- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.081
ben yaptım yakıyı canım adetim bitince belime yapıstırdım 3 gün kaldı baya yaktı sıcak yaptı.bana fayda etmedi ama dene derim
Ben sadece yumurtlama gunlerimde iliski oldugu vakit yaki yapistirdim abdest icin cikardim bakalim sonuc batta belli olur hayirlisi tatlim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Meraba bnde ocakta anne olcam hayırlısıyla
Mayis ayindan takip ediyodum sizi kizlarin cogu hamile kaldi orda insaallah sende mujdeli haberi vereceksin inaniyorum ben..Insallah canim ya bende onun gibi sanslilardan olup yukselir cok umutlandim bakalimmm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
:) haklısın canım pek ne zaman yapsak anlarız?
Parmak mi sokuluyo ta ileriye kadar mi ..Canim iki uc gun kala belli oluyo sert bir sekilde ele geliyor rahm gebelik yoksa
Anladım tatlım eskiler beli sıcak tuttuğu için öneriyor lar ama bilemedim simdi bende ne yapsam ki?kafam alakbullak oldu vesile olur sifa olur diye ne duysak yapar olduk Rabbim dermansiz dert vermesin ne yapalım sınav deyip mükafattimizi vereceği günü sabırla bekleyecegiz artık :)sen ne yapıyorsun baska bebek için anlatsana:)
Canim bende duymustum bebegin tutunmasi icin faydali ama hamile kalir kalmaz cikariliyormus
iyi yapmıssın canım hayırlısı olsun insallah
Mayis ayindan takip ediyodum sizi kizlarin cogu hamile kaldi orda insaallah sende mujdeli haberi vereceksin inaniyorum ben..
Parmak mi sokuluyo ta ileriye kadar mi ..
Canim bende duymustum bebegin tutunmasi icin faydali ama hamile kalir kalmaz cikariliyormus
İnşallah kalırız denedik bakalım hayırlısı canım
folbiol dostinex glukofen kullanıyorum. doktorum bana glifor çok etkili değil demişti. sen benden zayıfsın umarım etkisini görürsün
Sarımsak cayi ben kullandım bir ise yaramiyor
ahhh o kıllar benimde cok arttı iycevalla çok haklısın ilaç içe içe bi hal olduk. bide bende bu ilacı kullandığımdan beri aşırı kıllanma oldu. kocamın bacakları nasıl benimde aynı. Allah sonumuzu hayır etsin sonunda bebek olacaksa herşeye razıyım katlanırım . benimde bu ay adetten sonra kahve akıntım oldu .
Meraba bnde ocakta anne olcam hayırlısıyla
Mayis ayindan takip ediyodum sizi kizlarin cogu hamile kaldi orda insaallah sende mujdeli haberi vereceksin inaniyorum ben..
Parmak mi sokuluyo ta ileriye kadar mi ..
nsallah canim bende umit ediyorum insallah hamileyimdir dua ediyorum ama kismette nasipte varsa oluyo yoksa olmuyoevet arkadaslarimin cogu hamis kaldi sukur
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Aynen cnm valla biz yine de devam ediyoruz benimde bel agrim var. Arada kssik vatmalari oluyor. Hayirlisi olsun bakalim.
Bizde ediyoz gün aşırı.inş hepimiz hamile kalırız bu ay☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah gece kuşu hayırdır neden ayaktasın?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir anda stres oldum yaa. Sankı olmayacak gıbı hıssettım neden bılmıyorum cok uykusuzum ondan geldıler sanırım poff.. Dunde cok gergındım bu tsh yuksekmı acep hala yaa dr a gıtmem lazım yıne galıba
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Stres yok arkadaşım hele senin Allah uzun ömür versin bir tane var daha rahat olman lazım .Biz daha hiç tatmadık o duyguyu dolayısıylada daha çok sıkıntıya giriyoz.Allah büyük elbet bir gün hepimiz bebeklerimize kavuşacağız.Sadece biraz zaman.
Cnm gunaydun inan bir tane olması da ayni hic farketmiyo bu seferde ona kardeş yapamama stresi oluyor. Oglm bebeklere bayiliyo bana diyo anne bebek gelecekti hala göbek boş neden almiyosun. Sabredelim oğlum gelecek diyorum. Evlat isteyipte sahip olamama burdede ayni besdede. İnşallah bütün bebeklerini sikintisiz kavusursun cnm.
Günaydın arkadaşım haklısın ama beterin beteri derler ya o hesap .Olacak inş moral bozmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?