırsam..

Kizlar ya benim akinti enfeksiyon galiba 5gundur devam ediyor ve afedersiniz ama tuvalete resmen onu akitmaya gidiyor gibiyim çok mu acil oldu özür dilerim oyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…