- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #3.521
ne kadardır korunmuyosunuz cnm?
iki ay deme düşer bayılırım![]()
2 ay değil 2 sene canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadardır korunmuyosunuz cnm?
iki ay deme düşer bayılırım![]()
kaşıntı veya koku varmı? eğer öyleyse mantar olabilir...
ya bu aşılama fiyatları ne kadar merak ettim canım?????
insan ister istemez sıkıntı stres yapıyo ya bende dedim ki kendi kendine regl döneminde klomen kullandım nasıl olsa klomen kullanıyorum stres yapmıcam dedim, ilişki olurken hiçbirşey düşünmücem dedim ama kime dedim yine aklımda yine aklımda ah bi çıkarabilsem aklımdan belki hersey yoluna girecek
canım fiyat değişken yere göre. Ankara Balgat Koru da 1250 TL , Sincan Koruda 1000 TL. İlaç fiyatları hariç tabi :)))))
Çıkmıyor canım napalım yaaa... Bende uğraştım olmuyor. Negatif hamile testlerine bin yere bakmaktan şaşı olacağım neredeyse ama vazgeçemiyorum.. O yüzden kafadan silinmiyor.. Kafana göre kullanmıyorsun inşallah klomeni?
yok canım doktor kontrolünde aldım..
Goguslerin sis olur kasiklarinda agri olur akintin da jel kivaminda olur.Vajinana parmagini sok yumusaciksa rahim yumurtluyorsun
Anaa ben yumurtluyormuyum acep ondan sanırım kasıktakı agrım, belımdekı agrım :S yumurtlama olayını bılıyorum oda suan erken gıbı gelmıstı bana adetımın 10. günündeyim çünkü ve 28 günde bir olurum regl,yazdıkların bende var suan ,ama soyle bırseyde var benım bugun baslamadı, regl bıttıkten sonra bu sekılde bi süre devam edıo hep böyle .
2 ay değil 2 sene canım
Canım önce üstte ol sonra boşalmadan hemen önce alta geç ? Bi fikir tabii
doktorlara ne para döktük yahu.. Aman boşver canımmmmm, canımız sağ olsun :) Düşürme enerjinii inşallah olacak bebişler :))))
Kizlar ovulasyon testi yapiyorum galiba bugunlerde yumurtlayacagim bir bilgisi olan varsa yorum yapabilirmi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya sorun burda zaten... benim adam böyle olunca yapamıyo ya da bana öyle geliyo ben ne zaman tam tersi durumdayım sorun yok ama altta olursam sıkıntı oluyo offf![]()
ben biliyorum ama bunu ona nasıl anlatıcam bilemiyorum.. kaç defa konuştuk tamam diyo ama iş icraate gelince kal geliyo adama sinir oluyorum bu duruma ya belki de şimdiye kadar olmamasının en büyük nedeni uyguladığımız yanlış pozisyon
bi akıl verin ben bu durumu nasıl aşarım ?
iyiymiş
demin bi topicte gördümde ondan öyle sordum. iki ay olmamış depresyona girmiş ya bi dur bi sakin dimi ama
nerde oturuyosun cnm sen?
Anam niye yapamasin tembel alistirmissinjz ustte de ben yapamuyorum deyin
Ayyy kızlar kasıklarımda ve belimde acayip ağrı var duramıyorum ağrıdan akşam olsa da gitsem eve yatsam ya![]()
kıssslllaaarrr sıkıntı, stres, moral bozukluğu napıyo bakın bakim;
kortizol, böbrek üstü bezinin kabuk bölgesinde üretilen, vücudun strese gösterdiği tepkiyle ilişkili bir kortikosteroid hormondur. Kan basıncını ve şekerini artırır, [ı]kadınlarda kısırlığa neden olur[/ı]Ve bağışıklık sistemini baskılar.
Işte tamda bu yüzden sakin kalın lütfeeennn
Blackcim şekerim bunu en başa büyük puntolarla yazarmısın cnm rica etsem![]()
iki aya o kadar depresyona giriyorsa bizler napalım dimi :) ben ankarada oturuyorum canım
son çare bu olsa gerek![]()
amaan enerjimi düşürürmüyüm hiç.. Rabbim elbet yazdı ona da birgün ve ben o günü sabırsızlıkla bekliyorum gelene kadar da beklicem... Rabbim önce hiç olmayanlara versin sonra da bana inşallah
Ekledim canım uğur getirsin inşallah.Ben ben beni unutmuşsun canım bat 3 haziran
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyh sorma yaaa.
ağrılar ufak ufak devam. batmalar çoktan geçti zati. iştah sıfırın altında -10 gibi
zorla ilaç içicem diye iki lokma tıkıyorum ağzıma. ay bu iştahsızlık ne zormuş yaaa
sen ne alemdesin![]()
Benide ekleyin bari hic 3.çocuk bekleyen yok ilk olayim bat 27 mayis hamile
Kızlar bızde nıkahla evlendik ve hem yaştan dolayı hemde cok istediğimden başta zaman geçirirdim diyodum ama hemen çocuk ıstedım aylar sonra, zaten sevgililik falan derken yapmak istediğimiz herşeyi yaptık neden bekleyelım dedım, simdi düğün cok içimizde kalmıştı onu yapıyoruz yenı baştan. Garıpsenır bır durum ama kıme ne :) Bır yandan hamılelık hazırlıkları bır yandan dugun hazırlıkları, inşallah bende hazıranda hamılelık oncesı asamaları halledıp bebegıme kavusmak ıstıyorum.
