- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.121
Canım geç döllenme olduysa kanda da çıkmaması normal bende oğluma hamileyken silik 10 gun sonra çıkmıştı. Hemen bi test daha yap onda da silik çıkarsa kan tahlili yaptır canım. Kaç gündür seni bekliyorduk bizde hadi hakkında hayırlısı bakalım. Guzel haberler ver bize.bi test daha yap yaz sonucuda bize cnm
şu anda evde başka yok öğleden sonra merkeze inip alacağım canım acaba test bozuk olabilir mi bak fotosunu da koyuyorum
Bebeğim bal gibi çift çizgi bence bhcg 200 lerde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dün yaptırdım kan testi 110 :) canım
dün yaptırdım kan testi 110 :) canım
Sağ salim kucağına al inşallah bizede dua et :) bugün kandil
İnşallah bitanem kismet.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm ben incir kürü uyguluyorum iki gün oldu başlayalı tadı çok güzel:) artanını da eşim içiyo:):):):)
Sağ salim kucağına al inşallah bizede dua et :) bugün kandil
anmin inşallahh rabbim herkesin duasını kabul etsin
Ay helal olsun canim ne demek zaten çok erken saatteydi.Kizlar hakkinizi helal edin ibrahim hocanin programi haber a da imiş. . Bende sabahtan beri bekliodm kusura bakmayın suan yayinda.. anlatiyor
Tüm anne adaylarının kandili mübarek olsun inşallah Allahım hepinize sağlıklı evlatlar versin tabi banadabenide eklersen sevinirim bat 3 haziran
Tabi ki ekleri canim hoşgeldin. Liste uğur getirsin inşallah. Eklenecek ark var birkaç tane daha burdan ekleyemiyorum bilgi dan değişiklik yapabiliyorum acinca eklerin cnm. Biraz bahseder misin kendinden.
Şifa olsun bebek olsun sana inşallah.Kızlar ben var ya mesir macunu bile aldım :)) bu ay deneyeceğim
Ay helal olsun canim ne demek zaten çok erken saatteydi.
Şifa olsun bebek olsun sana inşallah.
Aa bugun kandil unutmustum Seninde mandolin mübarek olsun cnm. Bugün ilişkiye girmek günah dimi? Bos gecicez.
Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun..rabbim hepimize kisa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah..
Canim yumurtluyorsun bence de kavurma bu günü önce eşine kahve incir spermler hareket lensin sonraki Gazan mübarek olsun. İnşallah tutunur minnak.Kizlar ya bana yardim edin bugün kasiklarim çok agriyor lavaboda bildiğin yumurta yi kirmissinda aki akiyomus gibi beyaz renkli uzayan bol sivi geldi bu sperm mi bilemedim ovulasyon testi yaptim çizgi çok belirgin değil yumurtlamis olabilir miyim misafirin gidince hemen ilişki deniyim değil mi
canımmm nacizane ben bu konuya açıklık getirmk istedim ilişkiye girmek için adet günleri ve doğum sonrası loğusalık kanaması yaşayanlar hariç hiçbir zaman sınırlaması yoktur yani bu günler dışında günah değildir YALNIZ islam alimleri günah olmamasına rağmen bazı günler ilişkiye girmeyi tavsiye etmemişlerdir kandil geceleri de bu günlerden...yılda topu topu kaç kez kandilimiz var ki dimi...o yüzden bu günler eşle değil Rabbimzle yakınlaşarak geçrlmesi daha doğrudur ahiretimiz açısından
Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun..rabbim hepimize kisa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah..
Tüm anne adaylarının kandili mübarek olsun inşallah Allahım hepinize sağlıklı evlatlar versin tabi banadabenide eklersen sevinirim bat 3 haziran
Canim yumurtluyorsun bence de kavurma bu günü önce eşine kahve incir spermler hareket lensin sonraki Gazan mübarek olsun. İnşallah tutunur minnak.
Saol canim bende boyle düşünüyordum aslinda. Dediğin gibi kaç kandilimiz var ki.
Seninde kandilin mübarek olsun cnm. Aminn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?