- 28 Nisan 2014
- 188
- 35
- 38
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #3.441
güncelll lütfen bat yazalım...
Benide ekleyin bari hic 3.çocuk bekleyen yok ilk olayim bat 27 mayis hamile
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güncelll lütfen bat yazalım...
Canım maşallah maşallah çok sevindim Allah hayirli ve sağlıklı bi şekilde Kucağına almayı nasip etsin :)Canim ben bu ay bi tek corek otu bal tarcin yaptim adetimin 2. Gunu basladim 13.gun biraktim gunde sabah aksam 1 tatli kasigi bunu yedim arti esime keciboynuzu suyu yaptim sabah aksam icirddim pekmezide yedirdim sabah aksam sonra dr gittim yumurtlama gunumde yumurtamin ne zaman catlayacagini ogrenmek icin yumurtam mayisin 12 sinde 19mm di sonra mayisin 13 14 15 ve 17 sinde calisma yaptim fakat akintimida takip ettim yumurta akini 13 ve 14 mayista gordum sukur esimde evdeydi hemen calistik 1 saat ayaklarimi diktim dusta hemen almadim 4 5 saat sonra aldim ve benim gibi titiz biri hic temizlik yapmadim sayilir hep uyudum kizlar
Simdi acildeki dr dan geldim evet gebelik var artisa gore jinekolog gormesi lazimdede normalde 2 gunde 4 kat artar siiznki yaklasik 8 artmis insallah tutunur sorunsuz olur dedi nolur benim icin dua edinde yavrum bana tutunsunnn
Belirtilerim kizlar sag kasik agrisi ve sag bacagim kasiliyodu resmen akinti bel agrisi goguslerim daha simdi asiri sis ve hassas Allahim insallah kimsenin kucagini yavrusuz birakmazzz insallah dileyen herkese verirrr benimde yavrum bana tutunur saglicakla kucagima alirim insallahhh
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
cnm hosgeldin beraberiz mutlu haberide beraber veririz insallah
canım bat yazar mısın listeye eklemek için uğur getirsin inşallah bu ay göbiş dolsun bebiş
ne yazayım ki herkesin bir hikayesi var,, kısaca anlatayım ben kendimi,, 9 yaşında bir oğlum var ona hamile kalmakta çok zorlanmamıştım 8. ayda gelmişti miniğim.. ikinci çocuk düşünmedim hiç taa ki oğlum herkesin bir kardeşi var benim neden yok diyene kadar... şimdi de 2 senedir uğraşıyorum olmuyo maalesef... en son bütün korkularımı bi kenara bırakıp doktora gittim çok şükür bir problem olmadığını söyledi... klomen verdi ilk defa bu ay kullandım bugünler çalışma günlerimartık Rabbim bilir gerisini
Canımmm hayırlısı olsun durmak yok devam ediyoruz çalışmalara...dr larin dediğini boşver sen...tıbbî konuşmak kolay. ..Rabbim gücünü niye düşünmüyolar acabaaKızlar test sonucunu aldım tabikide negatif hayırlısı bu demekki rabbim en güzel zamanı biliyo ne diyim ki en kısa zamanda inş hepimiz anne oluruz![]()
Kızlar bızde nıkahla evlendik ve hem yaştan dolayı hemde cok istediğimden başta zaman geçirirdim diyodum ama hemen çocuk ıstedım aylar sonra, zaten sevgililik falan derken yapmak istediğimiz herşeyi yaptık neden bekleyelım dedım, simdi düğün cok içimizde kalmıştı onu yapıyoruz yenı baştan. Garıpsenır bır durum ama kıme ne :) Bır yandan hamılelık hazırlıkları bır yandan dugun hazırlıkları, inşallah bende hazıranda hamılelık oncesı asamaları halledıp bebegıme kavusmak ıstıyorum.
Simir falan anladım da aşılar nasıl oluyo anlamadım. Yanı ne aşısı yaptırmak lazım, kımı gereklı dıyo, doktor gereklı degıl dedı bana![]()
Canım olmaz inşallah içini ferah tut sen. inşallah bebiş gelmiştir göbüşe. Hayırlı haberlerin olsun inşallah..
Eki Görüntüle 1130365
İstediğin su olsun bebeğim buyur bakalım. Hayırdır inşallah ne yaşadım güzel birşeydir umarım.
Hemen ekliyorum tatlım uğur getirsin görmedim ya geçmiş o kadar çokki gözler de bozuk zaten ekrana çok bakınca yazılar karışıyo bende. Özrümü bi kahveyle kabul et bebişim.
Eki Görüntüle 1130371
Saol canım :) sizde durumlar nedir ben bu ara yumurtlıycam sanırım :)
Amannn ne güzelll.. nikah ne zaman olmmuştu ?
mrb bende yeni üye oldum siteye ve hamiş olamak istiyorumbeni de listeye ekleyebilir misiniz :26:
hoşgeldin aramıza blackberry bilgisayarı açınca ekler![]()
Allah kabul etsin canım insallah bebişine vesile olsun.latincesinimi okuyosun ben arapca bilmiyorum netten indirdim dinlesem olurmuki abdest alıp dinlesem hergün????bende dün meryem ana otuna dua okudum suya koydum namaz kıldık esimle.suyunu içiyorum
Kizlar acele yardim edin ovulasyon testlerim boyle 4. Gunde cizgiler esit olunca esimle birlikte olduk 5.gun esim yoktu ben yine de test yaptim daha koyu cikti yumurtlamayi kacirdim mi acaba
İnşallah canım mutlu haberi veririz belirtilerin varmı hiç ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırdır inşallah canım üşütmüş olabilir misin ayaklarını. havalr çok fena.
Beni unutmusun canim ya bat 23Benide ekleyin bari hic 3.çocuk bekleyen yok ilk olayim bat 27 mayis hamile