- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.021
Nabıyon dedim yani bebeeeemmmm
İnşallah dr umu aradım yumurta döllendıyse yerlesene kdr agrı olabılır dedı. Sonra tsh sordu bende ılaca dvm daha ıyı hıssedıyorum çarpıntım oluyo dedım o da hmn test yaptırmamı ıstedı fazla duserse de ıyı olmaz dedı. Tutunma sorunu olabılır dedı sizce yakı mı kullanıyım tutunması için ya pof cnm sıkıldı aramasaydım keşke
Afiyet olsun yarasin :))) ay bugunden sonra sira safak saymaya geliyor.Ben elle anlayabiliyorum aslinda her ay rahimin sertligine gore teste gerek kalmadan hamile kalip kalmadigimi anliyorum ama yine de umut oluyor insanin iconde insallah yanilmisimdir diye. Bu ay cesaretim yok heralde son gune kadar bekleyecegim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende cikiyorum evet ama batma oluyo idrara cikarken hele alttan bayagi bicak saplanio gibi canim senin ilk degerin kactida masallah bu kadar gusel yukseldi ayy insallah benimde vardir bebisim yaa
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Insaallah asibayburtlu gibi seninde durumun hamilesindir i sallah canim...
hoşgeldin cnm bebişin için üzüldüm aynende dediğin gibi hayırlısı tabii....bu formdaki herkes hamile kalacak o kadar:)))))
Afiyet olsun yarasin :))) ay bugunden sonra sira safak saymaya geliyor.Ben elle anlayabiliyorum aslinda her ay rahimin sertligine gore teste gerek kalmadan hamile kalip kalmadigimi anliyorum ama yine de umut oluyor insanin iconde insallah yanilmisimdir diye. Bu ay cesaretim yok heralde son gune kadar bekleyecegim
Zambak cım rahim sertliginden anlıyorum demişsin nasıl anlıyorsun merak ettim?
Zambak cım rahim sertliginden anlıyorum demişsin nasıl anlıyorsun merak ettim?
Anladim tatlim Peki bicak kesigi dediğiniz ara ara yanma hissi gibimi acaba bide bacaga vurunca hamilelik belirrisimi bata 8 yada 10 gün varken
Cnm her bunyede farklı oluyor ama genelde bata kalmadan dollendıkten sonra hıssedıyorsun yavas yavas. Evt hanı ayaklarını usutursun de alttan bıcak batar ya onun gıbı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ellerini sabunla yika temiz olsun parmagini vajinaya soktugunda eline rahim geliyor erik gibi sert yusyuvarlaksa ama adete 1 hafta kala hamile degilsin yumusaksa dudak ici gibiyse hamilesin. Hamile oldugumda da denedim tuttu 4 aydir da hamile degilim tutuyor hatta cok umutlu oldugumda da
Canim ellerini sabunla yika temiz olsun parmagini vajinaya soktugunda eline rahim geliyor erik gibi sert yusyuvarlaksa ama adete 1 hafta kala hamile degilsin yumusaksa dudak ici gibiyse hamilesin. Hamile oldugumda da denedim tuttu 4 aydir da hamile degilim tutuyor hatta cok umutlu oldugumda da
Ay nasıl anlıyorsun cnm anlatabılır mısın merak ettım :)
Hıhaaa herkes yapmaya gıttı sanırım. :))
Iki aydir bende denedm ve elime sertlik geldi sonucta adet oldm gebe olundugunda rahim yukari kalkiyor o yuzdn parmak sokuldugunda bosluk farkediliyomus. ogluma hamileligmde bilmedigm icin denememistm ama dogru cikiyor eskidende oyle anlarlarmsti hamilelgi
:) bende yapamam batı beklerim ya 13 haziran :)
Ya bende hep merak ederdım hurrem mesela hamıle kalıyor ya ebe kadın bakıyo elınde alet yok bacaga acıyo bakıyo gebe doyo ne yapıyo arkadas formul neyse yapalım da boşuna ğara dokmeyelım. Şimdiye kdr ne kaa para verdık şu testlere yahuuuu
Bu ay dene canim parmagna acayip bir sertlik geliyo zaten eger gebelik yoksa, varsada yumusaklik yada sonsz bir bosluk hissi oluyomus hatta dunde denedim ben yumurtlama donemine girmedm daha o yuzden yine ayni sertlikle karsilastm
Insaallah asibayburtlu gibi seninde durumun hamilesindir i sallah canim...
Insallah canim ya bende onun gibi sanslilardan olup yukselir cok umutlandim bakalimmm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ne zmn yapıcam pekı yumurtlama bıttı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?