• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canim ben bu ay bi tek corek otu bal tarcin yaptim adetimin 2. Gunu basladim 13.gun biraktim gunde sabah aksam 1 tatli kasigi bunu yedim arti esime keciboynuzu suyu yaptim sabah aksam icirddim pekmezide yedirdim sabah aksam sonra dr gittim yumurtlama gunumde yumurtamin ne zaman catlayacagini ogrenmek icin yumurtam mayisin 12 sinde 19mm di sonra mayisin 13 14 15 ve 17 sinde calisma yaptim fakat akintimida takip ettim yumurta akini 13 ve 14 mayista gordum sukur esimde evdeydi hemen calistik 1 saat ayaklarimi diktim dusta hemen almadim 4 5 saat sonra aldim ve benim gibi titiz biri hic temizlik yapmadim sayilir hep uyudum kizlar
Simdi acildeki dr dan geldim evet gebelik var artisa gore jinekolog gormesi lazimdede normalde 2 gunde 4 kat artar siiznki yaklasik 8 artmis insallah tutunur sorunsuz olur dedi nolur benim icin dua edinde yavrum bana tutunsunnn :(

Belirtilerim kizlar sag kasik agrisi ve sag bacagim kasiliyodu resmen akinti bel agrisi goguslerim daha simdi asiri sis ve hassas Allahim insallah kimsenin kucagini yavrusuz birakmazzz insallah dileyen herkese verirrr benimde yavrum bana tutunur saglicakla kucagima alirim insallahhh

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Canım maşallah maşallah çok sevindim Allah hayirli ve sağlıklı bi şekilde Kucağına almayı nasip etsin :)

Kızlar bızde nıkahla evlendik ve hem yaştan dolayı hemde cok istediğimden başta zaman geçirirdim diyodum ama hemen çocuk ıstedım aylar sonra, zaten sevgililik falan derken yapmak istediğimiz herşeyi yaptık neden bekleyelım dedım, simdi düğün cok içimizde kalmıştı onu yapıyoruz yenı baştan. Garıpsenır bır durum ama kıme ne :) Bır yandan hamılelık hazırlıkları bır yandan dugun hazırlıkları, inşallah bende hazıranda hamılelık oncesı asamaları halledıp bebegıme kavusmak ıstıyorum.

Simir falan anladım da aşılar nasıl oluyo anlamadım. Yanı ne aşısı yaptırmak lazım, kımı gereklı dıyo, doktor gereklı degıl dedı bana :31:

Kızlar selam ben bu aralar garibim..... kimyasal düşük yaşamıştı m nisanda mayıs 10a kadar sonra doktora gittiğimde beta 0dedi ilk adetini ol gel dedi ama adet olmadım hala ve bide 4 5gündür acayip bir mide bulantısı ile uyanıyorum gün içinde uykum gelio veee uyanınca yine midem bulanıo ama dikkat ediyoruz bizzz hamile olma olasışığım düşük niye völet havalar dan mı acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne yazayım ki herkesin bir hikayesi var,, kısaca anlatayım ben kendimi,, 9 yaşında bir oğlum var ona hamile kalmakta çok zorlanmamıştım 8. ayda gelmişti miniğim.. ikinci çocuk düşünmedim hiç taa ki oğlum herkesin bir kardeşi var benim neden yok diyene kadar... şimdi de 2 senedir uğraşıyorum olmuyo maalesef... en son bütün korkularımı bi kenara bırakıp doktora gittim çok şükür bir problem olmadığını söyledi... klomen verdi ilk defa bu ay kullandım bugünler çalışma günlerim :17::17::17: artık Rabbim bilir gerisini

Allahım inşallah kimsenin kucağını boş bırakmaz.. bu ay benimde 2. hamillelik için ilk denememdi ama hiç umudum yok :(( bakalım önümüzdeki ay inşallah.. 2 ay önce yumurtalıklarımda kist çıkmıştı ama doktorum önemli olmadığını bir hamilelik durumunda doğumda alınabileceğini söylemişti o yüzdende çok kafama takmamıltım ama bu hafta içinde mutlaka doktora gidicem bakalım herşey yolunda mı

Kızlar test sonucunu aldım tabikide negatif hayırlısı bu demekki rabbim en güzel zamanı biliyo ne diyim ki en kısa zamanda inş hepimiz anne oluruz :(
Canımmm hayırlısı olsun durmak yok devam ediyoruz çalışmalara...dr larin dediğini boşver sen...tıbbî konuşmak kolay. ..Rabbim gücünü niye düşünmüyolar acabaa :24::44:

