• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Merhaba kizlar ben yumurtlayip yumurtlamadigimi anlayamadim beyaz akintim var ama kremsi gibi yumurta aki gibi degil ...23 mayis benim ovulasyon gunumdu yani dun sizce bugunde iliski olsa tutarmi yoksa tren kactimi ☺yani 1-2 gun sonra bile olsa tutabilme sansi varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yumurta aki gibi olan akinti herkeste olmuyomus canim bendede yok mesela

Yumurta aki gibi olan akinti herkeste olmuyomus canim bendede yok mesela

Bende hic oyle akintim olmadi benimki hep beyazimsi sulu.yogun degil.yumurtlamiyozmu acaba

Son düzenleme:
Merhaba kizlar ben yumurtlayip yumurtlamadigimi anlayamadim beyaz akintim var ama kremsi gibi yumurta aki gibi degil ...23 mayis benim ovulasyon gunumdu yani dun sizce bugunde iliski olsa tutarmi yoksa tren kactimi ☺yani 1-2 gun sonra bile olsa tutabilme sansi varmi

Devam et cnm adete bır hafta kalaya kdr devam ;)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende hic oyle akintim olmadi benimki hep beyazimsi sulu.yogun degil.yumurtlamiyozmu acaba

Yok canim oyle dusunme yumurtlamada problem olsa adet olmazdk zaten bu arada benim bi oglum var yani illa o akintinin olmasi gerekmiyomus cok takilma ona

Iki aydir bende denedm ve elime sertlik geldi sonucta adet oldm gebe olundugunda rahim yukari kalkiyor o yuzdn parmak sokuldugunda bosluk farkediliyomus. ogluma hamileligmde bilmedigm icin denememistm ama dogru cikiyor eskidende oyle anlarlarmsti hamilelgi

Ayyy ben bunu ölsem yapamam ama bişey diyecem ama gülmeyin sakın eşimize soylesek o başka türlü anlayın işte (cok utnadim simdi)anlamazmi?

Ya bende hep merak ederdım hurrem mesela hamıle kalıyor ya ebe kadın bakıyo elınde alet yok bacaga acıyo bakıyo gebe doyo ne yapıyo arkadas formul neyse yapalım da boşuna ğara dokmeyelım. Şimdiye kdr ne kaa para verdık şu testlere yahuuuu

Canim rahmin kivamindan anliyorlar rahim gebe kalinca yumusarmis

Adete iki uc gun kala dene canim belli oluyo zaten ben iki ay da denedm ve sertlik geldi umudum kirildigi halde belki herkeste rahim ayni sekilde olmuyodur diye birsuru testler yaptim sonuc negatif demekki dogruymus

Ben de ayni oyle oldum zaten belli oluyor rahim top gibi sert ele geliyor ama hamile kaldigim ay yaomistum yumusacikti

Ayyy ben bunu ölsem yapamam ama bişey diyecem ama gülmeyin sakın eşimize soylesek o başka türlü anlayın işte (cok utnadim simdi)anlamazmi?

Evet yapmasi biraz zor bende huylaniyorum yaparken ama eslerimzinde o sekilde anlayacagini dusunmuyorum tatlim adamlarn kafasi o an baska seylere calisiyo zaten:D:D:D

Evet yapmasi biraz zor bende huylaniyorum yaparken ama eslerimzinde o sekilde anlayacagini dusunmuyorum tatlim adamlarn kafasi o an baska seylere calisiyo zaten:D:D:D

:) haklısın canım pek ne zaman yapsak anlarız?

Rahmimizi nasil ellicez ya ilişki sirasinda esimiz anlar mi ki

Kızlar adetim 11 gün gecikti, ve 1 haftadır hasta olacak gibi kasık agrisi var ara ara. Hamilelik belirtisi mi ?
cnm bi idrar testi yapsanaaaaaa ne duruyosunnnnn

ayyyyy hayırlı olsun inş sağlıcakla kucağına alırsın bize de uğur getirirsinnnnnn

Merhaba kızlar bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim. şöyle bi foruma baktım kürler havada uçuşuyo. İncir kürünü deniyorum bende bakalım ilk denememizde başarılı olacakmıyız :1: adet düzensizliği yada herhangi bi sıkıntım yok ama zayıfım biraz bu da hamileliği zorlaştırıyomuş. Bi fikri olan var mı bu konuda:28:
ben de oğluma hamile kaldığımda baya zayıftım 47 kiloydum hamiş kalmam 2 yıl sürmüştü>) ondan mı bilmem ama aşırıysa etkileyebiliyormuş.

