- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.341
hangi meslekle uğraşıyorsun canım bizim burada da dedikodu çok olur ben mümkün olduğunca anlatmıyorum kimseye bişeyişte mümkün olmuyo herşeyi takıyorum bebek olayına ayrı bir stres iş hayatına ayrı bir stres sonrada olumsuz etkilerini ben görüyorum yukarıdada yazdım bebek olayında daha rahat olucam inşallah iş hayatımdada sabah günaydın akşam iyi akşamlar bu kadar bunaldım artık
hangi meslekle uğraşıyorsun canım bizim burada da dedikodu çok olur ben mümkün olduğunca anlatmıyorum kimseye bişey
bugün adet günüm ne agrım var ne bişe dun degıl öncekı gun kasık agrım çok vardı bugun geçti dun ıdrar testı yaptm çıkmadı allahım hayırlısını nasıb etsın umarım adet olmam :26:
Sanırım dediğin olay kamunun her yerinde var....bende kamudayım benim çalıştığım yerde yaklaşık 1500 kişi çalışıyor bölüm bölüm....benim bölümüm allaha şükür iyi ama dışardakilerle hiç muhabbet etmiyorum bir yemeğe geliyorlar yok o öle yaptı yok bu böyle yaptı....en iyisi dedim anlatmamak dışarıdan seyretmek....sende en iyisini yapmışsın bırak yesinler birbirlerinikamu personeliyim canım işyerimiz çok sıkıntılı toplasan 20 kişi yokuz şoför hizmetli falan dahil ama ortam kötü, dedikodu çok, küslükler var, hergün tartışma kavga, heryerde fısırdaşmalar valla sıkıldım ben çok karışmıyorum ama bazen karışmadığım konularda bile beni çekiyolar olaya sinir oluyorum hafta sonu dedim artık bu işyerinde sevdiğim bi kaç kişi hariç iş dışında kimseyle muhabbete girmem işimi yapar oturum
Sanırım dediğin olay kamunun her yerinde var....bende kamudayım benim çalıştığım yerde yaklaşık 1500 kişi çalışıyor bölüm bölüm....benim bölümüm allaha şükür iyi ama dışardakilerle hiç muhabbet etmiyorum bir yemeğe geliyorlar yok o öle yaptı yok bu böyle yaptı....en iyisi dedim anlatmamak dışarıdan seyretmek....sende en iyisini yapmışsın bırak yesinler birbirlerini
yani en güzelini yapmışsın boşver onlar yesin birbirlerini...sana kim nasıl davranırsam öle davranırsın ... millet kamuda iş yapmaktan çok kime sataşırsan kimin moralinizi bozarsam mutlu olurum diyor...yönetici zaten çok önemli dengeyi koruyamadı bitiyor herşey...sende üzülme artık boşver gitsinevet kamuda çok bu tür olaylar bizde daha çok galiba.. çekememezlik çok fazla birde bizim bölümün bu hale gelmesinde müdür fonksiyonu büyük. müdür birkaç personelle çok samimi olupta (olmaması gerekirken} diğerlerini dışlarsa yanlış davranırsa personelde birbirine girer şimdide işin içinde çıkamıyoruz artık naaparlarsa yapsınlar umurumda değil bana kim nasıl davranıyorsa bende öyle oulcam aman küslük olmasın kırgınlık olmasın diye herkesle iyi olmaya çalıştım bir baktımki kendimden ödün veriyorum sürekli karşılık alamadığım içinde üzülüyorum artık bitti
hele sukur oldu....bilgisayarim bozuldu cepten girdim black askim dune kadar kasiklarimda sık sık kramplar oldu bugun henuz bisey yok cnm sende durumlar nasil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bata kaç gün var tatlım
bugün adet günüm ne agrım var ne bişe dun degıl öncekı gun kasık agrım çok vardı bugun geçti dun ıdrar testı yaptm çıkmadı allahım hayırlısını nasıb etsın umarım adet olmam :26:
Iyi geceler kızlar :) bende randevu aldum iki hafta sonra doktora gidiyorum insallah haziran umutlarimiz da boşa çıkmaz :)
yani en güzelini yapmışsın boşver onlar yesin birbirlerini...sana kim nasıl davranırsam öle davranırsın ... millet kamuda iş yapmaktan çok kime sataşırsan kimin moralinizi bozarsam mutlu olurum diyor...yönetici zaten çok önemli dengeyi koruyamadı bitiyor herşey...sende üzülme artık boşver gitsin
ben yeni hastalandım canım daha 1 ayım var yaklaşık 22-23 haziran arası bekliycem...yarın klomene başlıcam kısmetseüzülmücem tatlım artık müdürümüzün bu durumlarıda üstlerimize kadar gitti görevden alınması düşünülüyo bakalım hakkımızda hayırlısı artık bugün benim için yeni bir dönem başladı artık kendimden umutluyumsenin durumlar nasıl bata ne kadar kaldı
hele sukur oldu....bilgisayarim bozuldu cepten girdim black askim dune kadar kasiklarimda sık sık kramplar oldu bugun henuz bisey yok cnm sende durumlar nasil
ben yeni hastalandım canım daha 1 ayım var yaklaşık 22-23 haziran arası bekliycem...yarın klomene başlıcam kısmetse
bugün bişey hissetmiyorum kulak uğultum hariç. arada aşağıdan bıçak batıyo gibi ama kulağım çok fena bugün yaaa...
Merhaba canım inşallah adet olmazsın tatlım güzel haberler ver bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?