Kızlar bızde nıkahla evlendik ve hem yaştan dolayı hemde cok istediğimden başta zaman geçirirdim diyodum ama hemen çocuk ıstedım aylar sonra, zaten sevgililik falan derken yapmak istediğimiz herşeyi yaptık neden bekleyelım dedım, simdi düğün cok içimizde kalmıştı onu yapıyoruz yenı baştan. Garıpsenır bır durum ama kıme ne :) Bır yandan hamılelık hazırlıkları bır yandan dugun hazırlıkları, inşallah bende hazıranda hamılelık oncesı asamaları halledıp bebegıme kavusmak ıstıyorum.

Simir falan anladım da aşılar nasıl oluyo anlamadım. Yanı ne aşısı yaptırmak lazım, kımı gereklı dıyo, doktor gereklı degıl dedı bana :31:

Amannn ne güzelll.. nikah ne zaman olmmuştu ?

Canım olmaz inşallah içini ferah tut sen. inşallah bebiş gelmiştir göbüşe. Hayırlı haberlerin olsun inşallah..

Eki Görüntüle 1130365

İstediğin su olsun bebeğim buyur bakalım. Hayırdır inşallah ne yaşadım güzel birşeydir umarım.

Hemen ekliyorum tatlım uğur getirsin görmedim ya geçmiş o kadar çokki gözler de bozuk zaten ekrana çok bakınca yazılar karışıyo bende. Özrümü bi kahveyle kabul et bebişim.
Eki Görüntüle 1130371

Saol canım :) sizde durumlar nedir ben bu ara yumurtlıycam sanırım :)

Amannn ne güzelll.. nikah ne zaman olmmuştu ?

Geçen yıl cnm, eşimin bekar evındeyız, şimdi yenı ev aldık, döşüyoruz, biryandan düğün hazırlığı, bir yandan da hamılelık planları, inşallah yolunda gider işlerimiz.

Simir testi yaptırıcam, ama dediğim gibi aşılar kafamı karıştırdı? Kızamık falan olmadım, aşısı ne zaman yapılmalı, hemen hamıle kalırsam zararı olur mu, doktoruma sordum ama aşılar abartlıdıgı kadar muhım degıl dedi, allah allah:31:

Kizlar acele yardim edin ovulasyon testlerim boyle 4. Gunde cizgiler esit olunca esimle birlikte olduk 5.gun esim yoktu ben yine de test yaptim daha koyu cikti yumurtlamayi kacirdim mi acaba

Eklentiler

• $1401100050270.jpg
    $1401100050270.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 33
Canım biz yazalım sana önümüzdeki ay için uğur getirsin inşallah. Bizden ayrılmak yok şeker.[/QUOTE]

Ayy tesekkur ederım =)) evet evet ugur getırsın gelsın,ben buradayım bı yere gıtmem=))))

Allah kabul etsin canım insallah bebişine vesile olsun.latincesinimi okuyosun ben arapca bilmiyorum netten indirdim dinlesem olurmuki abdest alıp dinlesem hergün????bende dün meryem ana otuna dua okudum suya koydum namaz kıldık esimle.suyunu içiyorum

kızlar bnde şubat ayında meryem ve fetih sürelerini okudum adet olduğum günler eşime okuttm ALLAH dualarımızı hayırlı zamanda kabul eder inşallah

Kizlar acele yardim edin ovulasyon testlerim boyle 4. Gunde cizgiler esit olunca esimle birlikte olduk 5.gun esim yoktu ben yine de test yaptim daha koyu cikti yumurtlamayi kacirdim mi acaba

çift cizgi çıktığında daha yumurtlamış olmuosun ki yaklaştığını sölüo o gece ve diğer gece ilişki diyorlar genelde yapanlar

Hayırdır inşallah canım üşütmüş olabilir misin ayaklarını. havalr çok fena.

Bılmıyorum kı canım ya :s havalar sıcak dıye farkına varamadım belkıde..Ama bıde su var benım her regl bıttıkten sonra bıdahakı regl zamanıma kadar sol kasıgım hep sancı yapar ınce ınce , bıseyde yok kıst fln neden oluyor anlamıyorum hep bi sancı yanı

Back