• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Nabıyon dedim yani bebeeeemmmm

İnşallah dr umu aradım yumurta döllendıyse yerlesene kdr agrı olabılır dedı. Sonra tsh sordu bende ılaca dvm daha ıyı hıssedıyorum çarpıntım oluyo dedım o da hmn test yaptırmamı ıstedı fazla duserse de ıyı olmaz dedı. Tutunma sorunu olabılır dedı sizce yakı mı kullanıyım tutunması için ya pof cnm sıkıldı aramasaydım keşke :(

şekerim iyiyim de senin yine ayarlar bozulmuş. iyikide aramışsın. aynı batmalar bendede var. hemen testlerini yaptır ilacın dpzajını ayarlar doktorun.
ben bi iş yapmıyorum namazı bile oturarak kılıyorum sende dikkat et.:34:

Afiyet olsun yarasin :))) ay bugunden sonra sira safak saymaya geliyor.Ben elle anlayabiliyorum aslinda her ay rahimin sertligine gore teste gerek kalmadan hamile kalip kalmadigimi anliyorum ama yine de umut oluyor insanin iconde insallah yanilmisimdir diye. Bu ay cesaretim yok heralde son gune kadar bekleyecegim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zambak cım rahim sertliginden anlıyorum demişsin nasıl anlıyorsun merak ettim?

Afiyet olsun yarasin :))) ay bugunden sonra sira safak saymaya geliyor.Ben elle anlayabiliyorum aslinda her ay rahimin sertligine gore teste gerek kalmadan hamile kalip kalmadigimi anliyorum ama yine de umut oluyor insanin iconde insallah yanilmisimdir diye. Bu ay cesaretim yok heralde son gune kadar bekleyecegim

Ay nasıl anlıyorsun cnm anlatabılır mısın merak ettım :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zambak cım rahim sertliginden anlıyorum demişsin nasıl anlıyorsun merak ettim?

Canim ellerini sabunla yika temiz olsun parmagini vajinaya soktugunda eline rahim geliyor erik gibi sert yusyuvarlaksa ama adete 1 hafta kala hamile degilsin yumusaksa dudak ici gibiyse hamilesin. Hamile oldugumda da denedim tuttu 4 aydir da hamile degilim tutuyor hatta cok umutlu oldugumda da

Anladim tatlim Peki bicak kesigi dediğiniz ara ara yanma hissi gibimi acaba bide bacaga vurunca hamilelik belirrisimi bata 8 yada 10 gün varken

Cnm her bunyede farklı oluyor ama genelde bata kalmadan dollendıkten sonra hıssedıyorsun yavas yavas. Evt hanı ayaklarını usutursun de alttan bıcak batar ya onun gıbı

Canim ellerini sabunla yika temiz olsun parmagini vajinaya soktugunda eline rahim geliyor erik gibi sert yusyuvarlaksa ama adete 1 hafta kala hamile degilsin yumusaksa dudak ici gibiyse hamilesin. Hamile oldugumda da denedim tuttu 4 aydir da hamile degilim tutuyor hatta cok umutlu oldugumda da

Degısıkmış :) valla ben mantarı yenı atlattım kurtuldum boyle bısey yapamam yahu ya bebek varsa bırsey olmasın zambakcım bebege.

Iki aydir bende denedm ve elime sertlik geldi sonucta adet oldm gebe olundugunda rahim yukari kalkiyor o yuzdn parmak sokuldugunda bosluk farkediliyomus. ogluma hamileligmde bilmedigm icin denememistm ama dogru cikiyor eskidende oyle anlarlarmsti hamilelgi

Iki aydir bende denedm ve elime sertlik geldi sonucta adet oldm gebe olundugunda rahim yukari kalkiyor o yuzdn parmak sokuldugunda bosluk farkediliyomus. ogluma hamileligmde bilmedigm icin denememistm ama dogru cikiyor eskidende oyle anlarlarmsti hamilelgi

Ya bende hep merak ederdım hurrem mesela hamıle kalıyor ya ebe kadın bakıyo elınde alet yok bacaga acıyo bakıyo gebe doyo ne yapıyo arkadas formul neyse yapalım da boşuna ğara dokmeyelım. Şimdiye kdr ne kaa para verdık şu testlere yahuuuu

:) bende yapamam batı beklerim ya 13 haziran :)

Daha varmış cnm sen çalışmalara başla artık ıkı gunde bır bır de formul bak ılışkı sırasında esın boşalmadan kalça altına yastık konacak ve boşalınca da hemen çıkılmayaccak 1 dk bekle sonra ayakları havaya kısaca Ayaklar foraaa...bır saat yatılacak kanun böle :)

Ya bende hep merak ederdım hurrem mesela hamıle kalıyor ya ebe kadın bakıyo elınde alet yok bacaga acıyo bakıyo gebe doyo ne yapıyo arkadas formul neyse yapalım da boşuna ğara dokmeyelım. Şimdiye kdr ne kaa para verdık şu testlere yahuuuu

Bu ay dene canim parmagna acayip bir sertlik geliyo zaten eger gebelik yoksa, varsada yumusaklik yada sonsz bir bosluk hissi oluyomus hatta dunde denedim ben yumurtlama donemine girmedm daha o yuzden yine ayni sertlikle karsilastm

Bu ay dene canim parmagna acayip bir sertlik geliyo zaten eger gebelik yoksa, varsada yumusaklik yada sonsz bir bosluk hissi oluyomus hatta dunde denedim ben yumurtlama donemine girmedm daha o yuzden yine ayni sertlikle karsilastm

Ne zmn yapıcam pekı yumurtlama bıttı bende

Merhaba kizlar ben yumurtlayip yumurtlamadigimi anlayamadim beyaz akintim var ama kremsi gibi yumurta aki gibi degil ...23 mayis benim ovulasyon gunumdu yani dun sizce bugunde iliski olsa tutarmi yoksa tren kactimi ☺yani 1-2 gun sonra bile olsa tutabilme sansi varmi

Ne zmn yapıcam pekı yumurtlama bıttı bende

Adete iki uc gun kala dene canim belli oluyo zaten ben iki ay da denedm ve sertlik geldi umudum kirildigi halde belki herkeste rahim ayni sekilde olmuyodur diye birsuru testler yaptim sonuc negatif demekki dogruymus

Back