Arkadaşlar bu uyguladığımız kürler çifter çifter yumurtlatmasın bizi😀😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş çift yumurtlarız ikizlerimiz olur hehee:))))

bu aralar ikize takmış durumdayım:)

Sol kasığım hep batıyor dıyordum. Utu yapayım dedım resmen sol bacagıma vurdu. Belkı usuttum dıye sıcak su torbası koyuyorum kasıklarıma. Çorapsız hiç gezmem ama. Bi de çok ayakta duramıyorum oturma hissi geliyo. Kist felan olabilir mi acaba ya korkmaya bAşladım ben hiç böyle olmazdı.

cnm geçmiş olsun kasıklarına karnına sıcak su torbası koyma ayaklarına koy kasıklara çok zararlıymış ben asla koymam ağrıdan yamulsam da ılık süt içer çorap giyer ve ayağımı sıcak tutarım

Hoşgeldin cnm bilg açınca eklerim listeye cnm. İnşallah sanada uğur getirsin.

yaaa beni de ekleyin neden eklemiyosunuzzzzz
bat 7 hazirannn

Afiyet olsun yarasin :))) ay bugunden sonra sira safak saymaya geliyor.Ben elle anlayabiliyorum aslinda her ay rahimin sertligine gore teste gerek kalmadan hamile kalip kalmadigimi anliyorum ama yine de umut oluyor insanin iconde insallah yanilmisimdir diye. Bu ay cesaretim yok heralde son gune kadar bekleyecegim

ben yapamam heralde huylanırım

Kizlar iliskiden 5 gun sonra gebelik olup olmadgini gosteren testler varmis.deneyen yada bilgisi olan varmi ??
ben erken gebelik testi almıştım bi kere internetten ama bat tan bi hafta önce filan yapılıyo benm bildiğim kadarıyla. tabii hamiş olmadığım için negatif çıkmıştı ne kadar doğrudur bilemem çok da fiyatlı değil aslında.

ya kızlar ben bugün bi soru sormuştum arada kaynamış. bi daha sorayım bari...
bu ay ovulaston testi yaptım iki gün önce tek çizgi çıktı ama internetteki yumurtlama hesaplarına göre iki gün önce yumurtlamam lazımdı biz de değerlendirdik
dün akşam merak ettim bi daha test yaptım çift çizgi çıktııı mecbur gene değerlendirdik inş tutar da bu akşam test yapmadım artık gerek yok bu ay dimi.
gene gün aşırı devam mı etsek of ya bilemiyorum ki.

Canim iki uc gun kala belli oluyo sert bir sekilde ele geliyor rahm gebelik yoksa

Tamam o zaman erken benim için bakalım cesaret edebilirsem denerim saol tatlım cvplar için :)

cnm bi idrar testi yapsanaaaaaa ne duruyosunnnnn

ayyyyy hayırlı olsun inş sağlıcakla kucağına alırsın bize de uğur getirirsinnnnnn

ben de oğluma hamile kaldığımda baya zayıftım 47 kiloydum hamiş kalmam 2 yıl sürmüştü>) ondan mı bilmem ama aşırıysa etkileyebiliyormuş.

inş çift yumurtlarız ikizlerimiz olur hehee:))))

bu aralar ikize takmış durumdayım:)

cnm geçmiş olsun kasıklarına karnına sıcak su torbası koyma ayaklarına koy kasıklara çok zararlıymış ben asla koymam ağrıdan yamulsam da ılık süt içer çorap giyer ve ayağımı sıcak tutarım

yaaa beni de ekleyin neden eklemiyosunuzzzzz
bat 7 hazirannn

ben yapamam heralde huylanırım

ben erken gebelik testi almıştım bi kere internetten ama bat tan bi hafta önce filan yapılıyo benm bildiğim kadarıyla. tabii hamiş olmadığım için negatif çıkmıştı ne kadar doğrudur bilemem çok da fiyatlı değil aslında.

ya kızlar ben bugün bi soru sormuştum arada kaynamış. bi daha sorayım bari...
bu ay ovulaston testi yaptım iki gün önce tek çizgi çıktı ama internetteki yumurtlama hesaplarına göre iki gün önce yumurtlamam lazımdı biz de değerlendirdik
dün akşam merak ettim bi daha test yaptım çift çizgi çıktııı mecbur gene değerlendirdik inş tutar da bu akşam test yapmadım artık gerek yok bu ay dimi.
gene gün aşırı devam mı etsek of ya bilemiyorum ki.
cnm ayın ortasındaki 10 günü daha yoğun değerlendiriyoruz ok:)

Daha varmış cnm sen çalışmalara başla artık ıkı gunde bır bır de formul bak ılışkı sırasında esın boşalmadan kalça altına yastık konacak ve boşalınca da hemen çıkılmayaccak 1 dk bekle sonra ayakları havaya kısaca Ayaklar foraaa...bır saat yatılacak kanun böle :)

Aynen defiğini yapıyoruz yalnız boşaldıktan sonra yastık koyuyorduk senin dediğin gibi deniycem teşekkürler :)

Back