• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

çift cizgi çıktığında daha yumurtlamış olmuosun ki yaklaştığını sölüo o gece ve diğer gece ilişki diyorlar genelde yapanlar

Canim hep cift cizgi var ama esit oldugunda ben yumurtlama saniyordum sonraki gun c den daha koyu oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bılmıyorum kı canım ya :s havalar sıcak dıye farkına varamadım belkıde..Ama bıde su var benım her regl bıttıkten sonra bıdahakı regl zamanıma kadar sol kasıgım hep sancı yapar ınce ınce , bıseyde yok kıst fln neden oluyor anlamıyorum hep bi sancı yanı

o bendede oldu bi kaç aydır hatta bu ay iyice heveslenmiştim bebek için devamlı kasık ağrım olunca, ama boşa çıktı. benim doktorda kist falan hiçbişey yok tertemiz dedi allaha şükür

Canim hep cift cizgi var ama esit oldugunda ben yumurtlama saniyordum sonraki gun c den daha koyu oldu

bazılarında tam eşit olmuyormuş bazılarındada daha koyu oluyormuş bende ilk kez bu ay kullanmıştım 12. gün eşit değildi o gün dr da baktı yumurtan var yakında çatlar 4 gün ilişki dedi ama biz sadece 2 gün yapabildik :( 13. günde yapmıştım neredeyse aynı koyuluğa ulaşmıştı 14. günde silikleşmişti demekki ben 14. gün yumurtalmışım çünkü yumurta çatladığı an lh düşüyormuş testi saat kaçta yaptın en son ?

o bendede oldu bi kaç aydır hatta bu ay iyice heveslenmiştim bebek için devamlı kasık ağrım olunca, ama boşa çıktı. benim doktorda kist falan hiçbişey yok tertemiz dedi allaha şükür

Üşütmekten oluyordur ozaman dıye dusunuyorum hıc bısı cıkmıo cunku cok sukur

Kizlar acele yardim edin ovulasyon testlerim boyle 4. Gunde cizgiler esit olunca esimle birlikte olduk 5.gun esim yoktu ben yine de test yaptim daha koyu cikti yumurtlamayi kacirdim mi acaba

canım benim allah nasip etsin bişi sorcam elimde dört tane ovulasyon testi var hanigi gün başlasam bunlardan bi sonuc cıkarabilirim yani büyük ihtimalle

Merhaba canım inşallah bu dokrotrdan memnun kalırsın cnm bizi de bilgilendir olur mu? Bu arada kanama var mı azar azar yine bitti mi?

Canım benim inşallah. Canım adet tarihimde başladı adetin bitmesi gereken gün kanamam da bitti. Lekelenme de hiç olmadı. Bakalım ne diyecek inşallah böyle devam eder

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar selam ben bu aralar garibim..... kimyasal düşük yaşamıştı m nisanda mayıs 10a kadar sonra doktora gittiğimde beta 0dedi ilk adetini ol gel dedi ama adet olmadım hala ve bide 4 5gündür acayip bir mide bulantısı ile uyanıyorum gün içinde uykum gelio veee uyanınca yine midem bulanıo ama dikkat ediyoruz bizzz hamile olma olasışığım düşük niye völet havalar dan mı acaba

Kızlar sizce hamile olma olasılığım var mı olmuş mudur kiii eşim dikkat ediodu amaaaa mide bulantımmm çok fenaaaaa çok fena a

Kızlar sizce hamile olma olasılığım var mı olmuş mudur kiii eşim dikkat ediodu amaaaa mide bulantımmm çok fenaaaaa çok fena a

cnm düşük sonrası ilk adet kürtaj olmasanda iki ayı bulabiliyomuş.bende düşük yaptım doktorum öyle söylemiştei. strese bağlı olabilir çünkü sıkıntı stres direk mideye vurur tabi şüpheli bi ilişkiniz yoksa....

Kızlar yumurta akı gibi ama beyazımsı bişiler geldi yumurtluyo olabilir miyim baş dönmesi de var

canım benim allah nasip etsin bişi sorcam elimde dört tane ovulasyon testi var hanigi gün başlasam bunlardan bi sonuc cıkarabilirim yani büyük ihtimalle

Canim.adet dongune gore yapacaksin kac gunde bir adet oluyorsun 28 ise 12.gun basliyorsun

Kızlar yumurta akı gibi ama beyazımsı bişiler geldi yumurtluyo olabilir miyim baş dönmesi de var

Goguslerin sis olur kasiklarinda agri olur akintin da jel kivaminda olur.Vajinana parmagini sok yumusaciksa rahim yumurtluyorsun

Back