Simir falan anladım da aşılar nasıl oluyo anlamadım. Yanı ne aşısı yaptırmak lazım, kımı gereklı dıyo, doktor gereklı degıl dedı bana![]()
bat sanırım 22 haziran canım habire değişiyorda :) deneme 11, yaş 30 ilk bebek olacak inşallah :)
Canım olmaz inşallah içini ferah tut sen. inşallah bebiş gelmiştir göbüşe. Hayırlı haberlerin olsun inşallah..
Eki Görüntüle 1130365
İstediğin su olsun bebeğim buyur bakalım. Hayırdır inşallah ne yaşadım güzel birşeydir umarım.
Hemen ekliyorum tatlım uğur getirsin görmedim ya geçmiş o kadar çokki gözler de bozuk zaten ekrana çok bakınca yazılar karışıyo bende. Özrümü bi kahveyle kabul et bebişim.
Eki Görüntüle 1130371
Saol canım :) sizde durumlar nedir ben bu ara yumurtlıycam sanırım :)
O zaman çalışmalara full time devam vee AYAKLAR FORAAAA...
Kizlar acele yardim edin ovulasyon testlerim boyle 4. Gunde cizgiler esit olunca esimle birlikte olduk 5.gun esim yoktu ben yine de test yaptim daha koyu cikti yumurtlamayi kacirdim mi acaba
Allah allah canım ya neden byle oldu anlamadım ben seninkini ben kupkuru oldum valla ne akıntı ne ağrı ağrılarım da bitti arada oluyo saçma sapan.
Takvime gore de 4 olanda yumurtluyordum
Geç yumurtluyo olabilir msiin acaba?
Merhaba canım bat yazar mısın uğurlu listeye ekliyimhoşbulduk teşekkür ederim :)
Hemen ekledim bitanem uğur getirsin bu ay göbişdolsun bebiş :)Beni unutmusun canim ya bat 23
kızlar ya adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo bana bi çareee![]()
Megacım ben bu ay senden çok ümitliyim bilesin valla güzel haber vereceksin bize inşallahhh. Sıcak koy ayaklarına tatlım.
Kızlar sizce hamile olma olasılığım var mı olmuş mudur kiii eşim dikkat ediodu amaaaa mide bulantımmm çok fenaaaaa çok fena a
Kimyasal sonucu hamile kalan çok arkadaş var canım olabilir de belli olmaz. Bebek düşünce bir ayağı içerde kalırmış demişti hatta bir arkadaş da.
Kızlar yumurta akı gibi ama beyazımsı bişiler geldi yumurtluyo olabilir miyim baş dönmesi de var
Yumurta akıysa yumurtluyorsun cnm 3-4 günü iyi değerlendirin. bol çalışma ayaklar fora..
ya kızlar bişi sorucam da valla konuya nasıl gireyim bilemedim.. her ne kadar birbirimizin yüzünü görmesekte insan utanıyo bu tür şeyleri sorarken ama nolur kusuruma bakmayın.. şu önemli günlerde birlikte olurken pozisyon önemli midir ?![]()
Canım ya eşin üstte olacak yada kol üstüne dolalma pozisyonu ile ama her pozisyonda da 1 saat ayaklar foraaa
Evet canım beklenen adet tarihi ve listeye ekledim uğur getirsin bu ay göbiş dolsun bebiş :)Bat dediğin adet tarihiyse 3 haziran inşaallah olmam. :)
Malesef iki gün once bende kırmızı kart yedim
Canım hakkında hayırlısı bu ay güzel haberler verirsin inşallah. Bu ay kür filan denemek ister misin? Bu arada yeni bat alabilir myim güncelleyim.
Canım hemen kötü düşünme ama koku var mı akıntıda, sarı mı?Kizlar ya benim akinti enfeksiyon galiba 5gundur devam ediyor ve afedersiniz ama tuvalete resmen onu akitmaya gidiyor gibiyim çok mu acil oldu özür dilerim oyleyse
Oy kıyamam canım ya bak sana bir çare hemen ben işte çok ağrı çekerdim bi de ters ya rahmim acayip ağrırdı. Şu dr eldivenleri varya, onlara sıcak su koyardım ve belime kasıklarıma koyardım ohh çok iyi gelirdi. Geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine.Ayyy kızlar kasıklarımda ve belimde acayip ağrı var duramıyorum ağrıdan akşam olsa da gitsem eve yatsam ya![]()