Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Aynen defiğini yapıyoruz yalnız boşaldıktan sonra yastık koyuyorduk senin dediğin gibi deniycem teşekkürler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi ya bizde bosaldiktan sonra yastik koyuyoduk bi de 10dk hatip kalkiyorum calistigim içinde hemen banyo yapmam gerekiyor anlasilan hamile kalmamak için elimden geleni yapiyormusum:)

Kizlar yarın saat 9 -11 arasi ibrahim Saraçoğlu kanal a da kisirlik cocuk sahibi olmak isteyenler ve hamileligi nasil kolaylastirabilirsiniz gibi konularda program yapicak izlemek isteyenlere duyurulur. . Belkim faydalaniriz

Canin selam neolduki kullanmayın demissinde merak ettim:)

merhaba canım prospektusunu okudum gebelık durumunda vede emzırmede kullanılması onerılmıyormus uyarısı vardı bende korktum cıkardım

Canım selam yakıyı neden kullanmayalim biseymi oldu?

merhaba canım gebelık durumunda kullanılması sakıncalı yazıyodu bende korktum cıkardım burayada yazıp uyarmak ıstedım cok vaktım yoktu acıklama yapamadım kusuruma bakmayın...

cnm ayın ortasındaki 10 günü daha yoğun değerlendiriyoruz ok:)
işte dün değerlendirdik ya bu akşam yapmayalım diyorum yarın akşama inş.
of ne zor şey hamile kalmak ben zor hamile kalıyorum herhalde oğlumda da öyle olmuştu
hele bi dr a gitmiştik direk tüp bebek demişti hem de hiç bir sorun bulamadığı halde... tırsıp dönmüştüm eve yaza ertelemiştim sonra da hamile kalmıştım Allah'tan.

Kizlar yarın saat 9 -11 arasi ibrahim Saraçoğlu kanal a da kisirlik cocuk sahibi olmak isteyenler ve hamileligi nasil kolaylastirabilirsiniz gibi konularda program yapicak izlemek isteyenlere duyurulur. . Belkim faydalaniriz

ayy evde olmayacağız yarın... siz izleyin bize yazarsınız burdan artık. nasip...

merhaba canım prospektusunu okudum gebelık durumunda vede emzırmede kullanılması onerılmıyormus uyarısı vardı bende korktum cıkardım

Anladım tatlım eskiler beli sıcak tuttuğu için öneriyor lar ama bilemedim simdi bende ne yapsam ki?kafam alakbullak oldu vesile olur sifa olur diye ne duysak yapar olduk Rabbim dermansiz dert vermesin ne yapalım sınav deyip mükafattimizi vereceği günü sabırla bekleyecegiz artık :)sen ne yapıyorsun baska bebek için anlatsana:)

Saol tatlm erken kalkiyorum zaten bakaym

Canim yarin kandil bence iliskiye girmeyin iyi demezler yinede sen bilirsin

Yok canim oyle dusunme yumurtlamada problem olsa adet olmazdk zaten bu arada benim bi oglum var yani illa o akintinin olmasi gerekmiyomus cok takilma ona

benilaçla adet olyom canım kendi kendime adet olamıyom ondan yumurtlamıyom sanırımAllah bagıslasın evladını canım

Sbl canim sen yakıyla ilgili bisey duydunmu hic ???

Canim duydum ama denemeyi dusunmedm yaslilarimizdan bayanlar icin yaki yakmayn iyi olmaz dediklerini duymustm cocukken falan hatirliyorm yani

sabah ben kalkamam büyük ihtimal kızlar izlerseniz neler diycek bizede yazarmısınız neler dediğini

Canim duydum ama denemeyi dusunmedm yaslilarimizdan bayanlar icin yaki yakmayn iyi olmaz dediklerini duymustm cocukken falan hatirliyorm yani

Hadi yaa bende tamm tersini duydum neyse veren Allah neyi vesile edecek bakalim neylerse güzel eyler demi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…