• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canım umutsuzluk yok karamsarlık yok bu ay olmazsa temmuzda olacak biliyorum beklemek çok zor. 9 aydır istiyorum bende ama bu ayki kadar hiç rahat olmadım aslında her ay stres üzüntü ve olmayacağıını düşünmek ama yine de umut etmek... çok acı veriyor. ama stres en büyük düşmanımız bizim. rahat olman gerekiyor Rabbime şükürler olsun bebek sahibi olabilecek durumdayız o zaman olacak. şimdi olmasa önümüzdeki ay. sadcee kafamızın rahat olması gerekiyor. bunun içiin burdayız birbirimizi rahatlatmak için güzel sohpetler için, bilmediklerimizi öğrenmek için. Şimdi bi yeşil çay yap kendine hadi bende içiyorum karşılıklı içeriz olur mu?

Eki Görüntüle 1130257

Bı ay ikinci ayımdı ama çık mutluydum o yüzden aşırı hayal kırıklığına uğradım nedense.cuma kan vermiştim sonuçları bugün alıcam bakalım hormonlar nasılmış...

evet canım, teşekkürler şu an henüz kimseyi tanıyamadığım için izlemedeyim :17:

izleme canım katıl burda kimse birbirini tanımıyor ama herkesin amacı aynı. yani biz aynı yl yolcusuyuz bu yolda birbirimize yardım ediyoruz canım. Gel kaynaşalım sana da kahve ısmarlıyım içer misin? $indir.jpg

canım sen özel de mi yaptırmıştın? Ben devlete gideyim diyorum maddi olarak daha ucuz diye. Ama özel kadar hızlılar mı bilmiyorum?

ben özelde yaptırmadım devlette taş çatlasa 4 ay sürüyor rapor alması.bende maddı açıdan mümkün olmadığı için devleti tercih ettim mecbur..

Bı ay ikinci ayımdı ama çık mutluydum o yüzden aşırı hayal kırıklığına uğradım nedense.cuma kan vermiştim sonuçları bugün alıcam bakalım hormonlar nasılmış...

Canım umarım hormonlarda sorun yoktur bende oğluma ilk ay hamile kalmıştır. ilk aylarda dedim hep tamam olacak ne de olsa sorun yok. aaa olmadı bir ay daha olmadı bir ay düşük yaptım kendi kendine düştü ve testler sonucu tsh yüksekti oldukça. ilaç kullanıyorm ve mantar varmış onu da temizledik bu sefer tek korkum sezeryan sonrası tüplerin kapalı olması muhtemelmiş. bu ayda olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çektircem inşallah bu ay olur göbiş dolar bebiş de gerek kalmaz. Rabbim büyüktür canım yaa.:10:

ben özelde yaptırmadım devlette taş çatlasa 4 ay sürüyor rapor alması.bende maddı açıdan mümkün olmadığı için devleti tercih ettim mecbur..

Merhaba canım ben açıkçası devlet hastanesini daha çok beğeniyorum herşey ücretsiz ben nerdeyse haftada bir kan testi yaptırıyorum idrar testi birde bizim bursa ynei açıldı devlet hastanesi miss gibi valla hiç özele gidesim yok. bebek olursa ne olur bilmiyorum.

Canım umarım hormonlarda sorun yoktur bende oğluma ilk ay hamile kalmıştır. ilk aylarda dedim hep tamam olacak ne de olsa sorun yok. aaa olmadı bir ay daha olmadı bir ay düşük yaptım kendi kendine düştü ve testler sonucu tsh yüksekti oldukça. ilaç kullanıyorm ve mantar varmış onu da temizledik bu sefer tek korkum sezeryan sonrası tüplerin kapalı olması muhtemelmiş. bu ayda olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çektircem inşallah bu ay olur göbiş dolar bebiş de gerek kalmaz. Rabbim büyüktür canım yaa.:10:

Ben 27 yaşındayım canım ilk bebişim olucak ve çok korkuyorum olmaz diye :( Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip eder inş

sen yaz tatlım cevaplarız biz

ne yazayım ki herkesin bir hikayesi var,, kısaca anlatayım ben kendimi,, 9 yaşında bir oğlum var ona hamile kalmakta çok zorlanmamıştım 8. ayda gelmişti miniğim.. ikinci çocuk düşünmedim hiç taa ki oğlum herkesin bir kardeşi var benim neden yok diyene kadar... şimdi de 2 senedir uğraşıyorum olmuyo maalesef... en son bütün korkularımı bi kenara bırakıp doktora gittim çok şükür bir problem olmadığını söyledi... klomen verdi ilk defa bu ay kullandım bugünler çalışma günlerim :17::17::17: artık Rabbim bilir gerisini

Merhaba canım ben açıkçası devlet hastanesini daha çok beğeniyorum herşey ücretsiz ben nerdeyse haftada bir kan testi yaptırıyorum idrar testi birde bizim bursa ynei açıldı devlet hastanesi miss gibi valla hiç özele gidesim yok. bebek olursa ne olur bilmiyorum.

ben Zeynep kamile gidiyorum.gönül ister özele gitmeyi ama bi bilgi de edinemiyorsun...bir şey sorcak olsan o bilgiler senin işine yaramaz diyorlar..bende ne yapıyolar ne ediyolar tedavi nasıl bilmiyorum..ikinci aşılamam olacak haziranda.bakalım tutarsa tutacak..tüp bebek bölümü çok başarılı diyorlar yalnız.

Arkadaslar bu sık idrara cikma durumu tam olarak ne zaman basliyo gebelerde fikri olan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back